Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ujde to ale na druhou stranu pro alieny se tohle nehodí.Viz prometheus trailer (prequel aliena) http://www.youtube.com/watch?v=sftuxbvGwiU podobná temná hudba by se k tomu hodila skvěle.Neříkám že je to špatná ale od dokonalosti to má daleko :)
  • Trailer je vyborne vyborny! Kazdopadne, to posunuti terminy je hodne dobre reklamni šmé. Kazdy prece vi, ze po shlednuti Promethea budu vsichni nadrzeni na tuto gamesku :)
    Patrim mezi ne :D
  • Ona ta hra má někdy opravdu vyjít? Připadá mi, že už to dělají dlouho skoro jak Duke Nukem Forever :-O
  • milujem ten song a moon som zhanal hned ako som videl trailer ked sa este velmi tazko dal zohnat vobec prvy rip. film ma az tak nepotesil ale soundtrack mam rad dodnes a mozem povedat ze do tohoto traileru sa mi hodil viac ako do povodneho filmu ale tak kazdeho osobny nazor :)
  • Nezapominej na Jesper Kyda *3*
  • Děkujeme za váš názor. Vaše 4 hvězdy jsou podnětné a váš kritický komentář rovněž.
  • aha už chápu, proč má AC Revelations tak brutálně dobrej soundtrack, pod tím je opět podepsanej Balfe. Ten člověk brzo rozdrtí vyhořelýho Zimmera na plný čáře!
  • No problem u tohoto traileru je to, ze se tvari tak trosku jako film, ne jako hra a to mi vadi (proto ta neprirozena pocitacova animace, odkazoval jsem na soucasne filmy). Ani to CGI neni buhvi jak skvely. Ja miluju Mansella a zpomalene zabery jsou skvele kdyz nejsou samoucelne, coz se u tohoto traileru neda rici (zaber na skupinu vojaku strilici do vetrelcu jsme jiz nekde videli 100x ci montrum rvouci na konci filmecku... to je snad uplne vsude).
    Samozrejme trailer nemusi mit ingame zabery, ale na co je potom ten trailer?

Ale jinak jiste, je to vec vkusu. +1
  • Malleth
    Možná pro tebe. Třeba Infamous 2 mělo originálnější a rozmanitější soundtrack
  • Malleth
    Dead Island trailer byl super, i když šlo trochu o falešnou reklamu, tak hudba korespondovala s tim co se tam dělo.

K těm alienům mohli nalepit úplně jinou hudbu a moc by to nezměnilo. Na mě to i působí, jako by tam ten track dodali na poslední chvíli.

Ten trailer ke GoW je další z pokusů vývojáře/distrubutora vyvolat v hráčích pocit, že nejde o tupou macho střílečku, ale že je tam i příběh a nějaký emoce. Je to prakticky obdoba Madworld traileru.
  • Moon byla hodne nostalgicka zalezitost a az prekvapive nostalgicky a dobry film. Rozhodne ne prumerny hollywood sh*t.
  • Muzes byt rad za to,ze hru odlozili a je tak sance,ze bude vypadat lepe nez na tom gameplay videjku. Zatim si uzij tenhle trailer *3*
  • Sakra, jeste nez jsem si precetl tenhle post,tak jsem tu taky hodil svoji noticku,ze mi to pripomnelo trailer na Dead Island :-). Neco na tom ocividne bude.
  • Me by uplne stacila hra ve stylu AvP2, tam byl aspon nejaky pribeh a kampane vsech 3 ras se prolinaly. Jedine co me tam zamrzelo,ze v podstate zmizeli vrazedni facehuggeri, coz hodne snizovalo atmosferu strachu :-(.

Btw multiplayer s evolution modem v AvP2 se mi hodne libil, skoda ze AvP3 byl dost sranec :(.
  • Ale no tak, kazdy trailer prece nemusi obsahovat ciste ingame zabery ne?
    Ze se ti v trailerech nelibi melancholicka hudba a zpomalene zabery na to mas samozrejme pravo, me to v tomhle traileru prijde jako fajn vec.

A kdyz se bavime o hre,tak tvoje poznamka o "neprirozenych pocitacovych animaci" je hodne mimo misu....
  • Zvlastni, muj dojem je, ze se tam hodi skvele.
    Vytvari specifickou atmosferu, trochu jako hudba v traileru na Dead Island, nebo treba trailer na Gears of War 3 se songem Dust to Dust (http://www.youtube.com/watch?v=0LxJ1ESkmrs).

Trailery na akcni hry nemusi byt doprovazene jenom rychlou hudbou....
  • Mechwarrior_bw
    rt: ešte napíš, že si vedľa nich sedel *7* to tu máme iných expertov, jeden píše, že urobí lepšiu hudbu do traileru za pár minút a druhý sa tváry akoby spolupracoval so Zimmerom :)

na tej hudbe s nimi Zimmer osobne spolupracoval a nemá zmysel o tom ďalej diskutovať.
  • ale k tomu jsem spojitost nedával, cožpak nechpeš smysl věty? říkam jen, že většina kvalitních her pochází v poslední době ze střední a východní evropy. To ale nemá spojitost s tím, že mě zaujali nejvíce právy tyhle rarity. Máš problém s pochopením smysl věty? Jelikož jsi použil smajlíka, tak mi přijdeš jako naprostej chudák, který si potřebuje zvednout ego, což dokladají i příspěvky nademnou.
  • Nenapsal sem to samé, Zimmer tomu dal akorát své jméno a možná na meetingu zabroukal nějakou melodii, Lorne Balfe tomu dal to co je slyšet...
  • Mechwarrior_bw
    to píšeš mne ??

- reagoval som na poznámku, že vraj Zimmer sa na to osobne nepodielal čo nie je pravda - ty si napísal to isté.
    - napísal som, že väčšinu práce odviedly skladatelia Cryteku (Borislav Slavov, Tilman Sillescu) - ty si napísal to isté.

takže načo mi to píšeš ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit