Přejít na výpis diskuzí
Nový patch pro Diablo III přináší výrazné změny
28.8.2014 | Ladislav Loukota
106 příspěvků
-
I pres zajimave zmeny se obavam, ze to dopadne stejne, jak minuly patch a patch pred nim. Cca 2-3 mesice "wow efekt" a pote budou klany zit prazdnotou. Stale mi tam chyby nejaky prvek, ktery by hrace udrzel opravdu dlouhodobe. Nechapejte me spatne, ale myslim, ze sezony to prilis nezachrani.
-
-
Tak priznejme si to, tato hra neni MMO a tak necekej, ze vsichni lidi, krome skalnich grinderu u toho vydrzi neskutecnou dobu. Ja si to prave klidne obcas zahraji obvzlast po takovemto patchi, ale dopredu vim, ze to dlouho nebude.
Dalsi oziveni ocekavej s novym datadiskem. Mel by byt jeste jeden. -
Vždyť na každý Torment je tak 500-600 lidí. A tp ještě před patchem, teď je to cca 800-1200.
-
-
Jinak tady máte, jak vypadá vylepšená dvojka, jak vypadá rift klíč, co otevře další typ riftu a nakonec nové gemy do šperků.
http://imgur.com/a/IUE1x#0 -
-
Alt? Jinak je to dost nic moc postava dle equipu.
-
-
Taky to není moje hlavní postava. A za tu "chvíli" už je tam nahozená setovka, dodělané šutry, takže teď cca 980 000 damage základ, což už není nic moc:)
-
-
Jasan, překvapil mě paragorn lvl a výbava postavy tak jsem se ptal, 980 k dmg je takovej střed u crussadera.
-
-
Jo tak začal jsem později no s Crusaderem:) No výšše bych se dostal předěláním setu, což nemám prostředky, časem dodělám, chtěl bych tam 1-1,2 mega útok mít, ale to by se muselo poštěstit. Brácha si včera hrál se s svým mágem, ale nedopadlo to dobře. Sice útok 1,3 mega, ale healing 42 a tougness 1 115 000, což není ideální *1*
-
-
-
-
-
To amfus... mozna proto,kdyby si cetl blueposty, ze se budou zapinat koncem mesice kvuli doladeni, jinak D3 hraju porad a s patchem spokojenost.
-
Sice už Diablo 3 nějakou dobu nehraju (asi 4 měsíce), ale netroufl bych si říct, že Blizzard na své hráče se.., kašle. Nedivím se, že cena jejich her jde dolů úplně nejpomaleji.
-
-
LOL ... ok ... očividne nevieš o čom rozprávaš. ked diablo nehráš tak bud ticho nikoho tvoje nazory nezaujimajú
-
-
Vidím, že jsi poněkud pomalejší, tak zkusím trošku detailněji. Hru již čtyři měsíce nehraju, ale jinak jsem tam nahrál relativně dost - normal postava paragon 120, HC paragon 55. Rozhodně mám tedy představu. Takže až se vyléčíš, pošli mi dopis. Děkuji *4*
-
Popravdě, do diskuzí chodí většinou lidé, které zajímají názory ostatních, takže nevím, co tady děláš.
-
-
-
Bych si to zahrál, kdyby to po dvou letech furt nestálo 900 :D
-
-
Dá se koupit i za 650 *4*
EDIT: Dobře, přišel jsem o půl hodiny později *1* -
-
+ datadisk bez toho to nema absolutne zadnou cenu zato cena datadisku je vetsi nez cena hry...
-
-
tohle je cena datadisku, puvodni diablo 3 za 550
-
-
takze nejlevneji 2 roky po vydani ta hra stoji 550+650 peknych 1200,- *11* *10* *12*
-
-
-
-
taky bych si to zahral a to to mam koupene, jenze vyhazovat dalsich 900 za datadisk se mi nechce a bez nej je to nehratelne nesezenete nikoho na hrani pusto prazdno
-
kup si klúč - krabica je zbytočná - a mas to za 20e
-
http://www.instant-gaming.com/en/20-buy-key-battlenet-diablo-3/
-
Ceny fakt nechápu, mě stala Ultimate Evil (základ + datadisk) na PS3 760 korun (nová z obchodu)
-
-
Tak ono Diablo III šlo přímo u Blizzardu koupit za 12,99+24,99 datadisk.
-
-
To ano, ale tyhle slevy jsem zrovna nějak propásl... což mě docela štve.
-
-
-
Zvykni si, že hry od blizzardu levné nejsou a nikdy nebudou
-
-
Tuto hru este niekto hrava akoze?
-
Pro mě nejvýraznější změna je posílení dvouručních zbraní, teď si člověk konečně bude rozmýšlet, co využije více.
-
-
Velká pravda. Si pamatuji při launchi, kde dvouručka byla stejně silná jako jednoručka :D.
-
-
Nebyl by to blizzard kdyby neco jako obvykle nebylo ok,season postavu nelze zalozit :D
-
-
Nebude to taky tím, že se ještě nevyhlásila nová sezóna?;) Až se vyhlásí, založíš si novou postavu. Navíc by USA mělo náskok oproti EU, takže se to musí vyhlásit pro všechny stejně a ve stejný čas. Jako ve Starcraftu. Navíc by bylo asi pro tebe těžké přečíst těch pár řádků k tomu a zjistit si, že už zítra to půjde.
-
v patch notes je psáno, že to půjde až od zítřka...
-
-
Ale že to opět trvalo, nicméně zase je D3 o něco málo lepší i když než to bude vyšperkovaný kousek, tak to si budeme ještě muset počkat, a blizzard si se vším dává pořádně na čas :-)