Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Kingdom Come se zaměřuje na příběh
1.2.2018 | Aleš Smutný
398 příspěvků
-
Ačkoliv jsem backer, tak mě KC doteď nechával poměrně chladným. Sice jsem se těšil, ale dosavadní trailery mě tak nějak nenadchly. Ale tenhle jo - po tomhle na mě ten hype skutečně doléhá a nemůžu se dočkat, až to vyjde. Sice se samozřejmě může stát, že ta hra nebude držet pohromadě, jak má, ale já prostě věřím tomu, že to bude pecka.
-
Už se těším. ;)
Před pár lety, když sem KC backnul sem si říkal, že to bude chtít nový komp. Netušil, jsem že si budu kupovat tak 3x dražší než obvykle na stříhání videa. KC se na něm bude hrát určitě skvěle ;] jupí. Držím jim palce -
-
oba víme, že na pracovní komp hry nepatří, akorát se tím zasviní a zpomalí, kup si ještě jeden na hraní a dělo si nech na video *4*
-
-
přesně tak, a když budeš často honit, vyschne ti mícha.
-
-
to zní hrozně, bereš na to nějaké prášky?
-
-
-
-
Uz si brousim brk, ze bych napsal 100+ ...
-
-
Ale, aby to nebylo 100 + vycucaných z prstu :)
-
Napiš, rád si to přečtu a zasměji jako u skyrimu, pak půjdu dál hrát kingdom come.
-
-
Nevím co je nudnější, zda jízda s koněm po prázdné krajině nebo osmiminutové souboje při kterých jednou rukou žeru brambůrky. Ta hra viděla akci jen z okna. Ještě štěstí, že se mohu bavit tím, že budu splachovat malým dětem hlavy v záchodech.
-
-
Zvrhlík nahlášen PČR
-
-
:D Myšleno kako ve hře samozřejmě. V reálu by mě nic takovýho ani ve snu nenepadlo...kromě toho mám ve sklepě okna přebitý prknama a fakani maj v hubách roubíky.
-
-
-
Kdyby se heslo REX, FAMILIA ET ULTIO z latiny převedlo do italštiny jako CAPO, FAMIGLIA E VENDETTA, tak by mohlo místo jílce středověkého meče zdobit pažbu nějaké palermské lupary nebo třeba kapesní hodinky Dona Salieriho.
-
RPG podle Danielka je jasna GOTY 2018. Cesi budou mit byt zas na co hrdi.
-
-
Jako hrdí na hru, nad kterou budou ostatní ohrnovat nos?
Fakt nečekám úspěch. Celé to vypadá jak levná budgetovka nebo něco z roku 2006. Na všem je znát nízký rozpočet a že to nebylo děláno "tak jak chceme", ale přístupem "co musíme udělat minimálně, aby nám to prošlo?". -
-
velmi slabý trolling, působíš nepřesvědčivě.
-
-
Ale zase musíš uznat, že jeho nick sedne jak pihel na hrnec.
-
Já ani nepotřebuji být přesvědčivý. Za mě mluví vypuštěná oficiální i neoficální videa. Nebýt to česká hra, tak tu po ní ani pes neštěkne.
-
-
Jj ty komenty pod trailery a fakt, že je to momentálně nejprodávanější hra na steamu svědčí o totálním nezájmu
-
-
Až druhá nejprodávanější, ale to je fuk. Taky bych zmínil, že na internetech figuruje KC:D v půlce seznamů nejočekávanějších her letošního roku. Já nevim, proč je pro spoustu lidí takovej problém si přiznat, že i v naší kotlině může vzniknout něco světovýho. Koneckonců, už se staly i divnější věci.
-
-
-
-
-
-
Trailer pěkný, hra vypadá dobře, ale stále nejsem přesvědčen, své věrné fanoušky si to najde, ale mám obavy, že moc lidí nebude bavit soubojový systém....mýlit se však můžu :)
absence dabingu zamrzí, náš dabing stojí za ho*no v posledních x letech o tom žádná, ale to díky nedostatku snahy najít správné hlasy a snažit se ho udělat dobře...musí si to člověk pohlídat sám, což si myslím by pro ně nebyl problém, jen by museli chtít...při dabingu je dobré vědět, co že to vlastně dabuju, ne jen znuděně číst text jak jsou někteří zvyklí a klasické faily kdy pán/paní ve věku 50 let dabuje 20 letého floutka a naopak :) -
-
Tak tam šlo asi o cenu toho dabingu, která by se zdaleka nezaplatila..
-
-
Cenu úplně ne, ale kvalitní dabing je obrovsky časově náročný, takže by hra vyšla ještě o pár měsíců později.
-
-
-
Trailer super, na hru se moc těším, český dabing netřeba.
Sice bych víc ocenil fantasy RPG, ale na druhou stranu jsem upřímně zvědavý, jak ten realistický středověk bude vypadat a jak se to bude hrát. -
-
Realistický středověk bez dětí. Asi je zežral drak. *1*
-
-
Vtipny jak se vsechny ty "tahle hra nikdy nevyjde, to vam garantuju" prispevky zmenily na "no, trailer pekny, ale mam pochyby, ze to bude mit uspech".
At uz se stane cokoliv, za dva tydny se zmeni znova. -
Ve středověku nebyly děti
-
-
*1* No jistě že ne, středověká společnost se množila buněčným dělením.
-
-
-
-
pořád skučíte po českým dabingu, ale dnešní českej dabing je žumpa a fakt netuším kde chcete ty dobrý dabéry najít.... těch pár jakž takž kvalitních herců je moc drahejch a ty béčka co parazitujou na obrazovce jen díky reklamám a romantickým doktorským seriálů, těm bych to fakt nesvěřil... navíc často je vidět, že i dobří zahraniční herci nepodali kdovíjak dobrej výkon při dabingu, oproti profi voice actors...
čeští herci jsou out a čistě dabéři to je taky většinou bída, sem měl tu smůlu sledovat jeden film s dabingem a fakt mě chytel cringe af -
-
Ty jsi takový ten typický globalizační obrozenec.Vsadím se,že i metro jsi hrál s agnlickým dabingem s otřesným rádoby rským přízvukem.Určitě jsi rád i za CoD DLC,kde běhají anglicko mluvící ženy a hrají si na čechy.
-
-
globalizaci nemusím a metro jsem hrál v rušitně, ale jsem realista a nikde ty český dabéry nevidím... v rusku se přeci jen najdou
-
-
Je dabing a dabing, záleží kolik úsilí tomu kdo věnoval. No a ten anglickej dabing a cutscény režíroval Vávra tak co chceš, na první pokus to vyjde málokdy.
-
Nojo protože jim ty podmínky už nevyhovují mnebo se zaměřují třeba na divadle a film ( Hádek - Harold TBBT) to je těžké něco chtít se slzou v oku pomalu až :D
Vzpomínám na rok2 005 + a "Profeesionální česká lokalizace s dabingem od Cenegy a potažmo Cdprojekt lol to bejvali časy hehe"
Je to závan nostalgie a docela škoda ale na druhou stranu to byli roky kdy většina nás byla ještě utřinosů neměla pořádné pc ( možná měla někdo) a byi rádi z CZ dabing dneska už je to prostě OUt jak píše GGG.. -
vole :D cesi maj obecne jeden z nejlepsich dabingu na svete, a pak i nemci. jo, japonce nepocitam, to je totiz uplne jina liga, s tema se jen stezi muze nekdo rovnat. jo dabing mame proste skvelej, ale clovek to musi posuzovat podle dvd releasu filmu a ne podle televizniho rychlodabingu (tv a dvd maj dva ruzny dabingy). kdyby chteli, tak ten dobrej dabing udelaj a to ze by to byly znamy hlasy by vubec nicemu nevadilo, pokud by do tech roli sedli.
-
-
Jak píše kolega nade mnou. Dabing byl dobrej. V době, kdy se i dabing dělal poctivě, kdy dabér tu roli tím hlasem skutečně "hrál", ne jen odříkal text, a hlavně se vybíraly hodící se hlasy (např. doteď nemám problém s Kanyzou dabujícího Clooneyho, Pyškův dabing Willise atp., nebo dabing třeba Přátel, kde ty české hlasy jsou dost podobné originálu). Jenže za posledních 15 let funguje dabing tak, že se na Nově, Primě, ale i v dabingu filmů v kině točí hrstka "univerzálních" dabérů, kteří odhrkají co mají na papíře a nazdar. Což je samozřejmě otázka peněz - proč rvát prachy do dabingu, když člověk, který to chce česky, na to stejně přijde tak jako tak.
-
-
https://youtu.be/htp41Y9Vxqk?t=4s
-
-
Kámo prober se, český dabing byl sice špičkový, ale tak před 20-40 lety. Od té doby šla kvalita prudce dolů a zvlášť dnes je to tragédie - samé bezcharakterní hlasy, které zní jak na héliu
-
Ano a ten neskutečný a legendární VHS amatérský dabing byl v 80letech klenot české dabingografie :D
-
Máme nejlepší dabing... jo, to říká každej o svojí zemi, lol...
-
-
-
Docela pobavilo jak mluví anglicky a pak do toho "kurwa"... :D