Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* Je vidět že to s tim zakončenim trilogie myslej vážně napadlo by vás někdy že mass effect bude mit tak epic scenes??BTW pokud tak budou super rozhovory a příběh a samo taky něaký ty RPG elementy je to jasný adept na hru roku:)
  • jo myslim , že česky je ten červ Šavlozubec, ale to už všichni víte *3*
  • 3 dil to bude zase epicka jizda. Dvojka byla famozni. Jen bych rad vedel jak to bude stim velitelem kdyz me treba ve dvojce na konci umrel.
    • Hairy_Ass
      Už to bylo řečeno několikrát, savy, kde Shepy nátáhnul bačkory, nebudou ve trojce fungovat.
      • OK diky za info. Ja jsem nejak pozadu. Dlouho jsem o mass 3 nic necetl.
  • reaper987
    ten organický tvor podobný písečnému červu vypadá jako Thresher Maw (šavlozubec)
  • Cahir
    Love it! Už aby to tu bylo.
  • MrSanta
    Pěkné, přikláním se k názoru, že se jedná o Tresher Maw, i když asi krapet přerostlého *1*
    • Na 99 procent Trasher Maw a myslím, že vypadá tak akorát.
      • podle mě 100% Trasher Maw ta planeta vypadá na tu jak tam byli ty Krogani (už nevim jak se menovala) a tam tyhle potvory byly jak doma...
        • Boj s Trasher mawem v ME2 byl celkem fajn. Setril jsem si na nej tu nuklearni zbran, stacilo ho trochu nahlodat a pak dodelat nukem. Fajn zazitek :-D.
          • Tu zbraň jsem miloval. Si pamatuju jak jsem jí zkoušel poprvé. Jsem si myslel že to bude nějakej lepší raketomet a ona to fakt atomovka :D
        • Tuchanka
  • Jo ME3 vypadá slibně jen doufám že PC verzi nezabijou konzolovým ovládáním v ME2 mě vysloveně štvalo že se postava na základě jednoho či dvou stisklých tlačítek SAMA rozhodovala zda chci utíkat, zalézt do krytu, nebo přelézt kryt což při snaze se stáhnout bylo často fatální. Taky bych rád viděl v ME3 možnost skrčit se ve volném prostranství jako to bylo v ME1 ve dvojce se mi kolikrát stalo ze mě zabili jen proto že můj kryt zasáhla raketa nebo biotika, což mě odhodilo a postava se automaticky zvedla v ME1 to bylo tak že jí to odhodilo, ale zůstala v podřepu, což jí často pomohlo.
  • Hmm, takze sbohem i posledni zbytky RPG, uz budeme definitivne jen behat v koridorech, hlavne, ze to bude vsude kolem delat boooom.
    • Viděl jsi videa s novým character sheetem? Bioware skončilo přesně mezi ME1 a ME2 co se týče RPG prvků. A to mi popravdě vyhovuje.
    • Koridory to byly i v jedničce...když se jednalo o příběhový quest...cesta Makem na Noverii, když si osvobozoval Liaru, cesta do hlavní urovně Citadely, zabití Benezie též...pokud nepovažuješ ME 1 za koridorovku díky výletům na planety alá placka bez jedinýho křoví v rámci vedlejších questů tak nevim, nevim...
      • Jasne, ze byly, ale zaroven byly doplnene otevrenou krajinou na planetach. Ve dvojce je totalne koridorove vsechno. No a o citadele bych ve spojeni s dvojkou radeji nemluvil...
        • Možná je to můj subjektivní pocit ale radši vemu koridor kde je co dělat než otevřenou krajinu na planetě kde jediná akce co můžeš udělat je přejet nějakýho vesmírnýho koně...a nebo se jim nechat okrást...což bylo sice úsměvný ale to bylo tak všechno...mě tadleta otevřená krajina spíš otravovala...když si chtěl udělat postraní quest většinou to znamenalo: 6 minutová cesta Makem na místo, pak dvě minuty střílet, quest hotov...zpět na Normandii
          • Ale to je prave to, ono tam neni co delat! Bez, schovej se, vystrel, schovej se, zacni jak d e b i l pobihat kolem, protoze ti dosly naboje, schovej se, strilej, schovej se bez a tak porad dokola. A bychom nahodou nemuseli premyslet, tak v okamziku, kdy maji nabehnout nepratele se najednou vsude objevi veci, za ktere se lze schovat. Mne naopak otevrena krajina vyhovovala, protoze se tam daly vyuzit sniperky. Tady strilis sniperkou na stejnou vzdalenost, co zvladne utocna puska :(
            • Tak každej preferuje něco jinýho...s těma snajpama je to fakt...mě to žíli nikdy netrhalo protože sem hrál za vanguardy, sentinely a ti uměj jen s pistolkama...klasickýho soldiera nikdy...
          • zamysli se nad sebou. To už Wolfenstein měl variabilnější levely. A kdo ví, možná i zábavnější.
            • Já teda Zaklínače 2 nehrál...ale těžko můžeš udělat otevřený svět když lítáš z planety na planetu...a navštívíš jich bezpočet...doba sice postoupila ale to co aplikuje ME je vlastně to co bylo v KotOR...někam přilétneš a máš tam defakto volnou lokaci...když jdeš dělat quest tak tě to prdne do koridoru...za otevřený světe v rámci ME bych byl taky rád ale, že by mi stav co byl ve dvojce nějak moc vadil se říci nedá...
            • Hairy_Ass
              Jako nezaškodilo by mít trochu více prostoru - osobně bych preferoval cestu, kterou se vydal The Witcher 2, sice to byl taky koridor, ale nebylo to tak do očí bijící. Otevřený svět je samozřejmě optimum, jenže se v něm nedá moc skriptovat, a jakmile se musí vývojáři spolehnout na AI, tak je to většinu spíš k pláči než k smíchu.
            • Nepotřebuju se nad sebou zamýšlet...to spíš udělej ty...
  • COD mě nikdy nebavilo. A COD od Biowhore na tom nic nezmění.
    • Co má COD společného s ME? ME1 se dá dohrát za 45 hodin, ME2 se všemi DLC za 60 (když nikam nespěcháš). Můžeš hrát víckrát, měnit si zážitek podle nálady (good vs. evil)... a ME2 nemusíš ani přežít.
  • Pokud jsem se někdy ve svém životě opravdu těšil na nějakou hru, tak právě na Mass Effect 3. Ale začínám mít obavy, že sliby o vyvážení a spojení toho nejdůležitějšího z jedničky a dvojky byly jen marketingové kecy na překrytí faktu ,,Jeden prst do nosu a druhý na spoušť, ono se to už nějak vyřeší.".
    • pokud se díváš na bioware pulse (asi ne)tak zjistíš ýe každy tyden je jedno video s vyvojáři viděl jsem dost na to abych konstatoval že se nebojím nedostatku RPG prvků ba co víc že akce bude vylepšená a rpg s akcí dostaečně vyvážené.
      • Přiznám se, že nesleduji, děkuji za doporučení, třeba pak budu spát klidněji. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit