Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer potvrdil, že si heist mise v GTA Online zahrajete počátkem příštího roku
16.12.2014 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
A proč ne ? Já osobně jim fandím . S touhle hrou si dávají záležet a komunita jím není u prde** . Třeba jako Ubisoftu *5* *5*
-
Ano souhlasím součást,na PS4 verzi (nevím jak to je na Xku) musíš mít koupený PS plus ... tzn hraní her online na stabilních serverech+ každý měsíc 4-5 her ( kvalitních) zdarma .
-
Jedině dobře když si tu hru budete muset koupit. Podpoříte tím tvůrce a dá te jim najevo že tahle hra si zaslouží jejich podporu a podobně . *5*
-
Ehm nevíš o čem mluvíš *5*
-
Ahoj osobně nic takového ve hře nemám , sem tam poznám že hra zratila pár fps kvuli provozu ale neni to nic co by mi hru znepříjemnovalo ... .
-
jasne to bude zase vloupacek *5*
-
Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli ma taky nekdo na ps4 hrozne propady fps ve meste? Je to normalni? Dik za odpovedi *3*
-
GTA: Payday
no uz vlhnu hned si bezim koupit to same v bedemodrem -
ten co nesel prolomit u dragon age a uz je ? :D ale ten tam stejne nebude ;)
-
Jinak je opravdu dost drsňácké psát český článek s anglickými slovy...
potvrdil, že si heist mise v... -
no uvidíme, jestli nepodělaj optimalizaci jak u 4 tak to asi i koupim, jen kdyby to nevydávali uprostřed zkouškovýho *1*
-
jo to je pravda ale tenhle zatím prý odolává
-
takových neprolomitelných anticracků už tu bylo a všechny byly nakonec prolomeny *4*
-
no vzhledem k novému neprolomitelnému anticracku si to hodně lidí bude muset koupit *4*
-
Od oznámení loupeží jsem měl hned jasno..vyjde to až s poslední nevydanou verzí.. :)
-
Součástí :)
-
GTA online je součást GTA V, nebo samostatná hra ?
-
no soudím že to bude až po vydání PC verze nebo rovnou s ní pokud se jim to podaří. To by dávalo docela smysl pokud je to pro všechny platformy jak již vydané tak plánované. Navíc by tím rovnou zavřeli tlamu uplakané PC scéně.
-
Zase jim tolik nefandi.
-
ta loď je tam někde schovaná, nebo ji přidaj až s timhle?