Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    vypadá to topově... změna prostředí výtaná, stejně jako nový bojový systém... sony jede...
  • Ja zacal hezky od jednicky a grafika negrafika jsem dohral vsechny dily v podstate jednim dechem. Dlouho jsem pak hledal nejakou hru ve stylo GoW ktera by me dokazala bavit stejne ale bohuzel jsem doted zadnou nenasel.
  • Luckiller
    no starý chlap s děckem, tenhle koncept proslavi Japonské manga "Lone Wolf and Cub" už ze sedmdesátých, nekritizuji, jen že je to starší vypravěčský motiv
  • Kozy
    Fakt? Já teda hrál jenom tu remastrovanou trojku a přišlo mi to příšerný. Docela se divim jak moc je to oblíbený.
  • Ps4 je preci slaba,to nemuze mit takovou grafiku.Ma jen 1,8tfJinak zadnej GoW na pc neni,ani nebude.
  • XorxoxTalarius
    God of War jedna je i na PC, sice tam bezi pres emulator ale je to dobre hratelne.
  • Magister_Peditum
    Sice mi to hodně připomínalo The Last of Us, tím vztahem drsný chlap a malé dítě, ale líbí se mi ta změna prostředí. Severská mytologie má spoustu es v rukávu.
  • No na Kuni me asi neutahnes ale Journey je opravdu super zalezitost. Porad pro me ale GoW vede.
  • Morraw
    Jediná série, kterou konzolistům dodneš závidím. Byť jsem se o ni otřel na PSP.
    Nepochybuju o tom, že audiovizuálně to bude bomba a severská tématika představuje spoustu materiálu. Ale ta nová kamera mi tam moc nesedí.
  • Ni no kuni, Journey a x dalších
  • Napr? Protoze ja o zadne lepsi hre na PS nevim a moc rad bych vedel....
  • taky si myslím a docela bych to uvítal. Combat bych vůbec neřešil, až tam budou komba, tak to zase bude výborná hack and slash, ti hoši to umí, o to bych se nebál.
  • tak rozhodně je spousta lepší her na PS a jinak k tvému dotazu: Vylepšili ji...
  • Navíc mám takové tušení, že nakonec se bude hrát za toho prcka a ne Krata.
  • to vypadá na nějaký prolog ze hry. Je fajn, že se zbavili konečně té fixovací kamery. Grafika super, to je určitě pouštěné na nové konzoli :)
  • Hmmm... Proč se furt každej bojí noév IP? Proč se na všechno musí lepit známá značka? Vypadá to hezky, ale GoW to prostě není, stejně jako F3 a F4 není Fallout.
  • Musím říct, že po grafické stránce pěkné, ale dost zaměnitelné třeba s následujícím Horizonem. Možná využívají stejný engine, protože ta vegetace byla dost podobná. Samotný gameplay a soubojový systém mě ale zklamal. Uvidíme, jak budou vypadat další ukázky a hlavně platforming. Jinak v tom vidím Hellblade, jehož poslední gameplay ukázka mě ale zaujala mnohem víc...
  • Co to sakra udelali s nejlepsi hrou na PS? Proc?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit