Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer na třetího Zaklínače se věnuje Divokému honu
6.12.2014 | Aleš Smutný
140 příspěvků
-
Ja vychazel z nejakyho steam pruzkumu, ale tady v diskuzi asi vite vic—takze cenim, ze jste mi rozsirili obzor ;)
V mym okoli hraje minimum lidi a ja sam penize taky sypu jinam. -
OK, beriem na vedomie :D witcher it is....
len som myslel ze v tak bohatom a cool svete by bolo fajn raz skusit toho maga...
Viem len, ze ked som hral dvojku a moja krasna cervenovlasa kuzelnicka urobila ten stit proti tym lucistnikom elfskym... tak som si pripadal... taky nicotny.
Aj v star wars svete mozem byt sith, bounty hunter ci storm trooper nielen jedi :D -
iný downgrade grafiky....vidno, že konzoly rulez a uzurpovali si i poslednú veľkú PC exkluzivitu primárne pre seba.... *14* *3*
-
jistě že, jsem k vám gayům tolerantní. Přece nebudu znechuceně odvracet hlavu jen proto, že jste si vydupali gayklub. Když jdu po ulici, dívám se kolem sebe, jestli patříš mezi ty zapšklé slabochy co si čuměj na boty je to smutný. Jinak, jistě že vím jak vypadáš.
http://qph.is.quoracdn.net/main-qimg-631825221c2ee7538d7231d1fdcebd77?convert_to_webp=true -
Tipoval bych to na Ciri <3
-
no aspon že přiznáš, že čučíš do výloh gayklubů :D jelikož se neznáme a nevíš jak vypadám, tak tohle tvoje přiznání byla jediný pravdivý info ve tvym komentu.
-
lol, ještě že ty tu dostáváš samé plusy *1* *1* . Je sice pravda, že + a - může sledovat jen takový nevyzrálý kktek jako ty, ale když už si na tom tak zakládáš, doporučuji navštívit diskuzi u hry the order. Nějak tam chybí netrolerantní tardi a věř tomu nebo ne, ale dostal jsem 20+ a jen 6-. Hned to běž napravit a naklikej mi alespoň 80 mínusek. Hooonem. *3* *3*
-
To je pravda *1* , dokonce jsem tě viděl v okně onoho gayklubu. Sorry, že jsem se nezastavil, ale nejsi můj typ. Věřím ale, že jednou uděláš nějakého nafukovacího panáka šťastným.
-
na tebe pokřikovali dneska před gayklubem :D
-
A v Hobitovi chces misto Bilbo Pytlika Alenku z rise divu. Pokud chces smazit nepratele za maga tak na to mas jine hry. *1* *1*
-
morning wood jak teakovej špalek když tě tu vidim, a vidim te v diskusi, kdykoli do nejaky kliknu, nastesti mas vzdycky tak 20 mínusů, tak ti kliknu 21. a ani to nečtu. Dyt jo kulíšku, jusťa je proste nej nej nej MUCQ!
PS: *6*
PSS: meleš ptákoviny, proto tě tu dycky vymínusujou jak gaye:D -
LoL, todle na tebe pokřikovali dneska před školkou? Ten je dobrej, tomu týpkovy co tě šikanuje pošlu boxera.
-
v tvým případě by se vyplatilo trochu přemýšlet
-
tsss, nějaký moc citlivka. Co pak se stalo, problém s ranní erekcí, nebo zase ban v nějaké té MOBA slátanině co na ní tak ulítáváte? Nevím, nevím, ale jsem v diskuzi o witcherovy a the order, to je vážně 90% pečenej vařenej. Fakt se moc směju.
BTW: do mé profilovky je ti koulový, alespoň to ukazuje, na co se pošuci tvého formátu dívají.
PS2: *5*
PS3: jaký pak ptákoviny, urazil jsem nějakou tvou milovanou omalovánku? -
jj hlavně nepřemejšlet a kupovat!! :D
-
sem tu novej asi jako tvoje máma na privátu, elementále
-
Kazdeho bavi neco jineho. Pro tebe o nicem pro jineho super. Nejake chyby ma,ale neni to tak hrozne. Tento rok je to jedna z mala her za kterou se oplati dat prasule. Podivej se jak dopadly jine AAA tituly. Urcite vis o kterych mluvim *7*
-
Ja nechcem hrat ako Geralt.... chcem si spravit vlastneho witchera alebo este lepsie MAGA :D
Myslite ze to casom pojde? ako myslim nejakym tym modom alebo tak.... -
riká ten pravej, pečenej vařenej v diskusích, z 90% meleš uplný ptákoviny + fotka polobuzeranta v2.0, asi tvuj milášek viď kulíšku? zahraj si Gay Inquisition rači :)
-
zajímalo by mě, jestli si tu nový, nebo jen nějaký už dlouhou dobu působící ementál změnil přezdívku.