Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co chtějí vlastně nabídnout? Já prozatím nevidím jediné pozitivum, oproti PS4. Jasné, konzole je teprve před oznámením, ale v čem chtějí PS4 překonat?
    • Veskoslav
      A co vlastně víš o Sony? Víš, co přesně nabídne či co bude potřebovat?:) Aby jsi pak nebyl první, kdo se bude divit, když Sony oficiálně představí celou konzoli.
      • zalez xbote
      • *1*
      • Rhulad
        Stačí říct God of War, Uncharted série a xšrot vůbec neřeším... navíc Sony je Sony čili taková přidaná hodnota už z názvu.
      • God-of-War
        Vůbec nevíme, co nabídne, když to říkala na prezentaci *7* .
        • Veskoslav
          Ano prezentaci jsem viděl, hodně "informací" sdělili.....
      • I kdyby... Vkládám do nic mnohem větší naděje, než do Microsoftu. *7*
  • Veskoslav
    No jak tak pročítám diskuzi, tak doporučuji nastudovat ve výkladovém slovníku slovo SPEKULACE.
    • Neni to spekulace, ale neoverena zprava. Rozdil si nastuduj sam.
  • Microsoft ztrácí s novou generací Xboxu několik es, díky kterým si držel prodejní náskok před PS3. Zaprvé multiplatformní tituly již nebudou vypadat lépe na xboxu nežli na PS4. Vyšší prodejní cena a nutnost stálého připojení k netu bude jistě pro značné procento uživatelů rozhodující nevýhodou. Pokud Microsoft nevytlačí konkurence schopné exkluzivní tituly, obávám se, že si xbox koupí pouze kinect nadšenci. Ruku na srdce, nebýt GoW nebo HALO (doplň číslo), xbox by si mnozí z nás nekoupili.
    • vindalooo
      Hmm... zpětně si myslím že PS3 je lepší než XBOX360... nemyslím tím nic zle, jen na XBOX je jen velmi málo her bez portu na PC a kinect není zas až taková pecka.
    • a to mě například přijdou obě série těžce přeceňovaný
    • vyssi prodejni cena? vzdyt to stoji polovinu co stala predchozi generace pri launchi :) jinak s ostatnim celkem schoda
  • Xcomik
    AMD si mne asi ruce dvakrát schrábnout prachy za cenu jedné práce(jednoho vývoje) tomu říkám kšeftík už je asi všem jasné proč do toho AMD šlo. Obě platformy budou víceméně stejné jen bude asi rozdíl v software který konzole bude tahat tuším že u PS4 to bude Unix platforma a u Xboxu to bude upravená osmička (na druhou stranu bude jednoduší portovat hry z boxu na PC)

Připadá mi to jako kdyby si MS dělal zadní vrátka pro případnou obranu že by exkluzivky vydával jak na boxy tak i na PC. Což by se mu docela dobře hodilo do krámu
  • Ani zadarmo... ! Pokud musím být stále Online a platit ještě za hraní po netu... Ne to je na mě moc ! PS4 je jasná volba...
    • Jenom takovej dotaz... jsi momentálně připojen k internetu? Že tím tak pohrdáš? Já mám taky PC připojený permanentně k internetu a níjak mě to neobtěžuje, a jelikož nejsou konzole určeny na cesty, ale do obýváku, stejně to můžeš mít připíchlý, aniž bys nějak trpěl. Placení za hraní po netu, to je stará věc, a bude hůř, raději si zvykej už teď.
      • Aha, takže když ti vypadne net, nemůžeš hrát? Tak to máš asi nějakej spešl PC *7*
        • no řekněme, že nemám PC za 30 000 jako jiní hráči.. Mám za 15 000, ale na PC hraji pouze po netu Counter Strike: Global Offensive a na PS3 smažím po singlu třeba God of War nebo Uncharted atd... *3*
          • V cenové hladině 15 000 Kč dnes poskládáš krásný herní stroj *5*. Pokud tě tam baví hrát spíš "méně" náročné MP hry, tak co by ne. Ale rozhodně to neznamená, že by jsi si tam neužil 90% dnešních her na high. Pokud jsi tedy nekoupil nějakou předraženou sestavu kdesi v elektru.
          • No jasný, ale představ si, že to taky může znamenat, že když ti vypadne net, tak si nezahraješ v tomto případě ani jedno. Jináč, nemluvil jsem o kvalitě PC, jen podotýkám, že se může jednat o styl jsi Online=Hraješ, nejsi=nehraješ.
      • Ano jsem sice připojený k internetu a jsem Online, ale i tak je to TOTÁLNÍ H0VADINA proč bych měl být Online, když si chci zahrát po Singlu... Na co ? Na co panebože musím být Online.. Je to další ždímačka na peníze.. Já si třeba koupil PS3, protože je to konzole na které jsou fakt super exkluzivní hry, které si nikde jinde než na PS3 nezahraji a taky proto že mám rád SONY. Musíš i uvědomit, že každý nemá luxus připojení a 50 Mb/s internet jako já.. Jsou i jiní...
      • Big_Pete
        to ze sou konzole urceny do obejvaku je nesmysl, prave konzoli si sbalis behem mziku do baglu se 4ma ovladacema a des.co se tyce placeni, tak to majitelum PS3jek budes tezko vysvetlovat a pravdepodobne i PS4ek.btw mam PC, X360 a posleze sem si koupil i PS3, tak vim o cem mluvim, a jeden z hlavnich faktoru proc k xku dokupovat i station, bylo krom par her, i hrani po netu zdarma
      • No tady de spis o to ze pripojeni k internetu je min stabilni nez elektrika tzn. Kdyz padne net tak si skoncil. Navic jak naschval vzdycky padne net kdyz mas zrovna cas na hrani a ne kdyz si v praci.
    • a ty uz vis ze $ony neprijde s podobnou blbosti ze uz mas jasnou volbu ?:)
      • Ano vím.. bylo oznámeno že DIABLO III vyjde na PS4 a bude možno hrát v OFFLINE modu, takže to znamená že nemusím být ONLINE když budu chtít konzoli spustit.. Microsoft je nějak fakt mimo ! Za to SONY je chytré a uvědomuje si, že kdyby toto udělali s tím být Online tak prodělají a nevyplatí se jim to... Fakt bez urážky co mají rádi Xbox, ale napíšu zde to, co má můj kamarád ve statusu na PS3: FUCK OF X-BOX !!
    • Big_Pete
      to jo, to je politika k posrani.
  • *1* Takže milí konzolisté dostaneme dvakrát to stejné , jen v jiném balení a s jiným přístupem .... to se budou muset hodně snažit , aby tohle kolo vyhrál Microsoft ...
    • No pokud si Microsoft s Xboxem zavedou nutnost inet připojení, bude to pro spoustu lidi velice jednoduchá volba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit