Přejít na výpis diskuzí
Nový Thief vyjde v únoru a na videu ukazuje povstání chudých
16.8.2013 | Adam Homola
43 příspěvků
-
Tohle bude jen stín herního klenotu Dishonored. Dishonored je silně originální a nic nevykrádá, bohužel to se nedá říct o této značce, která klenot Dishonored silně vybrakovává. Absolutně nechápu tu drzost vývojářů brát si mustr z herního klenotu Dishonored.
-
-
jak se opovažuješ něco jako je Dishonored kterej právě naopak thiefa má připomínat vubec srovnávat s tímto prastarým klenotem.To má bejt asi nějaká provokace.
-
Ty jsi byl ve skole asi hodne sikanovanej, vid? :)
-
-
My v jeskyni žádnou školu neměli :( čist a psát jsem se naučil sám a počítat umím jen tolik co mám prstů.
-
-
A korálkové počítadlo ti zvládne i nové GTA?
-
-
-
-
Už jen chybí aby měl nový Garret charisma, implantáty, a aby se to všechno svedlo na ilumináty a je to úplně jako nový Deus Ex, ve kterém pokud vím bylo taky nějaké povstání lidu proti vyšší třídě.
-
Predchozi dil jsem hral, pokud to bude nejake to lepsi stealth ( i kdyz nebude) stat to za to muze.
-
Leda tak povstani chudaku co cekaji slevy na stemu.
-
-
?
Tobě přijde normální platit za hry víc jak 900? -
-
Co to je za dotaz? To je jako se ptát jestli tobě přijde normální platit desítky/stovky tisíc nebo miliony za něco, co tě jen přesune z bodu A do bodu B?
-
Prijde ti normalni platit za rohlik 2kc?
-
-
-
Jestli ta ponuroa atmosferu doprovazenoa syrovym ambientem nebude hlavni faktor v novym thiefu, tak budu fakt nakakany.
-
-
Psala dobre, ale klavesnice zlobil
-
-
Přebal opravdu pěkný, uvidíme, co řeknou recenze na obsah a podle toho se rozhodnu... *4*
-
Nový Garrett vypadá strašně. Nechápu, proč jeho design tak změnili, teďka je to prostě 2edgy4me. To je jak YOU CAN CALL ME GORRETT THE NOBLE KILLER. HAS A NICE RING TO IT DON'TCHA THINK?
-
Narazila jsem na jedno hezké téma, sic už uzavřené, kde hráči děkují Stephenu Russelovi za jeho dabing předchozích dílů Thiefa. Některé příspěvky dokáží chytnout za srdce *4* Super iniciativa.
http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=136564 -
Těším se moc se těším.
-
-
Já už můžu být tak akorát mile překvapenej.
-