Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    heled, ono "temer" vyzaduje obe firmy aby mely unifikovany API atd. a to je asi tak pravdepodobny jako kim cong-un davajici si francouzaka s obamou. zhodnot si to sam.

    na pc muzes emulovat spoustu veci. ps3 asi bude mit trochu problem s architekturou, takze emulace by byla nesmirna pomala. na druhou stranu muze dnes emulovat dokonce i wii a x360 (a drtivou vetsinu vsech konzoli co kdy vyslo). rekl bych, ze na pc bys za par let mohl mit relativne obstojny emulatory ps4, ale neber to ale jako predpoved, kdo vi jaky prekazky tam budou. pokud jde o xbox, tak dle toho jak to s nim vypada bych na to nespolehal.
  • Téměř? Že by si tu někdo nechával zadní vrátka kdyby nakonec byly? *1*

    Díky x86 architektuře by ale mohlo být jednodušší udělat emulátor? Například na PC emulovat konzole. Co vím tak v současné době je možné emulovat PS2, ale kvůli tomu jak je tato emulace náročná už například PS3 ne (zatím).

    U ps4 a nového xboxu by se tohle mohlo změnit?
  • Black_Hand
    temer jiste ne. na ruznych systemech jsou ruzna API pro systemova volani a typicky take jine dalsi knihovny. coz je mimochodem trochu na vyssi urovni, nez instrukcni sada, coz se schovava za terminem x86 (respektive x64). zkompiluj program pro windowsy (coz znamena "pouzij kompilator pro windowsy" a nikoli nezbytne "zkompiluj to na windowsech") a nepobezi ti na linuxu, i kdyz to pustis na uplne tom samym pocitaci, jen nabootujes do linuxu. to same plati o macos a vsech ostatnich systemech.
  • xbox i ps4 x86 architektury... sice nebudou hry kompatibilní se staršími verzemi konzolí, ale třeba budou kompatibilní napříč konzolemi *1*

    Ale bez legrace, za vyřešení dilemata (xbox nebo ps) bych se nezlobil...
  • Black_Hand
    tak ze jo, podle Ortha "#dealwithit". vsechno je dnes prece online (mozna tak v jeho snech).
  • Az na to, ze aj v USA tvrdia ze na to nemaju stavany internet. Fakt, su o tom clanky a aj sami vyspeli americania placu. Ja osobne by som na to nepristupil nikdy, aj ked mam 40mbit.
  • Jo, protoze kdyz vypadne server tak platici zakaznik hraje dal a pirat s crackem dostane disconnect... OH WAIT! Skoda ze jsi presne ten fanboy a bandwagonista kterym nechces byt. *15*
  • Já vím že pro D3 je to Blizzard a ne MS. Myslel jsem to obecně. Pokud bude muset mít každý vývojář pro xbox vlastní ověřovací server tak potěš koště. Podle mě to bude mít na starosti MS stejně jako že hry na Storu nemá každý vývojař někde u sebe ale jsou na serverech MS. Xbox 360 se prodalo nějakých 76M kusů takže je možné že si MS zavaří nutností online ověřování na pravidelné DoS vlny =)
  • Ak si to precitas tak to potvrdene nebolo.
    Len Bloomberg cituje "nejake" zdroje.
    Ziadne officialne vyhlasenie MS nebolo a nebude kym oficialne nepredstavia novu konzolu.

    Nauc sa lepsie anglicky podla mna nez zacnes kricat do tmy....
  • To nie su servery MS ale danych sluzieb , poskytovatelov. Pre D3 je to Blizzard.
    MS servery spravuju len tvoj ucet a tvoj avatar , nic viac (a niektore hry ktore vysli pod ich trikom).
  • jnsCZ
    Tak já mám ASUS Transformer Prime... ten má USB port a PS3 ovladač si tam prostě zapojím kablíkem. To, co jsem popsal s tou Xperií je možná prkotina, ale jsou to pro mě právě tyhle sympatické detaily, kdy si Sony neřekne "Nojo, voni si to rootnou nebo nějak vobejdou, to nemá smysl řešit"
  • At si to strci do perdele i s tema 5 kilama ...
  • vindalooo
    Hmm... zpětně si myslím že PS3 je lepší než XBOX360... nemyslím tím nic zle, jen na XBOX je jen velmi málo her bez portu na PC a kinect není zas až taková pecka.
  • vindalooo
    Vtipné je, že xboxový ovladač (pro PC) přes kabel k xperii můžeš připojit i teď a i na nerootnutém bez speciální úpravy to funguje. Ale chápu u toho nativního připojení PS3 gamepad mluví o propojení přes BT. Ale i tak... jestli máte xperii, ovladač tak hry jako max payne a gta bez problémů fungují a přes díky výstupu na HDMI jsem hrál párkrát na TV. Blbost ale chvilku pobaví
  • LOL tvuj tablet je furt online, a jakou ze AAA online hru tam hrajes ktere prenese spousty mb dat za hodinu.
  • nevadi onlne vadi ze nepujdou bazarovky xD
  • Muj tablet je trvale online, 24 hodin denne. Google na to kapacity ma. Neni duvod predpokladat, ze ms by nezvladal, max. bude mit nejake porodni bolesti pri spusteni sluzby, nez si to odladi.
  • Z neustalym pripojenim at jdou do hajzlu.
    Pokud tohle zavedou, tak jedine PS4!
  • Mě nevadí být pořád online, to je dnes defacto standard. Co mě spíš dělá problémy aby ty JEJICH servery byli furt online! Když jsem si chtěl zahrát Diablo 3 hned první hodiny po spuštění tak můj net šlapal jak hodinky to JEJICH servery nebyly "online"... já byl. Má Microsoft kapacity na garantování 99.99% dostupnosti serveru a né delší výpadek než 30min? Cca před měsícem-dvěma měla delší výpadek tak jejich "slavná" Azure platforma. Takže si myslím že na to Microsoft prostě nemá.
  • Black_Hand
    tak u steamu si staci pamatovat kredence a muzes si spokojene vypinat/zapinat pocitac jak je libo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit