Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Kingdom Come se zaměřuje na příběh
1.2.2018 | Aleš Smutný
398 příspěvků
-
takze ty si vazne myslis, ze potrebujes staminu na to, aby tvoje zbroj fungovala?
Bud te rana pres zbroj zrani, nebo nezrani, tvoje stamina s tim nema nic spolecnyho.
Tim ze dostanes ranu, ktera te zrani mas prijit o zdravi a staminu zaroven.
V zavislosti na typu zbrani v jinem pomeru. -
Jasně že mluvilo.
-
Je dobrej to mas pravdu, urcite palec nahoru za to ze radsi zainvestovali do jednoho, za to poradnyho dabbingu, nez to hned pred vydanim vetvit do EN/CS
-
No já vám nevím, jestliže oni tam mají anglické herce, tak jsem rád, že slyším JEJICH hlasy a jakmile to někoho napadne předabovat do češtiny, tak to akorát zprasí. Určitě nikdo nenadabuje Henryho líp než Tom McKay
-
a zkusils nekdy zabit na jednu ranu chodici zelezarstvi?
pokud vim, tak bez zbroje dostavas hity rovnou do cervenyho -
presne tak.
-
nesouhlasim
-
tady nejde o realističnost, tady jde o pocit věrohodnosti. je jedno, že se tu tehdy nemluvilo jako dnes. rozhodně se tu nemluvilo anglicky. ta krajina je česká, příběh je český, český dabing by hře prostě slušel, působila by tak jako tak věrohodněji. na nějakou češtinu tehdejší doby sere pes, to tady nikdo nechce.
-
"Když už je takový důraz na české země a historii, tak proč to není nadabováno v češtině? Anglicky se zde nemluvilo a vyznívá to dost podivně."
Tak ono se zde nemluvilo ani moderní češtinou, takže čeština co vyjde bude vyznívat stejně podivně jako angličtina. A nebo bude udělaná pořádně a bude jí rozumnět míň lidí, než té angličtině. -
Důkaz je zde: https://youtu.be/hEdHI8VTxDA?t=2m46s
-
Tak pokud chceš češtinu ne kvlůi porozumnění textu, ale kvůli realističnosti, tak ti stejně bude k ničemu. Protože vzhledem k časovému období tam bude moderní čeština úplně stejně realistická jako angličtina nebo němčina.
-
Odlozit cestinu bylo to nejlepsi rozhodnuti, mohli se venovat naplno vecem, ktere jsou pro hru podstatnejsi a nenechavat cestinu na lidech, ktery by ji zprznili.
Co se tyce me, tak rozumim anglictine stejne dobre jako by mluvili cesky a myslim si ze uz by to melo bejt dneska bezny.
Ale i ja tam chci cestinu, ne abych tomu rozumnel, ale abych si hru uzil maximalne immerzivne a na to je potreba ne jakakoli cestina, ale KULTOVNI cestina a presne takova muze byt, jenom kdyz se na ni vrhnou sami Warhorse.
Osobne hru budu hrat asi az s ni, mezi tim aspon treba vyjde mod, kterej udela realistictejsi zranovani v soubojich. Prichazet o zivot az potom co mam na nule staminu to pro me spolehlive zabije.
Jinak to vypada na megabombu a jsem si jistej, ze na steamu dosahne hned po vydani 1. pricky v global sellers, gratulace do WH, zaslouzite si to! *4* -
To je dobrá šaškárna.
-
Podle mě je to také chyba, ale čeština bude, bohužel později.
Problém je, že když si zvykneš na hlasy v AJ, těžko budeš hrát hru znovu v CZ. Ten zvyk na původní AJ dabing již bude zažitý. -
češtinou se zde v 15. století taky nemluvilo.
-
Ještě bych doplnil ... Ve scénách kdy hlavní hrdina přijde o oba rodiče je dost mizerný hudební doprovod, ta scéna mohla být tak silná, ale nebyla. Jak zvukové ruchy tak hudba moc nepomohly. Uvidíme, jak vše bude znít "na živo", ale i dynamika té hudby a ruchů je mizérie. To není AAA hra.
-
Na hru se těším, ale taková paráda to není.
"Lidi" prochází sebou navzájem, běh koní či lidí vypadá dost zvláštně, protože přísně kopírují terén, někdy záběry (hlavně v cut scénách) vypadají jako zrychlené. CryEngine zajistí výbornou grafiku, ale ostatní tu realičnost sráží na kolena.
Velký otazník jsou souboje, to bude podle mě průšvih.
Ta 4 videa co sem viděl mě nepřesvědčila o tom, že by hra byla nějak výjimečná.
Co se grafiky týká, chybí mi stíny, které uvnitř budov vlastně neexistují. -
Tak zásadní otázka. Jaké budou v CŘ prodeje s aktuální verzí? Jaké by byly prodeje s češtinou? A když ty dvě čísla odečteme a získáme tak jaké prodeje navíc by přinesla čeština, zaplatí u tak rozsáhlého RPG tvorbu češtiny?
-
Protože by to museli o půl roku odložit.
-
Když už je takový důraz na české země a historii, tak proč to není nadabováno v češtině? Anglicky se zde nemluvilo a vyznívá to dost podivně. Chápu, že je to hra pro svět, ale to nakonec Mafia I. byla také. Náklady? No, škoda, když už když už je tu takový počin vsazený našeho prostředí. Snad si zbytek světa nebude myslet, že je to náš rodný jazyk.