Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíš, frajere, je špatně optimalizovaná hra na HW. Ostatně někdy cca před rokem, rokem a půl, jasný už je to delší doba, vyšel poměrně podrobný a obsáhlý seznam hardwaru (CPU a grafik) se kterými má hra problémy a není na ně optimalizována. už si to moc nepamatuju, ale vím že tam byly klidně i celý modelový řady ať už od ATI, GF, Intel, či AMD, což lze připisovat neschopnosti/neochotě programátorů hru optimalizovat na určitý typ architektury. S WoT je to ve výsledku jako s loterií. Když máš štěstí, chytneš zrovna kombinaci HW se kterým hra problémy nemá. Mnohdy je to ovšem naopak :-/
  • Tady se krásně ukazuje realita.. Ačkoliv WG dělá rozsáhlé "vylepšení" grafiky a HD modely, drtivá většina hráčů stejně na top nastavení vůbec nedosáhne. Ok, já mám třeba 5 let starou sestavu, ale když vidím borce s nadupanými komply jak mají nastavenou standardní grafiku, táži se, k čemu další vylepšování grafiky je?.. Podle mě k lovení nových hráčů - WT vypadá podstatně líp, tak to musíme taky dohnat. Konzument se totiž stejně bude rozhodovat především podle vzhledu někde na screenshotech ;-)
  • http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/352479-901-update-coming/

    Tohle je informace k tomu, jak kvalitně se update (ne)povedl.
  • Oni Wargaming maju asi zmluvu s WT. Kazdym dalsim patchom hru len je..bu. Historicke bitky ?? Zatial sa mi nepodarilo dostat ani do jednej, neustale hra laguje a posekava aj na silnom stroji a pritom ta grafika nestoji ani za...
  • ....................../´¯/)
    ....................,/¯../
    .................../..../
    ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
    ........../'/.../..../......./¨¯\
    ........('(...´...´.... ¯~/'...')
    .........\.................'...../
    ..........''...\.......... _.·´
    ............\..............(
    ..............\.............\...
  • Až nato, ty pičo, že skoro všechno se to dá vypnout, oni totiž existují lidé, co to hrají třeba v práci na firemních šunkách, ale na rozdíl od tebe do té hry investují nemalé peníze v podobě premiáku, konvertování zkušeností za zlaťáky etc. Zajdi si na youtube a najdi si rozhovor se "Serbem", kde ještě před vypuštěím patche hovoří o tom, že WoT jde o to, aby si zahráli i hráči se slabšími sestavami, takže táhni do prdele, pičo, sám jsi asi nějaký doje*aný cikán, mentální socko.
  • No pokud ve hře budeš ty a podobné retardované individua, tak se hra lůzy nikdy nezbaví ...
  • Pane jo voni jsou hlava ...
  • retarde blbej, asi tam mozna je ficura ze ti ten tank pucej na tu hru, nebo si ho pronajmes nebo ja nevim co, mensi tiery sem prodal jak sem sel na vetsi tak ted jak kkt si to musim koupit nazad ? at dou doprdele a ty taky
  • ale no tak cumacku, proc se tak cilis? =*
  • Na 100% souhlasím začátek beta super tet odpad
  • Zase placas hovadiny ... proti 3 tigrum, 2 panterum a 3 Jagdpanterum + nejaka drobotina ... stalo 10x SU cko + drobotina ...protoze to je nejvetsi gun co si za rusaky muzes vybrat. T-34/PzIV v tyhle bitve ... 0x. A presne takhle budou vypadat bitky vsechny, protoze za tu drobotinu (vcetne T-34/PzIV) proti tomuhle nikdo hrat nebude. Ani jeden z nich totiz nemuze nikoho ze jmenovanych realne vubec nijak ohrozit. Respektive realne by moh, ale v tyhle parodii na hru nemuze.

    Tohle neni historicka bitka, tohle je parodie.
  • Vysledek mozna jo ... ale sestava ani nahodou.

    Pokud se totiz budem bavit trebas o tom kursku ... tak bych to videl tak, ze na rusky strane musi bejt min 8x T-34-76, pak rekneme 2x + 2x TD (ruzny) a zbytek poskladanej z toho zbytku co je na vyber.

    Na nemecky strane bych to pak videl na max 2x tiger, 6x Pz IV ...2x TD ... a zbytek. To by mohlo +- odpovidat pocetne historickym faktum a zaroven by to asi bylo +- rozumne vybalancovany.

    Samo by tomu melo odpovidat UI ... tzn melo by byt videtkolik ceho za tu kterou stranu je ve fronte, aby hraci vedeli co si maji vybrat aby bitka nastartovala. Zaroven bych tak nejak ocekaval alespon modifikovany mapy ... s okopama, zatarasy ... ale to by sme nesmeli bejt u Wg.
  • To neni o f2p ... samo to pritahne spoustu lidi, ktery by za prachy nikdo ve hre nevidel ... ale stim to ma spolecnyho jen malo. Ve wotku doslo k tomu, ze vsichni normalni hraci prestali hrat ... a tardove zustali. Proc? Vetsina duvodu je tu vsude kolem - dlouhodobe nereseny technicky problemy, po case naprosta monotonost hry (byly casy, kdy wargaming sliboval novou mapu kazdej mesic ...), cim dal vetsi arogance ... navic wg ma ohromnou fluktuaci hracu, neznam zadnou jinou hru kde by lidi odchazeli v takovym mnoztvi - proto neustaly PR akce, aby nahnali dalsi nove ovecky. Korunu tomu pak nasazuje samotnej koncept hry - jde defakto o jednotlivy par minut trvajici bitky, je uplne jedno jestli odehrajes jednu nebo 100 ... nemas nic s cim by si se ve hre szil .. kdyz uz si nejakej tank oblibis pro nejakou jeho zajimavou vlastnost ... tak ti ho s nejblizsim patchem zmrvej ... je to stejny jako "europivo" ... muzes si ho koupit s nalepkou prazdroj/gambac/... ale chcanky to sou vsechno stejny.
  • XorxoxTalarius
    A nebo to muze byt problem kterej dela CPU, vim ze kdyz vysel SWTOR tak ti co meli novejsi CPU nez rady E ... tak pak meli nehratelne PVP areny
    Aspon vim proc se nezbavovat stareho zeleza az koupim nove :D
  • XorxoxTalarius
    24" 1680x1050 ...
  • Nebylo by od věci napsat i na jakém monitoru to hrajete, když už se tu ohaníte sestavami :)
  • Co bys nechtel od flashovy zplacaniny. Co ja pamatuju kdyz sem jeste hral a lez na fora, tak hraci tem mamlasum opakovane ukazovali veci, o kterych oni tvrdili ze udelat nejdou. Hraci to udelali bez pristupu ke zdrojakum ...

    Uvedom si, ze opravdu veskery UI je flash, vcetne ingame minimapy a dalsich prvku (zamerovac ...) a flash je tragedie sam o sobe, natoz kdyz to takhle namackas do hry. Ostatne, pust si jakejkoli flashovej web a podivej se na zatez CPU ...

    Svyho casu (minimalne rok) se zcela bezne delo atinarum to, ze jim proste vypadly textury. A samo, nekterym to fungovalo. Samo, dycky se objevily pindy typu nainstalujte si nejnovejsi driver ... coz nevedlo vubec nikam (a nevim proc spravovat co neni rozbity, kdyz cokoli jinyho funguje).
  • To ti musel do woci nas…rat nakej vorel ...
  • Konecne vypadnou ze hry luzy, co to vsem **** se svymi ultra kancelarskymi smejdy s 15 FPS. Uz konecne jdete kazit hru do gaijinu a jejich GF. Cekaji na vas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit