Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fanoušek=/=fanboy.. já mám třeba rád obě *4*
  • tos myslel blbě, já miluju Gothic i Elder Scrolls, on tady po Games koluje takový podivný mýtus, že jsou snad ES špatné hry, nejsou! *1*
  • Návod bych pochopil, kdyby se to skládalo z X různých modů, bylo nutné stahovat X balíčků se správnou kompatibilní verzí vůči ostatním a pár utilitek, aby se to všchno korektně spojilo bez kolizí a ještě zajistit správné pořadí nahrání jednotlivých balíčků. Ale, že bude někdo jásat na tím, že se rozepíše na x řádku návod typu, tohle stáhni a práskni to do adresáře a hraj, bych tady opravdu nečekal.
  • A já si vždycky myslel, že fanoušci gothicu šáhnou na TES leda tak pohrabáčem.
  • Díky za tyhle zprávy, moc to oceňuju, taky mám na mysli ten návod. Ono se to nezdá, ale to jsou takové maličkosti, které člověku dost zjednoduší život a ušetří hromadu času.

Kdyby bylo více takových mod rubrik, tak bych se vůbec nezlobil. Jako, že jsou hry, které dokážou zhačně změnit zážitek oproti originálu, viz bethesďácké hry. Takže jednou za čas třeba nějakých pár článků o zajimavých modech.....co říkáte milá redakce *3*
  • tak to vypadá hodně dobře, určitě vyzkouším, mod komunita je moc šikovná, klobouk dolů!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit