Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LTM3
    Sakra, to to ani neměli oznamovat, když to bude až příští rok! *11* Tak jsem se těšil, že si to už brzy zahraju *1*
  • zatím nemám zájem já chtěl pokračování hitmana ne novou hru
  • nevím k čemu príbeh asi pro nooby. Me by stačila zakázka a odmena.
    • Protože bez příběhu to bude stejná nuda, jako kterýkoliv nepříběhový multiplayer
  • podle me serie potrebuje restart a nejaky novy napady. Treba novou hlavní postavu.
    • Kamo tak to fakt nie to by uplne posralo celu hru... od zaciatku je to cele o 47 a o tom ze on je ten naj a keby tam dali nejakeho ineho klona alebo nedajboze uplne ineho cloveka to by seriu zabilo....vlastne klona by tam dat nemohli 47 je posledny...
    • Hitman bez 47? Fakt myšlenka jak prase. Co třeba vykopnout z Half-Life toho brýlatého blbečka?
    • Masa-san
      já bych byl spíš pro jinou hru od stejných tvůrců s podobnými prvky, protože u téhle hry podle mě není restart úplně to pravé, co by ji pozvedlo.
      No možná se spíš bojím toho, že dobré zavedené věci zmizí a objeví se nějaké paskvily ..
      Z nějakého důvodu jsem víc a víc pesimistou v oblasti vývoje her,,,, *7*
  • Ja sem hitmana skusil a nebavilo me to, AI tam nebyla zadna vsechny sem vystrilel protože NPC nabihaly porad pred moji hlaven. Takovou nudnou strilecku jsem jeste nehral hned jsem to odinstaloval.
    • Fail xD
    • Zayl
      Boha jeho jak jste mu na tohle mohli skočit.

Obvious troll is obvious.
    • Buď jsi klasický provokatér nebo jsi právě, a na to vsázím kupodivu víc, jsi právě odhodil dudlík a vůbec panáčku netušíš, co je dobré.
    • Masa-san
      Hele a hrál jsi tu střílečku jménem age of empires nebo oblivion ? *1*

Abych to vysvětlil, Hitman není střílečka, aspon né něco jako COD apod. Takže hitmana sis jěště pořádně nevyzkoušel pokud jsi hrál ehm.. střílečku *5*

Hitman je o tom připravit se před a obejít všechny možné překážky v tom či onom levelu (odvést pozornost bodyguardů, převleky, dostat zbraně za detektory,atd,atd) tak aby si nikoho nezalarmoval a zabil jen a pouze jediný cíl a ještě odešel přidrzle okolo ostrahy, jako že nic a před tím, než si pánové z ochranky vůbec všimnou, že jim chybí šéfík(tvůj cíl) *5*
    • To je tim, zes to pojal jako strilecku. Tohle je spsi stealth akce, kde by ses mel snazit projit level tak, abys nezabil, krom cile, nikoho navic. Pak teprve poznas kvality tehle hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit