Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z tohoto wot systemu expeni sem taky nebyl nadsen, ale ono to neni uplne stejny. Nez patch vysel tak sem ho zkousel na test serveru a tam byl jeste pred upravou system presne jako ve WoT, nejdriv moduly a pak teprva novy letadlo. Jenze live patch je zmeneny, expi se oboje najednou, jedna pulka jde na moduly a dalsi cast jde na novy letadlo. Takze to neni tak frustrujici jako WoT system kdy mesic grindite moduly a pak dalsi mesic novy vozitko. Cili me to tak jak to je ted az tak nevadi. Grind na lepsi letadla tam byl tak i tak. Navic se s tim bude urcite jeste hybat a upravovat, takze bych to tak nehrotil.
  • :c))tobe dosly ciga nebo něco takového že seš tak v křeči???
  • Já do toho právě dal už 50 euro ( moje jediná investice do multiplayerový hry ) a proto mě trošku vadí změny, který s 1.37 přišli. Chápu, že se bude pořád dolaďovat, ale ten MM v Historical Battles je teď prostě divnej. Arcady mě přestaly záhy bavit a HB je tak to jediný, co mě ještě tankuje. Ale lítat za den po dvacátý misi s Meteorem s třema spoluhráčema, proti 4 F-80 a 16-ti!!! Tetsuo, Ryu, Shinia atd. to je prostě nuda. Klidně budu čekat na mapu 2,3 minuty, ale ať to počká na víc hráčů. Takhle seš sice každej 20,30sec ve hře, ale je vás tam pět a půl a lítáš s Britama někde nad Hokkaidem a sestřeluješ spojence - fakt divný. A ten novej "research" strom mi přijde subjektivně taky krok zpět......ono dostat se na vysokej tier a vydělat si milion na Meteora chce samo o sobě odehrát hodně HB - takhle ještě musíš Meteor F.4 LW vyvíjet, jako by nestačilo, že musíš vydělat nezkutečný prachy, abys ho vůbec koupil - extrémně drahý opravy, kdy se občas u Britů bojíš s prouďákem F.4 LW, že se něco podělá a -100 000 lions. Uvidíme co bude Gaijín do hry zavádět dál - snad to nedohnojej. Každopádně držim palec, nakročeno maji velmi pěkně
  • Chlape papírově máš i s dvojpošníkem šanci sestřelit 262. Ale to co vychází na papíře se pak setká s hořkou realitou.
  • a jinak ano pochopil si to spravne:c)),,,GE to znacne urychlis a v tom je ten figl modelu F2P:c))
  • no ale teoreticky bys mel mit moznost ho sundat-s mustangem budes lip tocit nez ten mig a v realu taky docházelo k soubojum vrtulovejch proti proudovejm nad koreou
  • Zajímavé tak až poletíš s Mustangem v Historické bitvě proti Mig-15 bit tak hodně štěstí...
  • diky moc za odpoved...
  • bude lepsi když se obratis na forum WT,tam se dozvíš spoustu zajímavých věci ohledne WT nez zde:c))http://www.worldofwars.cz/index.php/forum/140-war-thunder/
  • Zdravim, mel bych otazku...muze mi nekdo rict k cemu presne se daji vyuzit tzn "free research point"? kdyz na to kliknu tak se mi otevre ikona s letadlem, ktery mam zrovna ve vyzkumu, ale zda se mi, ze tam potrebuju pro rychlejsi postup spis zlaty orly. Jo a jeste jedna vec...pochopil jsem to spravne, ze v kazdy narodnosti jde vyzkoumavat pouze jedno letadlo? Jestli jo, tak to vypada, ze to budu hrat do duchodu...
  • to by me taky zajímalo co furt maj-ani korunu do toho nedaj a remcaj,,,ja teda nevim ale ja sem spokojenej,,,me naopak t hra pritahuje vic a vic,,a ted diky tomu ze se muze někdo schovat v rohu mapy je taky skvela věc-spousta lidi na to nadava ale ja diky tomu mam moznost aspoň nicit pozemni cile atd.driv ty boje koncily moc brzo ale ted se to dost natahlo diky tomu ze se někdo schova,pro me bylo vždy dost flustrujici ze sem byl uz ve strelecky pozici/cil zameren/a hra najednou skonci ale pokud se někdo vyhne boji dava ostatním spoustu casu si zalitat a to fakt oceňuju:c))
  • no tak ja teda doufam ze ten tvůj zcestnej napad neprojde,,,,,me se ten MM libi.mit moznost sundat se zalohou napr.ME-109 je uzasna věc,me spis vadil ten systém ale WoT před tim:c)))
  • Spousta lidí tady nadává na nový patch 1.37, ale mě osobně se nezdá, že by to bylo tak šílené. Osobně jsem zažil i horší patche. A navíc stejně se bude dál dolaďovat, tak co pořád řešíte??
  • Zadnej, oboje je grindovacka co ma f2p cansor.
  • Ze začátku to jde ani nevíš jak, pak už je potřeba fakt grind aby ses dostal dál, ale to všechno zjistíš až sám.
  • Jason_dinAlt
    Tak není to tak hrozný. Od jednoho národa jsem byl schopen odemknout téměř vše z té první skupiny během jednoho večera. Akorát se mi stalo, že jeden z mého týmu se asi nudil a začal střílet po vlastních. Už jen přijít na to jak vypnout chat, abych nemusel číst, jak si lidi navzájem nadávají a bude to ideální.
  • systém palyer ratingů i aircraft ratingů zatím nefunguje, netuším jestli už je opraven Matchmaking aby tě to neházelo s tierem 1 do tier 3+, pokud je opraven tak nepotkáš o moc větší tiery, ale jak říkám player rating nefunguje
  • Budeš lítat proti letadlům levelu 1, maximálně 2. Někdy i s tak nízkým levelem letadel lítají dost zkušení hráči a to půjde znát. Taky se s novým značením a změnou levelů z 20 na 5, je to tak špatně udělané, že už na tom 1. levlu jde najít letadlo které má kulomety + 2 kanóny a je tak proti dvouplošníkům a starým letadlům dost OP. Ale určitě si zalítáš a naopak ti to pomůže v dalším postupu a dost se toho naučíš.
  • Jason_dinAlt
    Rád bych se zeptal těch co tuto hru hrají. Když jeden začne hrát nově, tak bude mu hra přidělovat spoluhráče a oponenty s obdobnými zkušenosti/levlem/letadly/výbavou? Nebo je výběr více méně náhodný a prvních pár desítek/stovek hodin bude jeden defacto dělat živý terč ostříleným veteránům?
  • Pilgrim66
    Nejhorší je, že když vidim, jak pomalu leze ten research bur u JEDNOHO letadla po x hrach (a to prumerne mam aspon vzdycky tak 3-5 sestrelu v arkade), tak nemam skoro zadnou motivaci to litat. Odemykaní letadel je proste silna motivace.

A ten novej radio system je fakt neuveritelne otresnej...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit