Přejít na výpis diskuzí
Nový Thief vyjde v únoru a na videu ukazuje povstání chudých
16.8.2013 | Adam Homola
43 příspěvků
-
Hezke video ukazuje povstani... a drivejsi videa ukazuji znasilneni oblibene hry. HEADSHOT +40 XP, BULLET TIME, TAKEDOWN! Dekuji, nechci. Ne v Thiefovi.
-
-
Mimochodem, kdyz uz mam reakcionarskou naladu - zavzpominejte na prvni Thiefy. Vlastne staci ten uplne prvni. Staricky, dnes uz osklivy. Mise s v nem daly projit nescetne zpusoby. Mnoho urovni bylo otevrenych, kdyz bylo potreba vyloupit sidlo slechtice, tak do nej slo proplavat studnou, vlezt skrz strechu, protahnout se sklepem, prechytracit straze, zacit odspodu, seshora, z okna, vzit to pres chodbu pro sluzebnictvo, pres vstupni halu... to vsechno byly pouzitelne zpusoby splneni ukolu.
V titulu starem 15 let. Slovy PATNACT.
Proc tohle hry za tu dobu zapomnely? -
-
to je snadny, hra je zbozi, ktery potrebujes prodat co nejvice zakaznikum, tudiz to musi byt i pro hafo FB lamek, ktery nemaji naladu a cas nad necim premyslet a zkouset x ruznych cest...probehnout to co nejrychleji, vykidlit celou oblast a po max 20 odehranych hodinach si koupit DLC nebo jinou hru...
-
-
-
Pořád si myslim, že to bude zklamání, ale ten přebal se fakt povedl *4*
-
-
Jen takovej off topic ... :D nejsi zebro ? :D
-
-
Vůbec netuším, co tím myslíš, takže bych řekl, že nejsem *1*
-
-
-
trailer moc hezký.. nicméně spíš vyčkám jak to dopadne (a to i přestože Garrett byl v předchozích dílech fakt srcovka). Stylizace do vychrtlého spidermana, automatické hledání objektů pro retardované hráče, město s víceúrovňovými plošinkami (spíše uniklo z Assasína). bojím se nejvíc, že to nebude mít tu atmosféru předchozích dílů.. tu paniku co vyvolává ploužící se zombík a strach z odhalení stráží.. a Viktorie.. :-)
-
-
"paniku co vyvoválá ploužící se zombík"
nevím, jak by dnešní mladí zkousli stres z hledání trochy svěcené vody pro "uklidnění" zombíka, když jsou zvyklí ze současných her střílet je po stovkách :-) -
-
No ved toto, bojim sa ze zabijanie zobmie bude na styl moderych hier. Ten pocit ked mi dosla svatena voda a ja som pred nimi s so stiahnutou ritou utekal.. to bol thief.
-
-
-
Trailer parádní, ale o hře samozřejmě nic neříkající (né že by měl), proto, ač fanda předchozích her, tak tady si určitě počkám prvně na recenze a nějaký gameplay videa.
Pořád tomu moc nevěřím a bojím se, že to bude dost odlišný od předchozích dílů. To samozřejmě nemusí znamenat, že to bude špatná hra. -
-
ked si fanda, tak ti je snad nejaka recenzia u prdele, nie? aspon teda u mna to tak je.
-
-
Tahle hra vypada uplne jinak nez puvodni trilogie, takze vubec nevim jestli se mi bude libit a tez budu cekat na recenze a gameplaye. Na druhou stranu ji dopredu neodsuzuju, ze bude jina neznamena automaticky spatna, Uvidime, ale naslepo nekupuju.
-
A když si fanda, tak tě hra nemůže zklamat nebo co ?
-
-
ja ale pisem o tom,ze ked mam nejaku seriu rad, tak dalsi diel budem chciet hrat sam, aj ked dostane v recenzii 4/10 proste mi to je jedno, chcem ju hrat a vyskusat si to sam, keby sa ale jednalo o nejaku mne nie prilis znamu hru, tak dam na recenziu a na hru sa vykaslem.
-
-
-
-
Schválně kdy přijde první zpráva o odkladu.
-
-
Odůvodněná tim, že nejsou se hrou spokojeni a zatím nedosahuje takových kvalit, jakých by chtěli, tak to potřebujou ještě doladit *15*
-
-
Hmm, ne že by trailer nevypadal hezky:) Škoda jenom toho hlasu, pořád mi zní Garret z předchozích dílů lépe...charizmatičtěji.
-
Hmm, trailer je hodně povedený, jak provedním (opravdu skvěle provedené CGI), tak obsahem. Líbí se mi, že konečně jedno video z nového Thiefa, kde Garrett s nikým nebojuje a pouze a jen se plíží a krade:)
-
tak tak
-
Chtěl bych se zeptat, se sérií Thief zatím nemám moc zkušeností. Asi 2x jsem rozehrával trojku, ale pokaždý mi do toho vlezla nějaká jiná hra, která zkrátka měla větší prioritu.
Napadlo mě, jak o tom čtu všude samé básnění, jestli to nezkusit hezky od jedničky a dvojky. Dmnt jsem si vyspoiloval příběh jedničky nějakým sestřihem filmečků ze hry, ale tak co. Dá se to i dneska hrát? Myslím pro člověka zmlsaného moderními mechanismy. Že bych si počkal na gogu na slevu a pak si ty 2 díly koupil, asi si koupim znovu i tu trojku, mám jí teda ještě z LEVELu, ale už se bojím, že je dost škráblý. -
-
Mimo grafiky tyhle starý hra strčej současný do kapsy, za tim si stojim.
-
Cenu to ma, ale mozna te zarazi pro nekoho starsi grafika, ale hratelnost, se neda srovnat. Sposte dnesnich her tohle chybi. A obzvlaste druhy dil je super (alespon pro me). Prvni a druhy Thief si nekolikrat za rok prochazim znovu.
-
Na GOGu měli před cca 2 měsící super akci, humbledumbleaktion, nebo jek se to jmenovalo. Byla tam celá trilogie Thief, deus atd. Samozřejmě optimalizované na soudobé oper.systémy. Já jsem to bohužel projel a doposud toho lituju, každopádně, pokud nejsi rozmlsaný grafikou, tak do toho jdi, herní mechanismy jsou skvělé a absolutně neoblomné. Design levelů je na velmi vysoké úrovni a o příběhu a herní náplni je škoda mluvit, soudobé hry jim nešahají ani po paty, tím myslím AAAshity.
-
-
zrovna před týdnem jsem dohrál první díl a ted mám rozehraný díl druhý, snad ho konečně po těch letech dohraju, vždy jsem skončil před koncem, kdy mě to přestalo bavit
nicméně atmosféru má ta hra skvělou a ještě dvě hodiny bude na steamu celá trilogie za 5euro, tak šup šup kdo ještě nehrál :)