Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer z Mass Effect 3: Shepard utíká jako o život
11.12.2011 | Martin Bach
80 příspěvků
-
zdá se mi to, nebo celá ta sekvence byla jen o tom držet šipku/tlačítko pro pohyb dopředu? všechny ty útoky šly totálně mimo Sheparda, za celou dobu uhnul jen jednou a ani to nebylo potřeba ... jestli takhle bude vypadat gameplay tak asi opravdu začíná doba hraní typu "press X to win the game"
-
-
Tak ono by nemělo takový efekt kdyby v traileru shepard chcípal, hráče by to tuším moc nenavnadilo...
-
-
Stacilo by,kdyby to nepusobilo jako prochazka ruzovou zahradou co se narocnosti na hrace tyce.Tam to opravdu vypadalo jako kdyby stacilo drzet jedno tlacitko pro posun vpred.
-
-
No tak vsadili na(epic) sekvenci kde se běží a bouchá a mlátí se příšery no...rozhovor nebo ukázka rpg prvků by asi moc lidi v sále neuchválita *4*
-
-
já vám nevím, čím víc toho z ME3 vidím, tím víc jsem skeptický.. bojím se hlavně velké koridorovostia hodně skriptů.. ale stále doufám *4*
-
-
Ty jsi skeptický z toho, že 3. díl bude podobný prvním dvoum dílům...?
-
-
Dobre receno. Snad nikdo nemuze cekat nejakou velkou zmenu v pojeti hry, nez jak to bylo v ME 1 - 2. Osobne doufam,ze boj bude lepsi...si rikam,ze se klidne mohli inspirovat vice Gears of War serii, tam mi vlastni boj prisel daleko lepsi nez v ME serii.
-
-
Já už se těším na ta plná fóra haterů, kteří budou nadávat, že je ME naskriptovaný koridor, přestože jednička a dvojka jsou taktéž. *1*
-
-
-
Mise budou koridor jako v ME1 i v ME2, skripty byly taky jak v ME1 tak v ME2, takže být tebou očekávám přesně to, co jsi už (možná) hrál 2x, jenom značně vylepšené. Rozhodně bych nečekal open universe.
-
taky mam ten pocit
-
-
Jak má člověk mít po takovéhle ukázce za hry z těch reaperů nějaký respekt...
-
u téhle hry je jasný že chcou sklidit uspěch tak jako za předchozí díly.....tohle bude skvlé uzavření celé serie a věřím že to bude mít maximum skore...
-
-
Jen aby to bylo fakt uzavření série a nečekal nás pak nášup "super-ultra DLC" který vypráví válku galaxie proti Reaperům...to by bylo docela smutný...stačilo mi to poslední DLC které přímo navazuje na trojku...tomu řikám ultra ku*várna
-
-
Arrival bylo relativně dobrý DLC, kdyby před ním nepřišel Lair of the Shadow Broker, asi bych se u něj bavil víc. Ale i tak, chudáci Batariani...
-
-
-
hlavne nech sa mi podari ukoristit zberatelsku ediciu lebo ju zatial nikde nevidim, Mass Effect je moja najoblubenejsia herna seria, podla mojho nazoru je v serii pribeh ktory predbehol aj filmy :)
-
-
Sběratelská edice už je dávno oznámená.
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2865
http://shop.tiscali.cz/pc-mass-effect-3-n7-collector-s-edition-3957/?utm_source=tiscali&utm_
http://www.gameleader.cz/pc-hry/1571/mass-effect-3-n7-collectors-edition.html -
-
pisal som na tiscali shop ci posielaju na svk ale odpoved bola negativna :/ nevies ako to maju ostatne shopy?
-
-
Nevím jak je to u ostatních. Podle heureky ji mají ještě 2 slovenské e-shopy http://hry-pro-pc.heureka.sk/mass-effect-3-collector-s-edition/
-
-
-
-
Já se tak těším!!!!!!!!!!!!!! Celý mass effect se dá shrnout jedním slovem EPIC
-
Já měl za to...že Šavlozubec neni červ ale jen z podzemí vystrkuje tydlety chapadla...že nikdy nevylejzá celý...tušim že to bylo psáno v Kodexu...jinak to co tam poletuje jsou Turianské stíhačky?
-
-
skoro všude na anglických stránkách je tento trailer označen Tresher Maw vs Reaper. ono když se změnil systém nábojů za ty dva roky co byl Shepard pryč tak se mohl posunout i Tresher Maw na "další level" :)
-
-
Tak možný je všechno...jen by to znamenalo, že se asi zmenšil...za předpokladu, že dřív vykukovali jen chapadla a teĎ je z něj červ .))
-
-
Jo tak dobře...tak takhle to je...máte pravdcu .)
-
chapadla myslíš jako tyhle http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jMLoVBM8s1I#t=41s ?ty mě přijdou jako návnada, pak se hned objeví "červ"
-
Ta obluda, co ses jí z Gruntem v ME2 musel bránit, to byly jen chapadla? Ty přece vystrkovala jen na začátku, ale pak vždycky vystrčila tu svou hnusnou tlamu a střílela po tobě nějakou kyselinu. Kdo ví, co je tohle za druh Thresher Maw... Třeba nějaká matrona, nebo potvora stará x-stovek tisíců let. *4*
-
-
Já si myslím že je to spíše nějaká nasteroidovaná Rachní.
-
-
z jednoho fóra: "There was a CDN story, back when they were doing that about giant Thresher Maws, I assume that's one of them. Because yeah no maw we faced was ever that big." nečetl jsem všechny knížky ani komixy takže nevím jestli má pravdu
-
Tresher Maw je to téměř na 100%, ale nasteroidovanou Rachni bych taky chtěl vidět! *4*
-
-
Pokud jsi je v ME1 zachránil, tak je uvidíš určitě. Však ti nechali na Illiu vzkaz :)
-
-
-
-
No a ja mel za to, ze kdyz mam hru, kde se strili bez naboju, ze to tak bude i nadale. Od kdy si ale autori ME lamou hlavu s logikou a navaznosti, ze?
-
-
Ono to ale bylo v ME2 vysvětlené, proč tam najednou máš "náboje".
-
-
Jasne, aby z toho byla vic cool strilecka. Navsteva planety, kde lod ztroskotala pred deseti lety, ale ze vsech tam vypadavaji naboje uz je jen k smichu (nebo k placi). No nastesti existuji MODy, co z toho delaji, podle mne, logicky hybrid. Strilis o 106, spotrebovavas naboje. Nestrilis, samo se to ochladi.
-
-
Jo no, náboje byly weird, ale hratelnost zlepšily. Jeslti jsi četl knížky (první), tak tě musely iritovat strašně moc (teoreticky jich má každý voják tisíce viz. úvodní kapitoly Mass Effect Revelation).
-
-
-
No...o tom se dá polemizovat...co tak vim, tak v ME 2 to nebyli náboje ale termální zásobníky...v jedničce se ti přehřívala, tady si jí timdle "chladil"...jasně, že to fungovalo jako náboje ale z pohledu logiky a návaznosti bych v tom problém neviděl...spíš je to prostě jen divný
-
-
"tady" jako že ve dvojce
-
-
-
-
Nadupané
-
Utíkej šeprde utíkej .... ale ve hře to raděj nech na mě jo ? Pamatuj na to jak jsi dopadl minule ....
-
Hodně dobrý.