Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten kdo dělal animaci běhu, toho bych nejraději nakopal do koulí, to je oprabdu katastrofa...
  • Amylee.Anderson
    Musim začít šetřit na novou grafiku...
    • neviděl bych to tak černě.. jak už napsal *****, Unreal 3 se už moc nevylepšuje a je dobře optimalizovaný na všech platformách, takže hry vypadají dobře a nejsou na svůj vzhled náročné... pokud jela v pohodě dvojka, pojede i tohle...
    • Mě to přijde dost podobný jako dvojka...
  • Ten vývoj ME se mi nelíbí. Reaperové kteří opakovaně vyhladí celou galaxii bez možnosti odporu. Hmmm, tak proč tady lezou po zemi a hubí jednotlivce? Kolik byla ta perioda? 50000 let? Tímhle tempem by to nestihli. Čekal bych pokročilejší technologii a eskalaci příběhu v masivnějším měřítku. A pokud tam bude vyhlazování celých planet, tak proč tak neřeší všechny? Je to celé nějak nedotažené a poplatné modelu "akce za každu cenu". Pro mě ME ztratilo své kouzlo.
    Tohle smrdí dalším dílem nebo klonem.
    • :) Pokud se nepletu tak ta VI (Vigil) na Ilosu říkala že vyhubení galaktické civilizace Protheanů Reaprům trvalo stovky let :) a vzhledem k tomu, že nestárnou bych se o to jak dlouho jim to potrvá ani nestaral :).
    • Jsme na tom podobně, jedničku jsem si užíval a koupě dvojky pro mě tedy byla povinností, bohužel zhruba v půlce hry jsem to prostě vzdal, protože druhý díl nenabídl nic nového, nebylo tam nic, co by mě prostě udrželo u obrazovky. Tak doufám, že v trojce se polepší.
    • kolik si myslíš, že naše galaxie má obyvatelných planet?
      • jj si myslia ze reapery rano spichnu par planet a naobed idu do mcdonaldu na chesburger :D a poobede dorazia zbytok aby boli vecer na telenovelu doma :D
  • mohli vzit shepardovu DNA a postavit z neho reapera a on by pak vsem ostatnim reaperum natrhl pr..el ;]
    • Co třeba závěr Mass Effect 2???
  • Hory85
    Jak to že nejde sledovat VGA live

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit