Přejít na výpis diskuzí
Nový Tomb Raider oficiálně: první dobrodružství Lary Croft
6.12.2010 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
na tom cover vidím skôr leryho crofta :)
-
-
Náhodů je to sympatická děvčica; víte, někedy možná vyrostete z teho "ideálu" ženskej - čím větší koze, tym lepší baba *5*
(zrovna táto partia sice vidět néni, ale nevypadá že by zrovna tymto oplývala *4* ) -
-
Ono je to spise o tom,ze nekteri teenageri dobrovolne vypadaji jako zenske(a jeste si pripadaji tvrde),nez tim,ze by Lara na obrazku vypadala jako kluk
-
-
jj ja taky :-)
-
-
Kdyz o tom mluvite tak opravdu trochu vypada jako muzsky hrdina z nejake japonske herni uchylarny. Ale me se libi mnohem vice nez klasicka Lara ala Angelina(ktera podle me ma k hezke zenske hodne daleko) *2*
-
-
-
jo to si pleteš 1 začínala v jeskyni, ale benátky byly ve dvojce, ale souhlasím s tebou nej.. je určitě TR-4
-
-
pletes se ty.jednicka zacinala v ledove jeskyni,a dvojka jen v jeskyni.
-
-
dvojka určitě začínala v benátkách... hned dole nepřátelé, pejsci, voda atd...
-
-
Dvojka začínala u velké čínské zdi, a podle mě byla právě dvojka nejlepší
-
-
Souhlasim. Pohled kamery na ztroskotanou lod v hlubinach nedokazu dostat z pameti. A to je jenom dobre
-
-
dvojka začína výsadkom z vrtuľníka na čínsky múr, resp. padneš hneď do jaskyňe, do benátok ideš až potom
-
-
sypu si popel na hlavu. máš pravdu. tak ten první level mi naprosto vypadl. no příští rok si dám repete, tak to projdu pěkně znovu :)
-
-
-
-
-
Můžou, prosím, herní novináři NEpodléhat klišé, které na nás zvrací tiskové zprávy, a nepsat věty typu "XY opravdu chtějí celou sérii ABC restartovat, jak ostatně sami PŘIZNÁVAJÍ"?! Je mi jasné, že těch informací není mnoho, ale vždyť je to tragický klišé, proti kterým by právě novináři měli být resistentní (alespoň +5)... Z obratu "restart série" se mi chce skutečně zvracet.
-
-
A je to z toho slovniho spojeni, nebo ze zameru, ktery to slovni spojeni oznacuje? Ptam se vazne, protoze zamer tvurcum v teto fazi vyvoje upirat nelze (at uz to je klise, nebo neni - ano slyseli jsme to tisickrat, ale kritizovat muzeme az v recenzi) a slovo "restart" je myslim vyznamove docela pevne ukotveno v zargonu komunity, ktera se hranim zaobira. Je tedy jednodussi nazvat to restartem, nez slozite opisovat tvurci zamer. Diky za pripadnou odpoved :)
-
-
Díky za rozumnou reakci, já to taky nemyslel nijak plamenně.
Jen jsem frustrovanej z toho, když i zkušení novináři jdou naproti PR oddělení té či oné značky. Je mi jasný, že pokud to autoři nazvou restartem, pak to novinář v článku musí přežvýkat, ale očekával bych tu alespoň náznak jisté zdrženlivosti, možná skepse, nebo alespoň podoteku, že dokud nám neukážou něco konkrétního, tak si zachováme odstup. Vždyť tohle jsme zvlášť u série Tomb Raider slyšeli TOLIKRÁT!
Citací podobnýho žvástu novinář tyhle bezobsažný fráze a klišé jen podporuje. Proč se podílet na hype mašině, když od toho je tu PR zvěř. Novináři by měli vždycky pochybovat.
-
-
-
Jak se jmenuje ta ženská, vypadá pěkně. :)
-
-
Lara Croft :D
-
-
By me zajimalo, jestli to neni rovnou i nejaka herecka na tom obrazku, ze by si mohla klidne rovnou strihnout roli v novem filmu TR, pokud bude a Lare by zustala jedna tvar, jak ve hre tak filmu :-)
-
Ta se asi jmenuje Lara Croft je to její novej parádní vzhled *1* je to grafickej portrét není to nějaká reálná fotka.
-
Co máte všichni s těma filmama?Vždyť se vůbec nic neplánuje a zlatý léta Lary Croft na plátně už dávno zkončily.
-
-
Ja mam teda dojem ze se neco planovalo. Uz je to teda dyl, a mozna to padlo, nevim.. Resila se prave hlavni predstavitelka.
Treba ty "zlaty leta" jeste prijdou - nevim o tom, ze by na platne nejaky byly : D
-
-
LOL! sem to davno hral u strejdy v nemecku! lol tady zasakorat placate nesmisly stejne je to kravina
-
-
kolik je ti ? 10 ? ...s timhle jdi machrovat do 3.tridy tam ti to mozna sezerou! hra je teprv od vcerejska oznamena a dementik uz to paril pred pul rokem u strejdy v nemecku...jasny kamo, di si zas hrat ! :D
-
:D tvuj nick mluvi za vse, takovyhle retardy miluju !!
-
Hmm... inteligence sama o sobě! Můžeš vysvětlit co jsi hrál a neplácat nesmYsly?
-
-
Že by od Drejka zpátky ke Croftové? Proč ne, jestli na to bude mít....
-
vypada jak socka *11*