Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vypada jak socka *11*
  • Že by od Drejka zpátky ke Croftové? Proč ne, jestli na to bude mít....
  • LOL! sem to davno hral u strejdy v nemecku! lol tady zasakorat placate nesmisly stejne je to kravina
  • Ja mam teda dojem ze se neco planovalo. Uz je to teda dyl, a mozna to padlo, nevim.. Resila se prave hlavni predstavitelka.
    Treba ty "zlaty leta" jeste prijdou - nevim o tom, ze by na platne nejaky byly : D
  • Raději bych měl starý dobrý Tomb Raider s hledáním nějakého starověkého artefaktu po celém světě jako v prvních dílech. I když hledání diamantů v jeskyních má taky neco do sebe.
  • Díky za rozumnou reakci, já to taky nemyslel nijak plamenně.
    Jen jsem frustrovanej z toho, když i zkušení novináři jdou naproti PR oddělení té či oné značky. Je mi jasný, že pokud to autoři nazvou restartem, pak to novinář v článku musí přežvýkat, ale očekával bych tu alespoň náznak jisté zdrženlivosti, možná skepse, nebo alespoň podoteku, že dokud nám neukážou něco konkrétního, tak si zachováme odstup. Vždyť tohle jsme zvlášť u série Tomb Raider slyšeli TOLIKRÁT!
    Citací podobnýho žvástu novinář tyhle bezobsažný fráze a klišé jen podporuje. Proč se podílet na hype mašině, když od toho je tu PR zvěř. Novináři by měli vždycky pochybovat.
  • Co máte všichni s těma filmama?Vždyť se vůbec nic neplánuje a zlatý léta Lary Croft na plátně už dávno zkončily.
  • tak posledni 2 dily TR se vratily hratelnostne ke korenum a byla to opet stara dobra Lara,anniversary na to navazal povedenym remakem prvniho dilu a vsechny 3 posledni TR hry me bavily.

Nicméně pokus o změnu herního stylu a zkusit neco nového,místo nastavovane kase jako u jinych hernich serii v posledni dobe(rikal tu nekdo COD? xD) tvurcum chvalim.Je mi jasny ,ze takovehle reci v ramci marketingu rika vetsina vyvojaru,nicmene dokud neuvidim nejake ukazky ze hry tak nemam duvod jim neverit i kdyz to samozrejme vsechno beru s hodne velkou rezervou.

Ale proc jim nedat sanci,treba opravdu prijdou s necim novym a treba se to dokonce i povede.:-D
  • Novou Laru by zas mohli udělat podle Alison Carroll, která by měla podle mě hrát i ve filmu, pokud by nějaký chtěli udělat.
  • Sakra to vypadá fakt dobře. Legend a Underworld jsem dohrál, docela zábavný hry, ale další TR stejnýho typu bych už nehrál. Tohle mě ale zajímá dost - Lara vypadá fakt dobře (o dost jinak, ale z kdovíjakýho důvodu se mi tady líbí mnohem víc) a gameplay točenej kolem survivalu by mohl bejt hodně zajímavej.
  • Lara Croft :D
  • ucho
    sypu si popel na hlavu. máš pravdu. tak ten první level mi naprosto vypadl. no příští rok si dám repete, tak to projdu pěkně znovu :)
  • sleepless
    A je to z toho slovniho spojeni, nebo ze zameru, ktery to slovni spojeni oznacuje? Ptam se vazne, protoze zamer tvurcum v teto fazi vyvoje upirat nelze (at uz to je klise, nebo neni - ano slyseli jsme to tisickrat, ale kritizovat muzeme az v recenzi) a slovo "restart" je myslim vyznamove docela pevne ukotveno v zargonu komunity, ktera se hranim zaobira. Je tedy jednodussi nazvat to restartem, nez slozite opisovat tvurci zamer. Diky za pripadnou odpoved :)
  • Dvojka začínala u velké čínské zdi, a podle mě byla právě dvojka nejlepší
  • dvojka začína výsadkom z vrtuľníka na čínsky múr, resp. padneš hneď do jaskyňe, do benátok ideš až potom
  • Ta se asi jmenuje Lara Croft je to její novej parádní vzhled *1* je to grafickej portrét není to nějaká reálná fotka.
  • ucho
    dvojka určitě začínala v benátkách... hned dole nepřátelé, pejsci, voda atd...
  • Amylee.Anderson
    Kdyby to mělo alespon zlomek z originality minecraftu, tak proč ne.
  • pletes se ty.jednicka zacinala v ledove jeskyni,a dvojka jen v jeskyni.
  • By me zajimalo, jestli to neni rovnou i nejaka herecka na tom obrazku, ze by si mohla klidne rovnou strihnout roli v novem filmu TR, pokud bude a Lare by zustala jedna tvar, jak ve hre tak filmu :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit