Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *forech
  • taky něco udělali s FM Tempestu.....Dřív to sice bylo rychlý, ale chovalo se to jak létající cihla. Teď to začalo dokonce i zatáčet - v HB *11*
  • Ten patch to úplně podělal. Nevim jak mod ARCADE, ten nehraju, protože hru degradoval na s***u pro malý děti, ale Historical Battles jsou úplně mimo. S Meteorem F.3 proti Migu-15....nebo naopak sedim v Meteoru F.4 LW a proti mě je 6 vrtuláků, který nemaj žádnou šanci, byť je to Ta-152. Nevyvážená oprava - jako 100 000 lionů za opravu F.4LW je fakt moc. ALe stejně to budu pařit dál :-D mohli by časem přidat ještě Hawker Hunter a jiný letadla z 50. let.....Historical Battles jetů miluju - jen mě nesměj sestřelit F.4LW xD
  • Tento patch pro mě zničil tuto hru na dorech ted' bojujeme o to aby vrátily patch 1.35 a jeho styl XP a levelů, ale moc nadějí tomu nedávám. Jen další Wargaming.net akorát s lepší fasádou.
  • Neco uz z toho kaplo, ale jsem zcela skromna bytost, kdybych se topil tak to uz davno nedelam *1* Navic muzu mi hrejivej pocit, ze propaguju hru ktera si to zaslouzi (na cemz se doufam nic menit nebude.. *2* )
  • Vzhledem k tomu, že tu pozvánku dáváš aktivně v každé WT diskusi, tak už se musíš topit ve zlatých orlech *1*
  • ale to je mne naprosto u p*dele jaky to melo ucel, UCEL VE HRE je takovej ze te to sunda na jednu ranu a muzes se z toho i posrat, jako by nestacilo ze tam litaj kobry a yaky

ses proste uplne mimo
  • Až na to, že úkolem tohohle letadla ve WT je ničit pozemní stroje. Příště nejdřív nastudovat fakta a až pak nadávat.
  • jakobsy teď létalo něco jiného :D, abych ti pravdu řekl je to ještě horší
  • WT je porad, i po patchi, opravdu *vyrazne* lepsi hra nez jakakoliv konkurence, kterou v tomhle formatu ma :) jestli jste jeste nezkouseli a meli byste chut, tady je invite odkaz, se kterym dostanete +50 GE (premiova mena) do zacatku http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_2603447 ,
    me to taky da nejaky bonus kdyz se pres nej prihlasite, takze je to oboustranne vyhodny
  • Tech zbylich 30 000 testuje tanky. Jen, ktere? WT nebo WoT?
  • V podstatě jim za ten fail patch děkuji, po tom všem co se za poslední týdny ve WT stalo, se jim povedlo dokončit to co WoT začalo, a to vyléčit mě s grindu .
    Strávit tisíce hodin expením čehokoliv vyžaduje velkou důvěru k firmě co má všechny tyhle statistiky, stroje a body pod palcem a může s nima točit jak se jim zamane, a Gaijin u mě tuhle důvěru defenetivně ztratil.
    Rozloučil jsem se s tím, že jednou budu lítat jety, oprášil své letadla z nižších tiérů, a světe div se, zábava je zpátky. Už se nerozčiluju nad špatným MM při první hře za 5 násobek, prostě skočím do jiné bitvy a užívám létání v čemkoliv co mě baví, bez ohledu na to co to nese. Už opět můžu půl hry nahánět jeden bombardér jen se dvěma kulumety v nějakém italovi, protože mi nic neutíká, a takové vítěztví hřeje víc než jedna dávka s Yak 9T :)
    Takže Gaijin si může strčit své zlaté, stříbrné a jiné lvy a orly pěkně do ....., a já ušetřím na jiné hry, a pokusím se užít lítání dokud tuhle značku úplně neodvaří....
  • v launcheru
  • Naopak je to lepší, s křápem se naučíš létat, hráče to donutí nelítat s op letadly, předchozí patche měli tu nevýhodu, že lítali všichni jedno letadlo - La 5Fn, F4U1c, Spitfire mk IX, pak F8F.
  • Bohužel tento Patch naprosto pokazil jakoukoliv vyváženost která ve hře jakžtakž fungovala.
    Ale nejdříve pozitiva: Grafika je krásná a je opravdu radost na hru koukat. Dokonce jsou vidět i takové detaily jako je rozdíl mezi hořením unikajícího paliva a plamenem ze motoru. Nová letadla jsou taky vítaná, stejně jako nový systém vylepšování mě přijde lepší než ten starý. Snad bude možnost hrát tréninky v rámci klanu protože hostování serveru pro takovou věc nyní zařizuje Gaijin a ne zakládájící člen hry.

A teď negativa: Match Maker zatím naprosto nefunguje a když jsem se díval s kolika daty bude pracovat tak pochybuju, že někdy bude. Z dvaceti ranků letadel se stalo pět ranků. Proudové 262 se setká s dva ranky nižším strojem (má být opraveno). Historické bitvy naprosto nemá smysl hrát. Pro někoho kdo si chce trochu užít zábavné bitvy tak zůstávájí jen EVENTY. Systém komunikace ve hře je zbytečně složitý, jasně změnený kvůli podpoře PS4. Celá ekonomika je teď zaměřená na neskutečný Grind. Rozdíl odměn mezi Akrádou A Historickou je velmi malý. Systém spotování je zcestný a naprosto nevyhovující konceptu hry. Dochází ke "hře na schovku" na obrovské mapě kde navíc ještě se dá stoupat a klesat. Bombardéry byly opět "nerfnuty" a to hlavně AI střelci (má být opraveno),učinnost bomb a manévrovatelnost. Díky tomu a Match makerovi je létání některých bombardérů nemožné nebo (díky ekonomice) prodělečné. Spoustu lidí má problémy s poklesem FPS při hraní a to v řádkách desítek FPS. Jednou máte 60 podruhé 20 aniž by se cokoliv změnilo.

Vysledek: Docela velký počet lidí přestává hrát (50 000 lidí po stáhnutí patche a během hodiny číslo pokleslo na 20 000) a hra vlastně začíná z bodu 0. Musí totiž opět vybalancovávat a upravovat systém.
  • Pepinator
    Systém životnosti letadel. WoW - HP systém jako ve WoT, WT - Systém poškození, možnost ustřelit dávkou křídlo, přímo zabít pilota, poškození klapek (načež se letadlo stává neovladatelné) apod.
  • Vysvětlí mi někdo, jaký jsou ty nejzásadnější rozdíly mezi WoWarplanes a Warthunder?
  • ja sa o WT zaujímam už od rannej alfy a nikdy ma nenapadlo považovať to za viac ako arkádu s pár sim prvkami v real móde...
  • No to je na dlouho hraju to už od uzavřené bety a vím co sami vývojáři naslibovali a když se dělali rozhovory na TS s vývojářema tak to bylo tolik slibů atd vím o čem mluvím a nejsem jediný.
  • tomocz
    a také alternativní historie kde jsou například Rusáci po boku Němců...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit