Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KronosDeret

    Za sebe doufám, že hned na začátku bude 30 minutová nepřeskočitelná gay sex scéna se Solasem a že se to bude prodávat násobně víc než ty softcore porn hry manosféry. 

    • Jakmile nebude ona scéna se Solasem následována další alespoň hodinovou furry scénou, tak se bude jednat o absolutní pochybení celého BioWare za které musí náležitě padat hlavy !

  • Myslím, že Aleš se na tu hru dost self-hypuje, mně ten trailer moc světoborný nepřišel. Jo, ten drak někde uprostřed byl super, ale všechno ostatní takové nemastné. A ta hudba, panebože to je jak dělané nějakou lacinou AI. Snad to nereprezentuje kvalitu hudby v samotné hře. Srovnejme to s hudbou na oznamovací akci KCD2. Nebo radši ne.

    • Souhlasím. Pár záběrů je pěkných, draci jsou super, ale jinak mi to přišlo akorát plné generického patosu o osudu a záchraně světa... Trailery třeba k BG3 byly o dost vyšší třída.

  • Morraw

    Mám obavy jak moc queer to bude a snad vyberu aspoň 3 společníky do party. A “look how massacred my quanari” kde je Ahrishok a jemu podobní :(

    A Inquistion končil cliffhangerem a chci se zase vrátit do toho světa. Ale jinak doufám, ze to dostane pořádnou bídu, ať si to mužu zahrát na Vánoce ve velké slevě.

  • iSpirit

    takhle si představuji fantasy odpad. Je mi jedno, co za politiku to prezentuje, ale rozhodně mi vadí, jak to prezentuje fantasy jako žánr. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit