Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně to bude fail jako všechny tegry před tím. Vždycky hora slibů, keců a nakonec to ani po půl roce nebily schopný dodat výrobcům tak jim na to všichni hodily bobek.
  • Ve star treku lidi lítali nadsvětelnou rychlostí, byli schopni uzdravovat pouhým paprskem i těžká ranění, přenášet materiál či živé organismy jen prostřednictvím teleportu, ale mobilní telefony a tablety s současným výkonem si tvůrci star treku představit nedokázali. V tomhle lidstvo překonalo samotné scifi. *4*
  • Naopak nejvíc to využijí obyčejní hráči
  • tonnymontana
    jsem zvedavej co z toho nakonec bude ale co jsem cetl recenze na nove herni notebooky za 50 klacku tak se to ani neda dat na nohy. Pokud by byla pravda vsechno co pisou tak by se udelala cara a vsechny notebooky se zamerenim na hrani (2x grafika atd) sli do kose. Uprimne si myslim ze realizace bude uplne jina. Fyzika plati pro kazdy cip a prijde mi zvlastni ze tu byl stejny trend nekolik desetileti a najednou by prisel takovej zazrak:) podobnych prohlaseni jsme za zivot cetl az moc. J jsem spise za Vetsi vydrz zarizeni a mensi teplotu. Pdole me jeste dneska vetsina telefonu a tabletu ma ukrutne malou vydrz a to se nebavim o prehravani videa atd.
  • Jack1947
    Jo, oni to asi nejvic vyuziji PROGAMERi kde jim de o kazdy zivotne dulezity obrazek se obavam a tearing (input lag) a jine si dovolit proste nemuzou.
  • Jack1947
    Coz je pravda no, tak nejak by to ale eliminovalo Graficke karty ? Trosku kontraproduktivni... nebo ne , kdyz to bude jednou a funkcni. Ono de hlavne myslim o tu eliminaci Vyuzivani Vsync takto shrnuli takhle do jednoho zarizeni. 8 je moc, 5 mozna mozna...
  • to Jack - pokračuju tady. Můžeš mít GTX780, ale tearing tam třeba bude. Já se bavím hlavně o tom, jaký neskutečný potenciál tohle má. Zkrátka přenášet obraz z GPU do monitoru 1:1 v podstatě, to může být skutečná revoluce, nehledě na to, že už nebudeš potřebovat 60fps, aby jsi si plynule zahrál ,myslím opravdu plynule a tím pádem, jak jsem psal, nebudeš potřebovat ani tak rychlé GPU, respektive ten výkon co ti najednou "zůstane" navíc se může použít pro další výpočty = lepší grafiku (na stejné kartě) ...
  • A hlavně nejdůležitější je, že se v tomto směru něco děje. I kdyby to zpočátku dávali do TN a stálo to 10tis, to je uplně jedno... za rok to můžeš mít v IPS za 8tis ... takže tak.
  • Jack1947
    Tearing, vzdyt tohle byva i u nekterjch filmu ne (mirne vlneni obrazu) No jo, je to vsechno moc hezke ale stale tu je ta otazka nebyla by lepsi novejsi karta aby ti to jelo. Nez tohle + monitor za dvojnasobnou cenu a to mluvime o te zakladni variante, obavam se ze to vyuziji opravdu jen ti "nejprofesionalnejsi" hraci. *9*
  • Jenže (pokud to tak opravdu bude) s Gsync ti bude pro absolutní plynulost stačit 30fps, prostě GPU pojede s monitorem 1:1, nebudeš vědět co je to lag nebo odezva.. takže ve finále 30fps Gsync bude mít plynulejší obraz (a bez tearingu) než stejný hw bez gsync na 60fps - pro nějž samozřejmě budeš potřebovat větší výkon...

Aspoň tak to chápu, teď pro krásnou plynulost potřebuješ 60 fps (rychlé GPU), s Gsync ti pro krásnou plynulost (30fps) bude stačit GPU za polovinu... a hlavně ! papa tearingu, poškubávání a podobné vady.
  • michelangelocz
  • Jack1947
    Jo, je to venku... priletel jsem sem v rakete co mela havarii a to ovlivnilo videni okolniho sveta ale hlavne, hlavne moji mysl. ( Ted kdyz uz to vis tak se nemusis uz na nic ptat, coz plati i pro ostatni). *3*
  • Jack1947
    Presne, zato by byla i treba 1dobra nebo 2grafiky stredni tridy. Tohle je celkem fail. Jo nereknu modul za par klaciku ale ne ze za 2x celkem zbytecne 2serepeticky ( pokud vubec by ta grafika za tak malo stacila na ty hry a nebyl to pouze ten HARDWARE).,
  • pri te cene to potencial nema kdyz samostatny G-Snyc modul je premrstene drahy.
    Za cenu modulu koupis kvalitni 24 IPS Dell.
    Takhle bude pouzit jen v prisernych TN monitorech a bude stat 10 000 - 12 000 s monitorem.
  • Jacku, už jsem se tě chtěl dlouho zeptat: To 1947 co máš ve jméně je rok tvého přistání na Zemi ? A nebouchl ses při havárii do hlavy ? Tvoje příspěvky z 99% nedávají smysl...
  • milej zlatej joudo oldgen rozhodne DirectX 11 NEZVLADA kdepak tahle mobilni grafika predci nextgen a skoro dotahuje dnesni PC *3*
  • momentální pre-order cena se dokonce pohybuje na 500 dolarech za monitor s G-sync modulem a 275-300 dolarů za samostatný modul (kit),.
  • Lawliet
    Proč by jsme měli řešit děti v Africe? Pro mě za mě ať všichni pojdou hlady.
  • Lawliet
    Pravda. Baterie jsou stále v plenkách. Vlastně mi příjde, že jsme skoro v době kamenné.
  • Jack1947
    UU, trochu drahej spas jen pro spravnou synchronizaci s obrazem. (respkr grafiky s monitorem).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit