Přejít na výpis diskuzí
Nový Xbox prý bude stát 500 dolarů a představí se v květnu
9.4.2013 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Pls nesnaž se.... Jednak zase škatulkuješ a hážeš do jednoho pytle platící zákazníky a piráty, Internet mají jední i druzí... Já mám na Steamu hru staženou rychleji, než když by se instalovala z DVD, a když už ten net vypadne, nějakou si pustíš. Mně jednorázová aktivace přes net s následným offline naopak vyhovuje ze všeho nejvíc. Teď si to vem s tou neustálou online buzerací. Hraješ hraješ, najdeš něco spešl, jsi skoro před nějakým stupidním checkpointem, padne net a do tří minut jsi v prdeli. Můžeš hrát od znova. Nehledě na to že u té konzole je pravda, že díky rozměrům a připojitelnosti k televizi je to jako dělané na nošení sem tam. A dneska prostě stále v dost velké většině domácností stabilní net není, v Americe tím tuplem, krom metropolí. I firmy mívají antény a když spustí pořádný liják, můžeš si akorát chuchnout...
Momentálne nemám na HDD, ani kolem na nejakém nosiči byť bajt ukradeného kódu a net mám momentálne asi ten nej. Až se docela bojím, že po přestěhování se si na nejaký O2 v horším prřípadě nezvyknu. I přesto je pro mne nutnost být při hraní singlu online velké zlo. A zapomínáš na Murphyho, i když máš stabilní net a padne 1x za 3 měsíce, tak zrovna když máš volno, chceš si pořádně zahrát, další den jdeš do práce a net nejde až do večera. -
kolemjedouci su tu sami debkovia co na jednej strane nemaju problem so stahovanim mnohogigabytovych hier a a drm v pripade steamu ale ked ide o nejaku inu firmu abo nedajboze ten pekelny vytvor - konzolu - hned tu vypisuju hovadiny ako ty
ja sa vzivat do koze nejakych fanboyov a vymletych bandwagonistov nechcem a ani nebudem a zo svojej skusenosti i zo skusenosti mojho okolia viem, ze always on je problemom jedine pre piratov ktori chcu plnohodnotne uzivat hry ktore si nekupili
pre normalneho hraca to nie je ziadny problem a absolutne to nie je problem ani pre konzoloveho hraca
doslova jediny problem s online hranim ked som nemohol hrat v case ked som chcel som mal s eve online -
zalez xbote
-
Neni to spekulace, ale neoverena zprava. Rozdil si nastuduj sam.
-
Pokud by mel novy Xbox opravdu nutnost neustaleho pripojeni, hodim na nej bobek s ostatnima. Sam vypadky netu nebo nedostatkem rychlosti netrpim, ale dokazu se vzit do lidi, kteri ne jen ze takove pripojeni nemaji, ale i kdyby se rozkrajeli, mit nemohou (treba kvuli lokalite). Chudak jsi tu akorat ty, protoze jsi jen dalsi pako s tak omezenym pohledem na svet, ze to az kolemjdouci boli ;o)
-
podla sprav vykon nebude ani nahodou "v podstate stejny" ps4 ma mat asi o 50% vykonnejsiu gpu cast apu co sa tyka hrubeho vykonu
a tym ze umoznuju uzivanie bazarovych hier sa automaticky stavaju lepsi nielen ako ms ale aj ako nejaky drmshitsteam -
no vidim ze je tu v diskusii zase plno chudakov s dajakym dial up internetom *15* uz tu chyba len ten debko co raz v diskusii vypisoval ze mu casto nejde internet lebo cigani kradnu kable
lol -
Tady jsou všichni vždycky se všim hned hotový *4*
-
Jestlu pujde flashnout, tak v cene nevidim problem.
-
Informace o čipech AMD není anonymní, ani nepotvrzená, včera to bylo oficiálně ohlášeno.
http://usmarketbuzz.com/msft-microsoft-corporation-nasdaqmsfts-new-xbox-to-use-advanced-micro-devices-inc-nyseamd-chips-3406 -
V cenové hladině 15 000 Kč dnes poskládáš krásný herní stroj *5*. Pokud tě tam baví hrát spíš "méně" náročné MP hry, tak co by ne. Ale rozhodně to neznamená, že by jsi si tam neužil 90% dnešních her na high. Pokud jsi tedy nekoupil nějakou předraženou sestavu kdesi v elektru.
-
Tak já neviděl, že to je :)
I když je fakt, že jsem nekoukal. Tak je to borec toho není nikdy dost. -
nechapu ze to furt resite a uplne zbytecne nadavate.. vzdyt o novem Xboxu se fakt jeste nic nevi.. ty spekulace fakt moc neberu... jedna bába rekla..
pockejte si na oznameni od Microsoftu a pak se divte :) -
Alebo ked im padne sluzba/servre
-
On uz nekdo rekl kolik bude PS4 stat?
-
No jasný, ale představ si, že to taky může znamenat, že když ti vypadne net, tak si nezahraješ v tomto případě ani jedno. Jináč, nemluvil jsem o kvalitě PC, jen podotýkám, že se může jednat o styl jsi Online=Hraješ, nejsi=nehraješ.
-
:-) Možná se objevilo 4x, ale ten konec je prostě super, ale bohužel je to i pravda ten nový Xbox nebude přijat moc dobře, jestli něco neudělají a nezměníto.
-
Copak offline rezim, ale hlavne se muzes pripojit online, a pak byt tyden odpojeny od netu a Steam to nepozna (krome Friends site a cloudu, samozrejme)
-
To docela čumim, to jsem myslel že jsou problémy 10 let starý...Tak to chápu tu revoluci, pokud to ma fakt vetsi mnozstvi lidi
-
Mam UPC a bohuzel si muzu vybrat mezi tim a nebo mobilnim internetem a stava se minimalne jednou denne, ze UPC si hraje se siti a net padne (ve SWTOR to znamena vyhazov ze hry). A znam spoustu lidi co nemaji jinou moznost nez hrat pres mobilni internet a jiny poskytovatel k mani neni (prekvapive problem hlavne Prahy).
Takze cokoliv co neni MMO a potrebuje byt imrvere online nebrat.
P.S.: Proto hraju hry ze Steamu kde se da hrat i v Offline rezimu :)