Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Urug
    Je to teda trošku zklamání. Čekal sem, že si z FlatOutů Bugbear přeci jen něco vydělal a vybalí na nás konečně nějaký velký projekt, ať už by se měl jmenovat jakkoli, plný toho co umějí nejlépe - destrukce, zábavný jízdní model(dle mého nejlepší mezi arkádami), našláplej soundtrack a prorezlí káry. Zatím to na mě působí jakože támhle nějaká firma chtěla za levný prachy sehnat někoho kdo jim oživí sérii. Ale nechám se překvapit, nejdůležitější je pro mě multiplayer, u kterého sem si ve FlaOut2 užil srandy jak nikdy.
  • Když už demolice , tak ve stylu Carmageddonu se vším všudy ( destrukční model auta , fyzikální fatalitky v podobě obří koule za autem , nahánění důchodců , krav a pak možná i soupeřů ...) Asch slizička ukápne .
    Tohle musí každého fandu Ridge Racera nadzvednout ze židle... a to jsem převážně PC hráč .
    Kdy už pochopí , že koncept volného města (Test Drive , Burnout Paradise-lituji koupě) se v závodních hrách prostě neujal (i když z toho poměrně amatérského traileru bych si dovolil pochybovat i o tom že hra bude o závodech) ?
    • Osobně naopak Burnout Paradise považuji za nejlepší arkádu poslední doby (i když Hot Pursuit šlape na paty). Naopak Ridge Racer mi nikdy k srdci nepřirostl. Každý má trochu jiný styl, jiné chutě a proto je nesmysl hned vykřikovat, že se koncept volného města neujal (Midnight Club bych rozhodně za neúspěch neoznačil).
  • Pro mě taky spíš zklamání, ale z jiného důvodu - Namco chce z mého oblíbeného Riiidge Raceeeeera podle všeho udělat mainstreamová bum bum autíčka, kterých je na trhu hromada a těžko to bude lepší než Brnááut.
  • fallout
    Tak ten trailer toho moc neříká, takže na ukvapené závěry je brzo... Bugbear zatím nezklamal, takže uvidíme...
  • Takže fanoušci Flatoutu budou naštvaní, jelikož chtějí Flatout 3. A fanoušci Ridge Racera zase nechtějí nějaký pochybný mišmaš, který stejně pravděpodobně nepřekoná poslední Burnouty. Takže pro koho je ta hra vlastně cílená?
  • Pan_Klobouk
    Asi takhle: at si Namco dela se svym Ridge Racerem co chce. At si ho klidne zkusi vytahnout do volneho mesta, at si prida havarie, at ho stavi treba na hlavu. Mozna jim to vyjde, mozna ne.
    Ale proc s tim otravovat Bugbear? Proc je zdrzovat od vyvoje dalsiho Flatoutu? I Rally Trophy 2 bych si dal. Proste cokoliv jineho, nez tohle. Tohle mohl Namcu zbastlit kdokoliv jiny.
  • Kez by radsi pracovali na dalsim flatoutu *9*
  • Ty vado ... já jsem tam četl: Nový Ridge Racer s novou image od tvůrců Falloutu ... :-D to by mohlo být zajímaví
  • Otřesný trailer. Hrozná grafika, hrozná animace, priserny scenar (rizeni v podpadcich, prochazeni smradu z kanalu, banalni destrukce) a na zaver otresne logo. Jestli tohle bude dobra hra tak ja budu dalsim dalajlamou.
  • Dobra hra podle videa zajimalo bi mně kdy to bude ke staženi :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit