Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Musim začít šetřit na novou grafiku...
    • neviděl bych to tak černě.. jak už napsal *****, Unreal 3 se už moc nevylepšuje a je dobře optimalizovaný na všech platformách, takže hry vypadají dobře a nejsou na svůj vzhled náročné... pokud jela v pohodě dvojka, pojede i tohle...
    • Mě to přijde dost podobný jako dvojka...
  • já vám nevím, čím víc toho z ME3 vidím, tím víc jsem skeptický.. bojím se hlavně velké koridorovostia hodně skriptů.. ale stále doufám *4*
    • MrSanta
      Ty jsi skeptický z toho, že 3. díl bude podobný prvním dvoum dílům...?
      • Dobre receno. Snad nikdo nemuze cekat nejakou velkou zmenu v pojeti hry, nez jak to bylo v ME 1 - 2. Osobne doufam,ze boj bude lepsi...si rikam,ze se klidne mohli inspirovat vice Gears of War serii, tam mi vlastni boj prisel daleko lepsi nez v ME serii.
        • Cahir
          Já už se těším na ta plná fóra haterů, kteří budou nadávat, že je ME naskriptovaný koridor, přestože jednička a dvojka jsou taktéž. *1*
    • Mise budou koridor jako v ME1 i v ME2, skripty byly taky jak v ME1 tak v ME2, takže být tebou očekávám přesně to, co jsi už (možná) hrál 2x, jenom značně vylepšené. Rozhodně bych nečekal open universe.
    • taky mam ten pocit
  • Cahir
    Love it! Už aby to tu bylo.
  • COD mě nikdy nebavilo. A COD od Biowhore na tom nic nezmění.
    • Co má COD společného s ME? ME1 se dá dohrát za 45 hodin, ME2 se všemi DLC za 60 (když nikam nespěcháš). Můžeš hrát víckrát, měnit si zážitek podle nálady (good vs. evil)... a ME2 nemusíš ani přežít.
  • jbenj007
    u téhle hry je jasný že chcou sklidit uspěch tak jako za předchozí díly.....tohle bude skvlé uzavření celé serie a věřím že to bude mít maximum skore...
    • Jen aby to bylo fakt uzavření série a nečekal nás pak nášup "super-ultra DLC" který vypráví válku galaxie proti Reaperům...to by bylo docela smutný...stačilo mi to poslední DLC které přímo navazuje na trojku...tomu řikám ultra ku*várna
      • Arrival bylo relativně dobrý DLC, kdyby před ním nepřišel Lair of the Shadow Broker, asi bych se u něj bavil víc. Ale i tak, chudáci Batariani...
  • DarkHawk
    Nadupané
  • Hmm, takze sbohem i posledni zbytky RPG, uz budeme definitivne jen behat v koridorech, hlavne, ze to bude vsude kolem delat boooom.
    • Viděl jsi videa s novým character sheetem? Bioware skončilo přesně mezi ME1 a ME2 co se týče RPG prvků. A to mi popravdě vyhovuje.
    • Koridory to byly i v jedničce...když se jednalo o příběhový quest...cesta Makem na Noverii, když si osvobozoval Liaru, cesta do hlavní urovně Citadely, zabití Benezie též...pokud nepovažuješ ME 1 za koridorovku díky výletům na planety alá placka bez jedinýho křoví v rámci vedlejších questů tak nevim, nevim...
      • Jasne, ze byly, ale zaroven byly doplnene otevrenou krajinou na planetach. Ve dvojce je totalne koridorove vsechno. No a o citadele bych ve spojeni s dvojkou radeji nemluvil...
        • Možná je to můj subjektivní pocit ale radši vemu koridor kde je co dělat než otevřenou krajinu na planetě kde jediná akce co můžeš udělat je přejet nějakýho vesmírnýho koně...a nebo se jim nechat okrást...což bylo sice úsměvný ale to bylo tak všechno...mě tadleta otevřená krajina spíš otravovala...když si chtěl udělat postraní quest většinou to znamenalo: 6 minutová cesta Makem na místo, pak dvě minuty střílet, quest hotov...zpět na Normandii
          • Ale to je prave to, ono tam neni co delat! Bez, schovej se, vystrel, schovej se, zacni jak d e b i l pobihat kolem, protoze ti dosly naboje, schovej se, strilej, schovej se bez a tak porad dokola. A bychom nahodou nemuseli premyslet, tak v okamziku, kdy maji nabehnout nepratele se najednou vsude objevi veci, za ktere se lze schovat. Mne naopak otevrena krajina vyhovovala, protoze se tam daly vyuzit sniperky. Tady strilis sniperkou na stejnou vzdalenost, co zvladne utocna puska :(
            • Tak každej preferuje něco jinýho...s těma snajpama je to fakt...mě to žíli nikdy netrhalo protože sem hrál za vanguardy, sentinely a ti uměj jen s pistolkama...klasickýho soldiera nikdy...
          • zamysli se nad sebou. To už Wolfenstein měl variabilnější levely. A kdo ví, možná i zábavnější.
            • Já teda Zaklínače 2 nehrál...ale těžko můžeš udělat otevřený svět když lítáš z planety na planetu...a navštívíš jich bezpočet...doba sice postoupila ale to co aplikuje ME je vlastně to co bylo v KotOR...někam přilétneš a máš tam defakto volnou lokaci...když jdeš dělat quest tak tě to prdne do koridoru...za otevřený světe v rámci ME bych byl taky rád ale, že by mi stav co byl ve dvojce nějak moc vadil se říci nedá...
            • Hairy_Ass
              Jako nezaškodilo by mít trochu více prostoru - osobně bych preferoval cestu, kterou se vydal The Witcher 2, sice to byl taky koridor, ale nebylo to tak do očí bijící. Otevřený svět je samozřejmě optimum, jenže se v něm nedá moc skriptovat, a jakmile se musí vývojáři spolehnout na AI, tak je to většinu spíš k pláči než k smíchu.
            • Nepotřebuju se nad sebou zamýšlet...to spíš udělej ty...
  • Já měl za to...že Šavlozubec neni červ ale jen z podzemí vystrkuje tydlety chapadla...že nikdy nevylejzá celý...tušim že to bylo psáno v Kodexu...jinak to co tam poletuje jsou Turianské stíhačky?
    • reaper987
      skoro všude na anglických stránkách je tento trailer označen Tresher Maw vs Reaper. ono když se změnil systém nábojů za ty dva roky co byl Shepard pryč tak se mohl posunout i Tresher Maw na "další level" :)
      • Tak možný je všechno...jen by to znamenalo, že se asi zmenšil...za předpokladu, že dřív vykukovali jen chapadla a teĎ je z něj červ .))
        • Jo tak dobře...tak takhle to je...máte pravdcu .)
        • reaper987
          chapadla myslíš jako tyhle http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jMLoVBM8s1I#t=41s ?ty mě přijdou jako návnada, pak se hned objeví "červ"
        • Hairy_Ass
          Ta obluda, co ses jí z Gruntem v ME2 musel bránit, to byly jen chapadla? Ty přece vystrkovala jen na začátku, ale pak vždycky vystrčila tu svou hnusnou tlamu a střílela po tobě nějakou kyselinu. Kdo ví, co je tohle za druh Thresher Maw... Třeba nějaká matrona, nebo potvora stará x-stovek tisíců let. *4*
      • Já si myslím že je to spíše nějaká nasteroidovaná Rachní.
        • reaper987
          z jednoho fóra: "There was a CDN story, back when they were doing that about giant Thresher Maws, I assume that's one of them. Because yeah no maw we faced was ever that big." nečetl jsem všechny knížky ani komixy takže nevím jestli má pravdu
        • Hairy_Ass
          Tresher Maw je to téměř na 100%, ale nasteroidovanou Rachni bych taky chtěl vidět! *4*
          • Pokud jsi je v ME1 zachránil, tak je uvidíš určitě. Však ti nechali na Illiu vzkaz :)
    • No a ja mel za to, ze kdyz mam hru, kde se strili bez naboju, ze to tak bude i nadale. Od kdy si ale autori ME lamou hlavu s logikou a navaznosti, ze?
      • Hairy_Ass
        Ono to ale bylo v ME2 vysvětlené, proč tam najednou máš "náboje".
        • Jasne, aby z toho byla vic cool strilecka. Navsteva planety, kde lod ztroskotala pred deseti lety, ale ze vsech tam vypadavaji naboje uz je jen k smichu (nebo k placi). No nastesti existuji MODy, co z toho delaji, podle mne, logicky hybrid. Strilis o 106, spotrebovavas naboje. Nestrilis, samo se to ochladi.
          • Jo no, náboje byly weird, ale hratelnost zlepšily. Jeslti jsi četl knížky (první), tak tě musely iritovat strašně moc (teoreticky jich má každý voják tisíce viz. úvodní kapitoly Mass Effect Revelation).
      • No...o tom se dá polemizovat...co tak vim, tak v ME 2 to nebyli náboje ale termální zásobníky...v jedničce se ti přehřívala, tady si jí timdle "chladil"...jasně, že to fungovalo jako náboje ale z pohledu logiky a návaznosti bych v tom problém neviděl...spíš je to prostě jen divný
        • "tady" jako že ve dvojce
  • reaper987
    ten organický tvor podobný písečnému červu vypadá jako Thresher Maw (šavlozubec)
  • 3 dil to bude zase epicka jizda. Dvojka byla famozni. Jen bych rad vedel jak to bude stim velitelem kdyz me treba ve dvojce na konci umrel.
    • Hairy_Ass
      Už to bylo řečeno několikrát, savy, kde Shepy nátáhnul bačkory, nebudou ve trojce fungovat.
      • OK diky za info. Ja jsem nejak pozadu. Dlouho jsem o mass 3 nic necetl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit