Přejít na výpis diskuzí
Nový model PS Vita bude lehčí, tenčí a vydrží o hodinu déle
9.9.2013 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Odstranění OLED displaye je trapárna. Čistej obraz a jasný barvy byly na Vitě to nejlepší.
-
-
to to bude vážně tak velký pokles kvality v obraze?
-
-
Já myslim že jo. Když si na Vitě poprvý něco zahraješ (ideálně něco barevnýho), okamžitě poznáš rozdíl. Má to krásnej obraz
-
Se teprve uvidí, ale OLED displej byl na Vitě vážně jedna z nejlepších věcí. Pokud to kvůli ceně nahradí levným LCD, tak ten rozdíl může být obrovský.
-
-
tak hlavně že už to není Bumbrlíček *1*
-
-
Taky vlastnim Vitu a bych byl radeji,kdyby prisli na trh s novyma ackovyma hrama nez novym modelem.Podle me uplne zbytecnost.Akorat nova Vita bude postavena z lacinejsiho materialu.
-
-
Právě jsem vyzjistil, že 2014 má přijít na Vitu Borderlands 2. Jestli to bude stejná verze jako pro konzole, jen s trochu horší grafikou, tak mám min. na rok o mobilní zábavu postaráno...
-
-
PSP jsem měl a je to smutná konzole - super nápad, ale hry k ničemu, dlouho to člověka nebaví. kdyby konečně využili pořádně výkonu a pochopili v čem je síla této konzole v dnešní době - silný HW v kombinaci s vysokou portabilitou a všeobjímající dostupností internetu přímo vyzývá ke kvalitním titulům s podporou MP nebo přímo online hry - rpg, auta, strategie, cokoliv, vždyt ty možnosti jsou neomezené a podstatné je jedno - aby člověk mohl tu hru/hry na kterých je závislý nosit v kapse a mastit to všude ne?
-
Spíš napište o VitaTV.
99 dolarů, hraje PS1, PSP a Vita hry sama od sebe, umožňuje streamovat PS4 hry po baráku + sama streamuje Netflix atd. (i když to odpadá u nás).
https://www.youtube.com/watch?v=_MoTr_-FE0U -
Tak jsem rad, ze mam puvodni VITU, ktera ma perferktni dilenske zpracovani a jeji OLED display je fakt pecka, tohle pusobi hrozne bakelitove, trochu jako krok zpatky k PSP, ale treba to bude v realu ok *4*
-
Tak mam takovej pocit, že je tohle nejaký vtip.
-
Chci videt rozdily toho display.jestli je to tak markantni.ono to nebude tak cenou,mel jsem ji na 10splatek za 690kc.Ale spis chybej ty hry.Jinak killzone na vitu parada,parada.Jen tak dal,jentak dal.
-
Vitu prostě drtí mobily a tablety takže v Sony musí hledat alternativu v podobě levnějšího a horšího modelu aby získalo alespoň trochu peněz. I tak je Koupení tabletu pro spoustu lidí výhodnější.
-
-
Asi tak no v dnesni dobe nema krome 3ds nic sanci. Taky se Vita skoro neprodava.
-
-
Sony si získalo moje sympatie původním PSP fat, které je neuvěřitelně nadčasové zařízení a doteď si na něm občas zahraju. Původně jsem byl rozhodnutý do PS VITA jít, ale po vyzkoušení na vlastní ruce jsem zůstal zklamaný - oproti původnímu PSP diletantské dílenské zpracovaní, minimum zajímavých her při záhájení prodeje. Nakonec jsem k mému vlastnímu překvapení odešel z obchodu s Nintendem 3DS, které sice nemá kdovíjaký HW, ale hry jsou na něm opravdu super. Možná jsem sám, ale opravdu necitím, že by tablety byly silnou konkurencí pro handheld - ovládání i portabilita jsou u handheldu úplně jinde. Porovnanání titulů je pak subjektivní.
-
Jupí *6* :D
-
-
Hraj dál na PC a nepyskuj.
-
-
na cem jinem taky. Na tabletu ? Nebudme smesni :D
-
-