Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patch 0.9.0 bych nazval jako - další plivance ze strany WG hráčům do tváře, krom toho, že hra od předposledního patche laguje jako pr*se, tak ještě přibyl již tak veliký problém s poklesem fps ... další úpravy a zvlnění map, které pro tankový boj, jsou naprosto nevhodné atd atd atd. Jo a ten slavný historický mód snad ani nemá cenu komentovat, kdo nehrál nepochopí.

    Takže suma sumárum máme zde opět nepovedený patvor z dílny WG, který jen dokazuje, že tahle herní společnost je naprosto neschopná a v honbě za eurama schopná všeho. Ale co máme 10 strojů v ULTRA-HYPER-MEGA grafice.

    Ale jedno se Serbovi a jeho ožralé bandě musí nechat, ve světě MMO her dokázali dát dohromady nejhorší herní spodinu hráčů, co vůbec kdy existovala, jelikož takový hnůj , póvl a úroveň pseudo hráčů se jinde nevidí.
    • Mejdlo
      Nemůžu souhlasit s tím, že ve WoT je nejhorší komunita ale netvrdím ani opak. Už si hrál LoL? To je odpad hráčské scény a v životě sem nezažil horší komunitu než právě tady... Je to hnus jaký sou ty lidi prasata:/ Si myslim, že F2P model přinesl do onlinovek akorát tak hordu zabedněnejch tupců... škoda mluvit vlastně...
      • LoL jsem nehrál ani nemíním hrát, ale už jsem o tamní komunitě něco četl, další aspirant na krále póvlu. Nicméně jsem toho prošel již dost, za dobu co hraji MMO hry, ale takový herní odpad jako je ve wotku jsem zatím nikde neobjevil, ale chápu, že je to daň za obrovskou masovost, nicméně souhlasím f2p model přitáhl do herní branže šunt z celého světa, začíná to být takový reálný obraz dnešní společnosti, bohužel.
        • To neni o f2p ... samo to pritahne spoustu lidi, ktery by za prachy nikdo ve hre nevidel ... ale stim to ma spolecnyho jen malo. Ve wotku doslo k tomu, ze vsichni normalni hraci prestali hrat ... a tardove zustali. Proc? Vetsina duvodu je tu vsude kolem - dlouhodobe nereseny technicky problemy, po case naprosta monotonost hry (byly casy, kdy wargaming sliboval novou mapu kazdej mesic ...), cim dal vetsi arogance ... navic wg ma ohromnou fluktuaci hracu, neznam zadnou jinou hru kde by lidi odchazeli v takovym mnoztvi - proto neustaly PR akce, aby nahnali dalsi nove ovecky. Korunu tomu pak nasazuje samotnej koncept hry - jde defakto o jednotlivy par minut trvajici bitky, je uplne jedno jestli odehrajes jednu nebo 100 ... nemas nic s cim by si se ve hre szil .. kdyz uz si nejakej tank oblibis pro nejakou jeho zajimavou vlastnost ... tak ti ho s nejblizsim patchem zmrvej ... je to stejny jako "europivo" ... muzes si ho koupit s nalepkou prazdroj/gambac/... ale chcanky to sou vsechno stejny.
    • Vidim, ze jsi nikdy nehral zadnou jinou MOBA hru.

      Nevim, kdyz mi to laguje, tak je to moji vinou, nikdy ne server-side, posledni dobou ale nehraju tak moc, takze je mozne, ze se me to vyhyba.

      Pokles FPS - hraju na ultra hyper mega detaily bez mensich zaskubu. Je rok 2014 a 6-ti jadrove procesory stoji 2 tisice. Mozna bych zkusil upgradovat.

      Kazda spolecnost se honi za eurama, takze "obvinovat" nekoho z honby za penezi nema smysl.
      • Veskoslav
        A id*ot dorazil. Co na tom, že WoT nepodporuje více jádrové procesory a 6 jádro za 2 000 je opravdu nouzovka. Ale už při minulé diskuzi jsi ukázal, že IQ bude někde u spodní hranice, takže nemá smysl se s tebou o něčem bavit. Evidentně máš hlavu strčenou někde hodně hluboko u chlápků z wg...
        • ale no tak cumacku, proc se tak cilis? =*
      • to: Englishereee - Ty si opravdu tak blbééé od narození, nebo jen tady na anonymním fóru ?
      • Vidim ze uberblb dorazil ... na wotko muzes mit klidne 30 jader a bude ti to zcela naprosto khownu, nebot ta hra jede na jednom jedinym.

        U votka jsou vzdy lagy zpusobeny na strane serveru, protoze waragaming je naprosto neschopnej. Samo, pokud hraci uploadnou trace na forka, tak dostanou ban. Ale jiste, samozrejme, tisice hracu kterym to laguje maj spatnej net ... rozbity widle ... pricemz jim libovolna jina gamesa jede jak vino.
  • Ta hra vypadá jako z roku 2007, ovšem hardwarové nároky má z roku 2050.
  • ve wot mam kolem 10 000 bitek(hru jsem hrál cca 2 roky naposledy loni o vánocích) a celá hra jde do kytek bohužel...přesedlal jsem na WT a čekám na tanky tam uvidíme....
    • Na 100% souhlasím začátek beta super tet odpad
    • Tak to mame stejne, take jsem s tim seknul loni v prosinci. War Thunder jsem jeste nehral, ale na WT Ground Forces take cekam jak na smilovani.
  • Tak po čtyřech letech vydaj to, co tam podle mýho názoru mělo bejt už od začátku a stojí to těžce za ho... *1* jen tak dál wg.. jen tak dál..
  • Ale jdi Ty brepto,ja mam take E8400 @na 3.85 GHz 8 GB Ram DDR2 Kingston, Nvidia GTX460 take oc. Ale po patchi 9.0 mam max. 35-40 fps. a v nekterych mapach se to obcas snizi klidne pod 20 fps.Nastaveni grafiky na full,krome travy, casticovych efektu po pasech. Lagy jako ostatni mam take.Net mam 60Mb/s a ping ve hre 50-80ms. Takze tech Tvych 70 fps leda tak s low nastavenim, nebo bez vylepsene grafiky.
    • XorxoxTalarius
      Bez vylepsene grafiky na max ;) Ale nemam ani lagy ani FPS dropy, vylepsena grafika se mi proste nelibi, tak ji nepouzivam, takze jsi mi vlastne priznal ze to jede 70 fps bez lagu.
      Diky *5*
      • Tady se krásně ukazuje realita.. Ačkoliv WG dělá rozsáhlé "vylepšení" grafiky a HD modely, drtivá většina hráčů stejně na top nastavení vůbec nedosáhne. Ok, já mám třeba 5 let starou sestavu, ale když vidím borce s nadupanými komply jak mají nastavenou standardní grafiku, táži se, k čemu další vylepšování grafiky je?.. Podle mě k lovení nových hráčů - WT vypadá podstatně líp, tak to musíme taky dohnat. Konzument se totiž stejně bude rozhodovat především podle vzhledu někde na screenshotech ;-)
  • Tak sem vyrazil vyzkouset historickou bitku .... vzhledem kt omu ze ted je herni spicka ... a cekam uz 5 minut ... s dalsima cca 500 hracema ve fronte ... tak potes ... a po peti minutach me to vykoplo s tim, ze se "zmenily podminky bitvy" lol lol lol
    • Tak co bys chtěl, když jsi si to dal za Německo, za který chtělo hrát 500 lidí, ale soupeře jste neměli. Ono když člověk vidí, že Němci mají Tiger2 a proti USA max. Hellcat ... hra to sice vyrovnává početně, ale většina chce hrát s tím Tigrem :)
      • Tak predne sem to testoval prave za ty rusaky, druhak 500 lidi bylo ve fronte celkem, z toho neco pres 300 za nemce a temer 200 za rusaky ... prijde ti 200 lidi malo na sestaveni 15ti clenyho tymu? Me to prijde pomerne dost.

        Navic (jelikoz sem si nakonec zahral) sem zjistil, ze holt je treba si vzit TDcko ... to z nejakyho duvodu startovalo do minuty ... chmm...

        Hra prave nic pocetne nevyrovnava ... kdyby jo, tak by na tom kurskym poli muselo hrat 10 nemcu proti aspon 50ti rusum. Pak by to odpovidalo. Cela historicka bitka je jen o omezenym vyberu techniky, jinak je to zcela klasicka random bitka. Navic si muzes vybrat techniku ... ktera je sice mozna historicky korektni ... ale svejma parametrama naprosto nekorektni, takze enemaka ani neskrabnes. Nezbejva ti tudiz, nez si vybirat nejvyssi tiery z nabidky.
        • Hrál si někdy týmovou nebo zevlujes jen sám? S početním vyrovnavanim myslím to, že proti tigrovi2 nepostaví hellcata, ale 3 hellcaty, takže němci jedou Jarní ofenzívu 5 v 13, počet se liší podle typu tanků ... Jako u Cw

          Myslíš, že v realu si třeba m4 podá Tigra2? ;-) Myslím, že ho zrovna tak neskrabne, hellcatama ho ale dostaneš, teda pokud ti umis hrat.
          • Zase placas hovadiny ... proti 3 tigrum, 2 panterum a 3 Jagdpanterum + nejaka drobotina ... stalo 10x SU cko + drobotina ...protoze to je nejvetsi gun co si za rusaky muzes vybrat. T-34/PzIV v tyhle bitve ... 0x. A presne takhle budou vypadat bitky vsechny, protoze za tu drobotinu (vcetne T-34/PzIV) proti tomuhle nikdo hrat nebude. Ani jeden z nich totiz nemuze nikoho ze jmenovanych realne vubec nijak ohrozit. Respektive realne by moh, ale v tyhle parodii na hru nemuze.

            Tohle neni historicka bitka, tohle je parodie.
    • Tak pokracovani .. gtx 780 ... 20fps ... (celkem bez ohledu na nastaveni grafiky) ... jejich hist battle vypada zhruba nasledovne ... 5x tiger vs 8x t-34 .... => vysledek je predem jasnej, coz je videt i na vyraznym nepomeru cekajicich hracu (2/3 nemecko).

      Jako bonus zakesujete 20k + za "spesl historickou munici" ... a zpet dostanete tak pulku ... jo tomu rikam kauf.
      • Jo jsou s tím problémy nicméně na foru jsem našel způsob jak problém s grafikou vyřešit. S hist battle jsem to měl naopak. Se SU 152 z asi 12 bitev jsme jich 11 vyhráli. Přišlo mi to dost jednoduchý což se mi moc nelíbilo. No aspoň výsledek odpovídal historii :)
        • Vysledek mozna jo ... ale sestava ani nahodou.

          Pokud se totiz budem bavit trebas o tom kursku ... tak bych to videl tak, ze na rusky strane musi bejt min 8x T-34-76, pak rekneme 2x + 2x TD (ruzny) a zbytek poskladanej z toho zbytku co je na vyber.

          Na nemecky strane bych to pak videl na max 2x tiger, 6x Pz IV ...2x TD ... a zbytek. To by mohlo +- odpovidat pocetne historickym faktum a zaroven by to asi bylo +- rozumne vybalancovany.

          Samo by tomu melo odpovidat UI ... tzn melo by byt videtkolik ceho za tu kterou stranu je ve fronte, aby hraci vedeli co si maji vybrat aby bitka nastartovala. Zaroven bych tak nejak ocekaval alespon modifikovany mapy ... s okopama, zatarasy ... ale to by sme nesmeli bejt u Wg.
      • Pokud máš na GTX 780 20FPS tak musíš mít neskutečně slabej procák nebo starej driver. Na mým 3 roky starým notebooku to jede na medium 23-40 FPS a na PC max nastavení 1980x1200 to valí kolem 100+.
        • Mam jen obycejny 4jadro .. co bys nechtel, takovej podrumernej stroj za cca 50k ... Ale to vis, kdyz se 3 ze 4 jader flakaj ... asi budu muset napsat mail intelovy .. ze by konecne meli udelat tech 10Ghz ... abych si moh zahrat wot.

          Nehlede na to, ze se na to nedalo koukat vubec, dokud sen nepovypinal travu, stromy ... tako to je z nejakyho dovodu cely takovy rozsypany, pixelovaty ... a porad ten obraz vypada jak ozralej ...
          • Meles kravince. Mám i5 2700k, 16G ram a Gtx670 a jede to na max v pohodě
          • No vídíš, možná budeš příště v budoucnu rozumněji nakupovat. Takhle vyhozený prachy a pořád si na tom hůř jak starej notebook :D :D :D
            • ;D ... ono se to totiz v pripade wotka chova naprosto random, s kazdym dalsich patchem se to ovsem v prumeru vsem zhorsi. V bete sem mival na horsim zeleze (8800) ... vice FPS (litalo to od nejakych 40 do 100). Atinari na tom ovsem byli dycinky jeste lip .. 1/2 to neslo vubec ... ;D.
              • Reakce na příspěvek:

                Beta taky vypadala o třídu hůř ... Od té doby mnohem lepší grafika i fyzika
  • je mě s toho na *11* *11* *11*
  • Oni Wargaming maju asi zmluvu s WT. Kazdym dalsim patchom hru len je..bu. Historicke bitky ?? Zatial sa mi nepodarilo dostat ani do jednej, neustale hra laguje a posekava aj na silnom stroji a pritom ta grafika nestoji ani za...
  • Docela se mi zamlouvá, jak se tahle hra posouvá dále, nicméně zabilo mě v druhém videu, jak po sobě dva padající tanky střílely a ještě jeden sejmul druhýho *1* *1* *1* to bylo nekompromisně směšný *15*
  • Co takhle si to zkontrolovat, nez to publikujete?

    Not Found

    The requested URL /video/world-of-tanks-dostava-s-updatem-9_0-i-historicke-bitvy-237117 was not found on this server.
    • Spíš si zkusit realitu ve hře než jen opsat PR ze stránek...

      Zkusil jsem a z 90 - 100 fps na low jsem na 20 - 40 a to jsem vypnul vše co se dalo. Na high jsem to zatím nezkoušel s 8.11 jsem měl 15 - 30, ale nakonec jsem dal přednost plynulému běhu. Hra navíc vypadá notně hůř než předtím na low.

      Na foru všichni nadávají na nastabilitu hry, pád FPS a histroický bitvy jsou zase další herní mod, který po jednom vyzkoušení víckrát nezapnete.

      Zatím jsem odherál 2 bitvy a jsem dost zhnusen, a dost mě štve, že jsem jim v rámci slev poslal nějaké peníze o víkendu... teď se to prakticky nedá hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit