Přejít na výpis diskuzí
Nový update přidá PS4 streamování přes YouTube a větší cloudovou kapacitu
2.9.2015 | Adam Homola
50 příspěvků
-
Prosímtě vždyt je jasné jak to je...
-
to neni obhajoba, to je proste fakt, kterej se uziva uz nekolik desitek let....
https://en.wikipedia.org/wiki/Video_game_console -
"Kdyby raději něco udělali s tím příšerným dlaždicovým menu co je teď tak "moderní" a dovolili nám tvořit složky pro obsah co máme v konzoli"
sry, ale já prostě musim, mám pro tebe řešení - PC! -
Tak dalko se čekat že příjdeš se svojí obhajobou nebo GGG...ked ti to stačia nic proti tomu samozřejmně. *3*
-
Next gen znamena nova generacia vyrobku bez ohladu na akykolvek pokrok ty logik
-
Dlaždicové menu" já sem si myslel že syndrom Win8,1 neinteraktivní plocha je jen v Windows asi jsem se mýlil lol. *7*
-
Navýšení cloudového uložiště je určitě super zpráva, ale to ostatní mne nechává chladným, sociální ptákoviny jsou mi volný a uložit nahrané video přímo na Youtube už PS4 umí z dřívějška, live stream také neužiji :). Kdyby raději něco udělali s tím příšerným dlaždicovým menu co je teď tak "moderní" a dovolili nám tvořit složky pro obsah co máme v konzoli. Děsně mi vadí ten způsob zobrazení pomíchaných aplikací, systémových věcí a her dohromady a zobrazení pouze několika věcí s tím že pro ostatní se musí do hloupatý knihovny, kde je zas balast ze stahování demo verzí atp., prostě všeobecně bordel, ve kterém se blbě hledá.
-
Co XBOne ten zůstává pozadu? My jsme si mysleli že Next gen je pokrok v grafice ale opak je pravdou plus navíc navrch, Next gen znamená i nová generace streamingu... prostě opět přiblížení k PC.
To co se vždy konzole snažily potlačit se stává realitou...