Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • At si to strci do perdele i s tema 5 kilama ...
  • Xcomik
    AMD si mne asi ruce dvakrát schrábnout prachy za cenu jedné práce(jednoho vývoje) tomu říkám kšeftík už je asi všem jasné proč do toho AMD šlo. Obě platformy budou víceméně stejné jen bude asi rozdíl v software který konzole bude tahat tuším že u PS4 to bude Unix platforma a u Xboxu to bude upravená osmička (na druhou stranu bude jednoduší portovat hry z boxu na PC)

Připadá mi to jako kdyby si MS dělal zadní vrátka pro případnou obranu že by exkluzivky vydával jak na boxy tak i na PC. Což by se mu docela dobře hodilo do krámu
  • Z neustalym pripojenim at jdou do hajzlu.
    Pokud tohle zavedou, tak jedine PS4!
  • On uz nekdo rekl kolik bude PS4 stat?
  • KIMCID
    Drahé.Navic trvalé připojeni k netu. *16*
  • Jestlu pujde flashnout, tak v cene nevidim problem.
  • Informace o čipech AMD není anonymní, ani nepotvrzená, včera to bylo oficiálně ohlášeno.

http://usmarketbuzz.com/msft-microsoft-corporation-nasdaqmsfts-new-xbox-to-use-advanced-micro-devices-inc-nyseamd-chips-3406
    • Ak si to precitas tak to potvrdene nebolo.
      Len Bloomberg cituje "nejake" zdroje.
      Ziadne officialne vyhlasenie MS nebolo a nebude kym oficialne nepredstavia novu konzolu.

Nauc sa lepsie anglicky podla mna nez zacnes kricat do tmy....
  • Microsoft ztrácí s novou generací Xboxu několik es, díky kterým si držel prodejní náskok před PS3. Zaprvé multiplatformní tituly již nebudou vypadat lépe na xboxu nežli na PS4. Vyšší prodejní cena a nutnost stálého připojení k netu bude jistě pro značné procento uživatelů rozhodující nevýhodou. Pokud Microsoft nevytlačí konkurence schopné exkluzivní tituly, obávám se, že si xbox koupí pouze kinect nadšenci. Ruku na srdce, nebýt GoW nebo HALO (doplň číslo), xbox by si mnozí z nás nekoupili.
    • vindalooo
      Hmm... zpětně si myslím že PS3 je lepší než XBOX360... nemyslím tím nic zle, jen na XBOX je jen velmi málo her bez portu na PC a kinect není zas až taková pecka.
    • a to mě například přijdou obě série těžce přeceňovaný
    • vyssi prodejni cena? vzdyt to stoji polovinu co stala predchozi generace pri launchi :) jinak s ostatnim celkem schoda
  • Veskoslav
    No jak tak pročítám diskuzi, tak doporučuji nastudovat ve výkladovém slovníku slovo SPEKULACE.
    • Neni to spekulace, ale neoverena zprava. Rozdil si nastuduj sam.
  • Překvapit? Microsoft už by mě nepřekvapil, ani kdyby z XBoxu vedla hadička, do které by se každou hodinu musela odvádět plazma a sperma. Za poslední dva tři roky ta firma neudělala nic dobrého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit