Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se jmenuje ta ženská, vypadá pěkně. :)
  • Můžou, prosím, herní novináři NEpodléhat klišé, které na nás zvrací tiskové zprávy, a nepsat věty typu "XY opravdu chtějí celou sérii ABC restartovat, jak ostatně sami PŘIZNÁVAJÍ"?! Je mi jasné, že těch informací není mnoho, ale vždyť je to tragický klišé, proti kterým by právě novináři měli být resistentní (alespoň +5)... Z obratu "restart série" se mi chce skutečně zvracet.
  • jo to si pleteš 1 začínala v jeskyni, ale benátky byly ve dvojce, ale souhlasím s tebou nej.. je určitě TR-4
  • Jestli se inspirují i kostičkovým vzhledem, tak to bude opravdu zajímavé. ;)
  • Náhodů je to sympatická děvčica; víte, někedy možná vyrostete z teho "ideálu" ženskej - čím větší koze, tym lepší baba *5*
    (zrovna táto partia sice vidět néni, ale nevypadá že by zrovna tymto oplývala *4* )
  • ucho
    já ho hraju teď (poprvé :) ), musel jsem koupit za těch 50,- :)
  • hmm, neodehrával se první TR v tom zimním chrámu ze které ho se dostalo do Benátek?
    Krom toho, nejlepší díl byla asi 4 v tom Egyptě, kde Laře je 16, asi nejlepší díl ze všech... ještě jsem ho hrál na PS 1
  • Kdyz o tom mluvite tak opravdu trochu vypada jako muzsky hrdina z nejake japonske herni uchylarny. Ale me se libi mnohem vice nez klasicka Lara ala Angelina(ktera podle me ma k hezke zenske hodne daleko) *2*
  • jj ja taky :-)
  • no proč ne
    nějaká survival akce v džungli by nemuse být vubec špatná věc
  • na tom cover vidím skôr leryho crofta :)
  • Amylee.Anderson
    Kopírujou Minecraft. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit