Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Navrat ke korenum? , (alespon trochu) no uz bylo na case!
  • Jestli spodní obrázek souvisí s horním tak Vídeň to neni, Budapešť tam je taky psaná a Varšava taky, jediný co jsem tam neviděl byla Praha
  • Takze tu mame prvni krok: Slibeni toho, co vlastne melo byt uz v predeslem dile; V budoucnu budu cekat par protichudnych vyjadreni a trochu zmatku okolo situace; Zaver bude nedodrzeni prvniho slibu a vysvetleni, proc je to vlasne pro hrace dobre; Posledni cast bude hracuv FACEPALM.
  • deridon
    já doufám, že se to aspoň z části vráti k Blood Money.. velké otevřené úrovně, méně příběhu
    • Mato1987
      ak si dobre pamätám tak hitman 1 a 2 a hlavne trojka contracts mala podstatne väčšie, otvorenejšie úrovne ako blood money, v blood money bolo vidieť zámer autorov sústrediť sa viacej na príbehovú líniu.
  • Takže starej dobrej bait'n'switch, člověk nemusí být génius, aby to viděl.

Absolution vzniklo následovně:
    1. Vezme se starší úspěšná značka. 2. Hra se předělá na mnohem víc casual verzi. 3. Napere se důraz na příběh, filmovost, cutscény, "tvrdou dospělost" a další věci, co mají letět mezi "cool děckama". 4. Jede se marketing a doufá se, že se hra uchytí a zrodí se nová značka na dojení.

Stalo se to Thiefovi, stalo se to Tomb Raideru, stalo se to Hitmanovi, stane se to dalším. Hitman: Absolution se samozřejmě nechytlo, takže Square Enix jde s prosíkem za původními fanoušky Hitmana a doufá, že budou vzáni na milost. Předpovídám, že marketing pro nového Hitmana bude dělat velký hálo ohledně věcí, co už dávno byly v Blood Money.
    • Mato1987
      Tak pozor, nový tomb raider sem nepleť, tomb raider 2013 bola fakt slušná porcia zábavy a veľmi dobrá hra, ktorá vôbec nezkazila dobré meno hernej série, ktorá po ostatné roky celkom jasne nenapĺňala očakávania.
      • Jestli chceš.

Ale máš pravdu, že předchozí díly Tomb Raidera už byly vyčíhlý. No jo, tak celkem okej kopie Uncharted je asi nejlepší, co můžeš čekat od moderního rebootu.

Finančně stejně neúspěch, takže čekej změny v dalším díle. Případně víc marketingu, to je taky možnost.
        http://www.eurogamer.net/articles/2013-04-09-square-enix-thought-tomb-raider-could-sell-nearly-double-its-3-4-million-first-month-sales
        • Mato1987
          je mi fakt na grcanie keď si vydavateľ myslí, že skoro 3 a pol milióna predaných kópií za MESIAC je považované za neúspech...
          Hral som všetky 3 uncharted hry, ale nový tomb raider mi ako kópia uncharted vôbec nepripadala...
          • Hrabiví jsou ve Square Enix.
            • Mato1987
              jj veď vydavatelia sú často kameň úrazu moderných hier....to kde sme keď sa 3 a pol milióna predaných kusov hry za mesačné obdobie považuje za neúspech...korporátni nenažranci.
  • Mato1987
    Ja osobne som veľmi zvedavý ako sa s tým popasujú, pevne dúfam, že v novom pokračovaní nebude taký veľký dôraz kladený na príbehovú líniu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit