Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

    takhle si představuji fantasy odpad. Je mi jedno, co za politiku to prezentuje, ale rozhodně mi vadí, jak to prezentuje fantasy jako žánr. 

  • Myslím, že Aleš se na tu hru dost self-hypuje, mně ten trailer moc světoborný nepřišel. Jo, ten drak někde uprostřed byl super, ale všechno ostatní takové nemastné. A ta hudba, panebože to je jak dělané nějakou lacinou AI. Snad to nereprezentuje kvalitu hudby v samotné hře. Srovnejme to s hudbou na oznamovací akci KCD2. Nebo radši ne.

    • Souhlasím. Pár záběrů je pěkných, draci jsou super, ale jinak mi to přišlo akorát plné generického patosu o osudu a záchraně světa... Trailery třeba k BG3 byly o dost vyšší třída.

  • KronosDeret

    Za sebe doufám, že hned na začátku bude 30 minutová nepřeskočitelná gay sex scéna se Solasem a že se to bude prodávat násobně víc než ty softcore porn hry manosféry. 

    • Jakmile nebude ona scéna se Solasem následována další alespoň hodinovou furry scénou, tak se bude jednat o absolutní pochybení celého BioWare za které musí náležitě padat hlavy !

  • Morraw

    Mám obavy jak moc queer to bude a snad vyberu aspoň 3 společníky do party. A “look how massacred my quanari” kde je Ahrishok a jemu podobní :(

    A Inquistion končil cliffhangerem a chci se zase vrátit do toho světa. Ale jinak doufám, ze to dostane pořádnou bídu, ať si to mužu zahrát na Vánoce ve velké slevě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit