Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale tak nemusí to být špatný, Bugbearu věřím, na PC to bude, takže to rozhodně vyzkouším.
  • Heh, ze by Bugbear udelal prvni dobrou Ridge Racer hru? :)
  • Pokud to bude stejně dobré jako FO tak se rozhodně těším
  • Já jsem spokojen,Bugbear závodní hry umí a tohle by mohl být zajímavý titul,ale jak tu již bylo psáno na hodnocení je brzo..Btw-To je poprvé co bude Ridge Racer na pc ne??
    • sleepless
      Presne tak, RR bude na PC poprvé.
      • Jenom aby ta PC verze nevyšuměla do ztracena jak bývá zvykem. Ze začátku to oznámí na konzole i PC, pak se všude mluví jen o konzolových verzích a o PC nic, až ji nakonec těsně před datem vydání oficiálně zruší s tím, že ji nikdy neslibovali.
  • Flatout jedničky byly pro mě obrovský překvapení, protože se držely v mezích zákonů fyziky a krom Nitra vlasteně ani v ničem nepřestřelili.. byly to prostě jenom dobrý závody, který se skvěle hrály. Dvojka byla pro mě už trochu šaškárna a tohle podle videa vydělo knížku fyziky taky hodně z dálky. Kolik váží to auto, který tam odpálkuje ostatní? Zřejmě tolik, co náklaďák, protože to vypadá opravdu komicky, když si vemu velikosti obou aut, ale to "COOL" auto, je o něco bytelnější asi :o))

jinak co by bylo s novejma Ridge Racerama? vcelku nic.. vždyť už je tu Need For Speed Hot Pursuit, kde se driftuje taky se všim a všude a ještě k tomu na tlačítko :o))
    • Jo a ted´si vem , že v jedné nejmenované hře v online módu dvanáctiletí trotlové odrovnávají na počkání čelním nárazem automaticky soupeře v dodávce jenom kvůli tomu , že jejich vytuněné sportovní káry si přinesli z pozdějších fází hry.... stupidita.
      K čemu ve hře fyziku , když online zavedou taková nesmyslná pravidla :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit