Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten kdo naspal, ze to je kopie borderlands at si da facku....-)

Ten kdo naspal ze souboje nejsou vyzva tak at si ji da rovnou taky a nohou...nevite co to bylo za obtiznost a vubec.

....kritizujete, ale hru si stejne stahnete nekde cracklou a bavit se u ni budete a pak napisete do diskuze na netu jaka to byla blbost linearni atd. je me z toho spatne.
    • hele a co budu mit zitra k obedu nahodou nevis?
      • čočku s párkem :)
  • xixixao
    Vypadá to vskutku skvěle!
    • vypadá to vskutku na naskriptovany tunel, kde obtížnost nebude žádná vyzva
      • tak to by bylo skvele, nasnasim hry kde musis dokola a dokola opakovat jedno a to same jen proto ze v editoru bosovy nekdo da o nekolik 0 HP vic, stejne tak bloudeni v rozlehlem prostoru hledat co autor chtel at udelam abych se dostal dal... zlaty skripty *1*
  • vyzera to super, dufam ze to take aj bude
  • Pecka!!!
  • Nevím proč, ale připomíná mi to Fallout ale to není rozhodně špatně *5*
    • smejki
      každé postapo, jehož výsledkem je poušť, bude vždy připomínat fallout *3*
      • kromě např. Fallout 3
    • Pravda... a také Stalker hned co jsme se podíval na to ak-47 viděl jsem v tom Stalkera... ale jak jsi řek to neznamená nci špatného :)
  • V září dostane pojem "hrát do zblbnutí" novej význam :) A konečně se snad dočkám hry, na kterou už dlouho čekám. FPS v surovým postapo, hezký grafice, s hutnou atmosférou a svižnou hratelností. To Fallout skutečně není a Borderlands už vůbec ne. A lidi, Rage opravdu nekopíruje Borderlands. Jen tady na tiscali jsou první screeny ze hry z roku 2009, tak se prosím vzpamatujte. Na hře se pracuje opravdu dlouho, takže od ID nečekám nic jinýho než dokonalost a zase dokonalost *1*
    • Jak Fallout (New Vegas) tak Borderlands jsou skvele hry a me jako postapo fandovi se libily hodne.

Osobne mam rad RPG elementy, takze jsem zvedav co Rage nabidne. Ma tam byt inventar a vylepsovani zbrani & vozitka,takze aspon neco. Bez toho by se mi to moc nelibilo.

p.s. na Rage se tesim taky a doufam,ze nabidne taky kvalitni & dlouhou cooperativni hru.
      • Jsou skvělý, za mě Fallout víc, Borderlands o něco míň (body dolů za nechutnou repetetivnost a zprasenou optimalizaci na nezprasitelným a zaběhnutým Unreal enginu). Jenže Fallout se jako FPS hraje naprosto příšerně, protože to FPS zkrátka není, a Borderlands chybí drsná atmosféra zdevastovanýho světa. Mimo to, ono to ani postapo není. Pandora je prostě taková, jaká je *4* Takže pro mě Rage opravdu dlouho očekávaná hra.
  • ja vidim koridorovej, osekanej fallout...
  • Ethy
    Jsem jedinej koho tahle hra nějak netankuje ? Na první dojem mi to příjde jako Fallout kříženej s Borderlands. Taky to zatím vypadá dost lineárně, mnohem víc se těším na takovej BF3..snad tohle zachrání příběh, atmosféra a to propojení ježdění a fps, nechám se překvapit
    • BF3 asi vubec nebude linearni boze muj...a vubec ta tematika soucasny valky me leze krkem konecne taky trochu jine tema.
      • presne
    • Mně to náhodou hrozně tankuje xD
  • Jsem buzna Johnny !
    • Tak se neser do her !
  • jesen 2011 bude nabita. najrpv RAGE a potom BF3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit