Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer na Call of Duty: Ghosts začíná přestřelkou ve vesmíru
10.9.2013 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
pes ve skafandru bude? :-)
-
-
Jj rusáci zavolaj Lajku, ta tam pořád nekdě lítá.
-
-
Náhodou trailer není vůbec špatný, dobrý střih a dobrá hudba.
-
-
To by už byl vrchol diletantství, kdyby po těch letech nezvládli udělat aspoň trailer...
-
-
Trailer se mi líbí. Dobré střihy i hudba, pěkně to graduje. Akorát je dobré vypnout mozek a nerozčilovat se nad superpsem *1*.
-
nemam vo zvyku byt vulgarny, ale toto je naj*ebnutejsi prehravac aky som kedy videl, ani len trailer nedokaze prehrat bez nejakeho problemu
-
předpokládám že raketoplán je plný zombíků, ale komisař Rex to nakonec zachrání
-
Pes, výbuchy, drsně tvářící se ksichty v kvalitě her 5 let zpátky, výbuchy, pes...
-
-
vtipné by bylo, kdyby byl hlavní záporňák taky pes, nebo ještě lépe kočka
-
-
Dobrý večer pane Čokle, já jsem Mr. EvilCat.....očekával jsem Vás *1* *1* *1* *1*
-
-
GOTY *1*
-
-
Amíkům musej téct slzy při tomhle traileru. 'Murica.
-
-
však si představ že by udělali takovou hru o nás Češích, taky by ti tekly slzy
-
-
No, Remek bojující ve vesmíru je..zajímavá představa. Než by se vykecal, zničili by svět.
Rychle Éee Mluvící Éee Kosmonaut -
Vlastenec nejsem, tak asi ne. Nic proti nim ale tohle je fakt švanda.
-
-
znáš to, u nich je zcela běžné věšet si před domy americké vlajky, já kdybych zítra vyvěsil z oken české prapory tak si sousedi budou myslet že jsem se zbláznil *1*
-
-
Tak jsou země, které jsou na svoji národnost hrdí....byl jsem 17. května v Norsku - slaví tam den svobody/osvobození/samostatnosti....všude průvody všeho možného, vlajky, kroje, obleky....ale ta atmosféra....nejlepším zážitkem bylo potkat tři metalo-punkerky s železem přes celej xicht s čírama, ale v krojích a z vesela a bez nucení zpívaly státní hymnu (jo a opilé nebyly - to přišlo potom a nenechal jsem si to ujít)....tohle mi zase u nás v zapšklé ČR chybí....
-
-
A vsim sis, ze v norsku maji papor na kazdy stodole? Aha, nemaj ... ono je neco jinyho oslavovat statni svatek a neco jinyho si vyvesovat prapor na chliv/pripadne si z nej delat trencle ... a to presne delaj amici.
V CR to neni zas tak dlouho, co na 1. maje museli vsichni dobrovolne do pruvodu a mavat praporama o 106. Takze se vubec neni co divit, ze na to nema nikdo naladu.
-
-
-
-
jo ale smichy :D
-
-
-
dufam ze dalsi diel sa bude odohravat na povrchu slnka a zahrnie aj cestovanie casom...
ouyeah call of modafuking duty -
-
A kdyby někdo přece jen chtěl argumentovat o realismu přistávání na slunko, tak vysvětlení tady - http://youtu.be/kLr21r7_2ec?t=4m33s
-
-
V IW už všem muselo totálně jebnout v kebulích.
-
Jinak 1,57s to snad byl záběr z battlefieldu s tou padající stíhačkou z lodi ne ? :D
-
-
Jinak tady to je :D http://goo.gl/Cr52ZX
-