Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer na třetího Zaklínače se věnuje Divokému honu
6.12.2014 | Aleš Smutný
140 příspěvků
-
Mě zas přijde, že divokej hon nad touhle hrou tu předvádí lidi od data oznámení... todle rádoby RPG sem fakt nikdy nemusel, dřív sem se divil, co natom lidi viděj, dnes se už nedivím ničemu... když je největší herní tahák 10 díl CODu, FC4 dostává 9/10, ASSasin greed trhá rekordy i když je nefunkční dodnes...
-
Je tady někdo kdo má více mozkových buněk než prstů? Nikoho nezajímá, že je ta grafika hnusná, ale to že lživě prezentovali svůj produkt.
-
Takže... je tady někdo, kdo chápe, že grafika dobrou hru nedělá...?
-
A že to byla nádhera! *15*
-
Holt konečně ukázali xboxovou verzi hry, no. *15*
-
já fanboy rozhodně jsem. Považuju Witchera (oba) za nejlepší RPG posledních let a hru si rozhodně koupím. Každopádně trailer se mi nelíbí. Nelíbili se mi ani přechodzí trailery na Witchera 2, ale tento je obzvlášť špatný.
-
Vsichni vime, jak to skonci. Krali divokeho honu jsme nakopali zadek uz v prnim dile *5*
-
Mám email na centru a ve spam koši to taky nebylo, jediný co mě uklidňuje, že nejsem sám tak snad to pořeší, píšou, že to dělá lidem co maj systém updatovanej na verzi 2.0
-
a proč, na PC to pořešej mody a konzolisti jsou zvyklí trpět, tohle je nepoloží *4*
-
To se teď bude u každé hry řešit, že tamhle hovn# není ve Füll hd?
-
to jsou zjevně lowres textury, nevim proč je dávaj do traileru, ale rozlišení textur je věc co na 99% p;jde pořešit, ať už v nastavení, modem od fanoušků nebo patchem od CD projektu
-
Ak niekto nevidí miestami fakt veľmi zlú alebo slabú grafiku, tak nech sa pozrie napríklad na tento screen z tohto nového traileru : http://i.imgur.com/YyqT7R2.png
A nedá sa všetko hodiť na zlú YT kompresiu.. v HD to ešte viac bude vidno práveže
Ja aj tak Zaklínač hry hrám kvôli príbehu, postavám, atď. ale aj tak to nie je len tak, keď vývojárske tímy prezentujú svoje hry raz tak, a potom bez vysvetlenia hru pozmenia bez toho aby nato sami nepoukázali.. -
schytá, stačí se mrknout na komenty pod youtube videa, nebo tady do diskuse
-
Jo myslim trailer ktere mistama je fakt skarede, to me nikdo nevyvrati.
Ja nejsu zadne fanboy takze se na to divam strizlive, gameplay sem uz videl a hra vypada super, jenze tam bude downgrate taky, uvidis ze jo. Jinak tenhle trailer se Polakum moc nepovedl a rozhodne to neni dobra reklama hry.Fanboys prominou vse, ale ten ja nejsu takze o nejake predobjednavce nemuze byt ani rec. -
Grafiku vem čert, ale co myslíte? Schytá to za downgrade grafiky v traileru CDP stejně, jako Ubisoft?
Ajo, vlastně, tohle dělá hodný CDP...tak to nic... -
Škaredá? Kde?
-
manipulace kde? *15* vzdelani na tebe sasku
-
Nevím jakýho máš poštovního klienta, ale nespadlo ti to do spamu?
-
myslíš ten hnusný trailer? Tak to souhlasím. Jenže ten trailer NENÍ ukázka ze hry, je to práce nějakého grafika co to dostal za ukol v rámci marketingu. Pusť si ten odkaz na gameplay co jsem dával niže, tak uvidíš skutečnou grafiku ze hry.
-
Na druhou stranu tady z toho videa těžko soudit, jak bude vypadat ve hře. A to poslední gameplay video co jsem viděl nevypadalo zase tak nereálně, aby to museli drasticky snižovat. No uvidíme v únoru, ale nemyslim si, že to bude kdoví jaká katastrofa.