Přejít na výpis diskuzí
Nový Tomb Raider oficiálně: první dobrodružství Lary Croft
6.12.2010 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
Tak do týhle Lary jsme se zakoukal hned u 1. obrázku :D
-
-
Vůbec ne. Vypadá jak patnáctiletej hermafrodit.
-
-
to bude tim, že neni skutečná, ale rendrovaná....rendrovaný vypadaj vždycky trošku divně...
-
Vidím že máte trošku pohnutý představy o ženský kráse... *6*
-
-
vzdyt je oskliva !!! *12* *12* *12* *12*
-
souhlas! kam se hrabe vycpaná Angelina :D
-
-
no proč ne
nějaká survival akce v džungli by nemuse být vubec špatná věc -
no, fajn Lara, takú by som zobral domov pod sprchu a šup do postieľočky :D Uvidíme, či aj hra bude taká prítulná :D
-
hmm hry okolo TR jsem už docela dlouho ignoroval ale tohle vypadá na docela zajímaví kousek.. *5*
-
Novou Laru by zas mohli udělat podle Alison Carroll, která by měla podle mě hrát i ve filmu, pokud by nějaký chtěli udělat.
-
-
ta rozhodně ne, od pohledu je to béčková ne-li céčková herečka, ať radši zůstane u focení
-
-
hmm, neodehrával se první TR v tom zimním chrámu ze které ho se dostalo do Benátek?
Krom toho, nejlepší díl byla asi 4 v tom Egyptě, kde Laře je 16, asi nejlepší díl ze všech... ještě jsem ho hrál na PS 1 -
-
já ho hraju teď (poprvé :) ), musel jsem koupit za těch 50,- :)
-
-
Sakra to vypadá fakt dobře. Legend a Underworld jsem dohrál, docela zábavný hry, ale další TR stejnýho typu bych už nehrál. Tohle mě ale zajímá dost - Lara vypadá fakt dobře (o dost jinak, ale z kdovíjakýho důvodu se mi tady líbí mnohem víc) a gameplay točenej kolem survivalu by mohl bejt hodně zajímavej.
-
tak posledni 2 dily TR se vratily hratelnostne ke korenum a byla to opet stara dobra Lara,anniversary na to navazal povedenym remakem prvniho dilu a vsechny 3 posledni TR hry me bavily.
Nicméně pokus o změnu herního stylu a zkusit neco nového,místo nastavovane kase jako u jinych hernich serii v posledni dobe(rikal tu nekdo COD? xD) tvurcum chvalim.Je mi jasny ,ze takovehle reci v ramci marketingu rika vetsina vyvojaru,nicmene dokud neuvidim nejake ukazky ze hry tak nemam duvod jim neverit i kdyz to samozrejme vsechno beru s hodne velkou rezervou.
Ale proc jim nedat sanci,treba opravdu prijdou s necim novym a treba se to dokonce i povede.:-D -
a kde je Lara? Ta bábovka na obrázku se jí nepodobá ani vzdáleně.
-
-
no , ale me se zda tahle hezci
-
-
a kde jsou prsa číslo 4? :-))
-
-
jelikoz je na obrazku poze hlava tak nikde... omg ..a podle me mela urcite vetsi nez 4 :D doufam ze tahle bude mit mensi ,to co mela v Underworldu se me zdalo docela prehnany.. :/ a navic by to k tyhle holce ani moc nesedelo .. ;)
-
-
-
to je jej dcera *5* (zartujem).............ved tu ma len 21 rokov, cize musi vyzerat predsa mladsie (a podla mna aj krajsie) *3*
-
-
Kopírujou Minecraft. :D
-
-
Jestli se inspirují i kostičkovým vzhledem, tak to bude opravdu zajímavé. ;)
-
-
Kdyby to mělo alespon zlomek z originality minecraftu, tak proč ne.
-
-
Raději bych měl starý dobrý Tomb Raider s hledáním nějakého starověkého artefaktu po celém světě jako v prvních dílech. I když hledání diamantů v jeskyních má taky neco do sebe.
-
-
-