Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude zpětná kompatibilita s 360?
  • Překvapit? Microsoft už by mě nepřekvapil, ani kdyby z XBoxu vedla hadička, do které by se každou hodinu musela odvádět plazma a sperma. Za poslední dva tři roky ta firma neudělala nic dobrého.
  • a to mě například přijdou obě série těžce přeceňovaný
  • Veskoslav
    Ano prezentaci jsem viděl, hodně "informací" sdělili.....
  • Big_Pete
    to ze sou konzole urceny do obejvaku je nesmysl, prave konzoli si sbalis behem mziku do baglu se 4ma ovladacema a des.co se tyce placeni, tak to majitelum PS3jek budes tezko vysvetlovat a pravdepodobne i PS4ek.btw mam PC, X360 a posleze sem si koupil i PS3, tak vim o cem mluvim, a jeden z hlavnich faktoru proc k xku dokupovat i station, bylo krom par her, i hrani po netu zdarma
  • No tady de spis o to ze pripojeni k internetu je min stabilni nez elektrika tzn. Kdyz padne net tak si skoncil. Navic jak naschval vzdycky padne net kdyz mas zrovna cas na hrani a ne kdyz si v praci.
  • God-of-War
    Vůbec nevíme, co nabídne, když to říkala na prezentaci *7* .
  • I kdyby... Vkládám do nic mnohem větší naděje, než do Microsoftu. *7*
  • KIMCID
    Drahé.Navic trvalé připojeni k netu. *16*
  • Veskoslav
    A co vlastně víš o Sony? Víš, co přesně nabídne či co bude potřebovat?:) Aby jsi pak nebyl první, kdo se bude divit, když Sony oficiálně představí celou konzoli.
  • Jenom takovej dotaz... jsi momentálně připojen k internetu? Že tím tak pohrdáš? Já mám taky PC připojený permanentně k internetu a níjak mě to neobtěžuje, a jelikož nejsou konzole určeny na cesty, ale do obýváku, stejně to můžeš mít připíchlý, aniž bys nějak trpěl. Placení za hraní po netu, to je stará věc, a bude hůř, raději si zvykej už teď.
  • jnsCZ
    Jestli to takhle opravdu dopadne, tak si fakt přeju, aby Sony tuto politiku nezavedlo. Budou pak mít v ruce solidní trumf. A kdyby došlo na problematiku bazarových her, opět by bylo fajn, kdyby Sony vyšlo hráčům vstříc. Mimochodem, například brzy bude možné na telefonech Sony Xperia nativně připojit bezdrátový PS3 gamepad přímo v systému, bez extra aplikace... tomu říkám podpora hráčské komunity.
  • A co chtějí vlastně nabídnout? Já prozatím nevidím jediné pozitivum, oproti PS4. Jasné, konzole je teprve před oznámením, ale v čem chtějí PS4 překonat?
  • vyssi prodejni cena? vzdyt to stoji polovinu co stala predchozi generace pri launchi :) jinak s ostatnim celkem schoda
  • a ty uz vis ze $ony neprijde s podobnou blbosti ze uz mas jasnou volbu ?:)
  • Veskoslav
    No jak tak pročítám diskuzi, tak doporučuji nastudovat ve výkladovém slovníku slovo SPEKULACE.
  • Microsoft ztrácí s novou generací Xboxu několik es, díky kterým si držel prodejní náskok před PS3. Zaprvé multiplatformní tituly již nebudou vypadat lépe na xboxu nežli na PS4. Vyšší prodejní cena a nutnost stálého připojení k netu bude jistě pro značné procento uživatelů rozhodující nevýhodou. Pokud Microsoft nevytlačí konkurence schopné exkluzivní tituly, obávám se, že si xbox koupí pouze kinect nadšenci. Ruku na srdce, nebýt GoW nebo HALO (doplň číslo), xbox by si mnozí z nás nekoupili.
  • Big_Pete
    to jo, to je politika k posrani.
  • Xcomik
    AMD si mne asi ruce dvakrát schrábnout prachy za cenu jedné práce(jednoho vývoje) tomu říkám kšeftík už je asi všem jasné proč do toho AMD šlo. Obě platformy budou víceméně stejné jen bude asi rozdíl v software který konzole bude tahat tuším že u PS4 to bude Unix platforma a u Xboxu to bude upravená osmička (na druhou stranu bude jednoduší portovat hry z boxu na PC)

Připadá mi to jako kdyby si MS dělal zadní vrátka pro případnou obranu že by exkluzivky vydával jak na boxy tak i na PC. Což by se mu docela dobře hodilo do krámu
  • Ani zadarmo... ! Pokud musím být stále Online a platit ještě za hraní po netu... Ne to je na mě moc ! PS4 je jasná volba...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit