Přejít na výpis diskuzí
Nový Xbox prý bude stát 500 dolarů a představí se v květnu
9.4.2013 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Prehravam MKV na ps3 pomoci PS3 Media Server (vpodstate stream z pc)
-
Víme jen, že HW bude v podstatě stejný a ASI cena taky. Pak víme něco Sony. Ale o Xku jen a jen spekulace. Co tam možná bude. Aby šli dělat nějaké závěry, musíme počkat do přednstavení Xka, na E3.
-
Uz ted prehravam na sve konzoli xbox 360 MKV :) . Ale bez RGH bych to neprehral no :(
-
Tak si zatím shrňme., co asi víme.
Cena za obě konzole cca stejná.
HW taky
Takže to bude o službách
XBOX - nutné připojení k internetu, nemožnost bazarovek, placený multiplayer, zřejmě bude mít DVB-T tuner
PSko - multiplayer zdarma, není nutné neustálé připojení k internetu, možnost hrát bazarovky a k tomu Playstation plus, tedy za 1.400 Kč spousta her zdarma, nebo žhavé novinky se slevou a podobně. PSko nebude mít TV tuner.
Zatím teda vede PS, ale uvidíme, až na konci roku, až bude všechno v prodeji. Nebo víte ještě někdo o něčem? Postupně si dávám informace dohromady. Jak je to vlastně s možností přehrávat třeba MKV kontejnery v H.264?? Umí to některá konzole? -
jo kdybych dostal konzoli zdarma s tím že jim budu platit 350 kč měsíčně z nutnosti být připojen k internetu... tak bych si ji klidně pronajal ale dat za něco takovy prachy a pak v podstatě stejně není moje protože jak vypnou servery je z toho kus šrotu... ne děkuji
-
*1*
-
Je, ja ho odebiram od Erroru 37, ale tohle video uz je tady asi po 4.
-
:-) Ten kluk je prostě totálně mega hustej :D
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=FeJ1UqnHsvU -
Stačí říct God of War, Uncharted série a xšrot vůbec neřeším... navíc Sony je Sony čili taková přidaná hodnota už z názvu.
-
no řekněme, že nemám PC za 30 000 jako jiní hráči.. Mám za 15 000, ale na PC hraji pouze po netu Counter Strike: Global Offensive a na PS3 smažím po singlu třeba God of War nebo Uncharted atd... *3*
-
Kolik lidí to sem ještě plánuje postovat?
-
Ano vím.. bylo oznámeno že DIABLO III vyjde na PS4 a bude možno hrát v OFFLINE modu, takže to znamená že nemusím být ONLINE když budu chtít konzoli spustit.. Microsoft je nějak fakt mimo ! Za to SONY je chytré a uvědomuje si, že kdyby toto udělali s tím být Online tak prodělají a nevyplatí se jim to... Fakt bez urážky co mají rádi Xbox, ale napíšu zde to, co má můj kamarád ve statusu na PS3: FUCK OF X-BOX !!
-
Aha, takže když ti vypadne net, nemůžeš hrát? Tak to máš asi nějakej spešl PC *7*
-
Dle mého názoru akci posunuli jelikož mají plné ruce s odstaňováním té always-on "fíčury".
Když viděli, kolika lidem se to nelíbí a jaký proti tomu byly protesty (viz. výroky kreativního ředitele Microsoft Studios, za které se následně omlouvali) že si to hodně rychle rozmysleli. -
Ano jsem sice připojený k internetu a jsem Online, ale i tak je to TOTÁLNÍ H0VADINA proč bych měl být Online, když si chci zahrát po Singlu... Na co ? Na co panebože musím být Online.. Je to další ždímačka na peníze.. Já si třeba koupil PS3, protože je to konzole na které jsou fakt super exkluzivní hry, které si nikde jinde než na PS3 nezahraji a taky proto že mám rád SONY. Musíš i uvědomit, že každý nemá luxus připojení a 50 Mb/s internet jako já.. Jsou i jiní...
-
http://www.youtube.com/watch?v=cW28VSmXnCo
Ten to ohledně připojení vystihl a je jedno pro jakou konzoli to je. -
Always online je FUJ HNUJ, ale na druhou stranu, uplne po vsech forech a diskuzich na svete lidi porad pisou: A co kdyz mi padne internet? Proboha to vam pada 2x tydne? Pokud ano tak zmente poskytovatele. Pokud vam padne jako me tak 1 za 2-3 mesice tak to snad přežijem ne?
-
Hmmm, takže když mi spadne internet tak si nezahraju ani singleplayer? Dík nechci
-
Neumíš číst?
-
To je tak, když píšu před přečtením článku. Nevšímejte si. *1*