Přejít na výpis diskuzí
NSA sledovala Xbox Live, World of Warcraft a mnoho dalších her
10.12.2013 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
A: Hele už jsi odevzdál včerejší hlášení?
B: Teď to sepisuju.
A: Jo ? Co tam píšeš ?
B: Že jsem konečně dingnul toho monka. Z Garroshe mi na warra padla ta 2h axa. Smazal blacksmithing a lvlim jewelcrafting. A začal jsem konečně tahat ten rating, v arénách, zas nahoru.
A: Najs. S kym chodíš arény, se Smithem ? Můžu s váma?
B: Jasně Andersone.
Pátek v NSA *1* -
-
Jsem si taky rikal, kolik asi tech agentu wowku propadlo a vecerni raidy si psaly jako prescasy.
-
Konecne sem se i pousmal :D
-
-
Suicide ter. lvl 60 LFG plane bombing.
WTS antrax @ 60GP.
... sem si vždycky říkal, že ty zkratky v MMO sou nějaké divné. A oni TERORISTI! -
-
Bacha, už viděj klíčový slova a zejtra je budeš mít na prahu.
-
http://www.youtube.com/watch?v=Srv_V3-oqsc
-
-
Chci být agentem NSA :) v pracovní době pařit WoWko no komu se to poštěstí *1*
-
-
to je spíš za trest ne? *1*
-
-
ved preto im zato platili:)
-
Proc ne? Gestapackyho gnoma a jedem! *15*
-
-
-
Btw ... doufám, že brzo vypustí statistiky na net. Zajímalo by mě který strana ve wowku měla víc teráčů. By jsme potom mohli upravit to staré rčení ...
The Internet: where men are men, women are men, children are FBI agents, elves are NSA agents and orcs are terrorists. -
To, že AA slouží jako agitačka místních náborových středisek, je poměrně známá a stará věc. Proč by se taky jinak vývoj hry financoval z federálních peněz, že. Podobně známá věc je, že NSA a přidružený organizace jsou šmíráci nejšmírákovatější, který nám nakukujou do našich obýváků už hezkou řádku let. Bohužel dřív byli ti, co na to upozorňovali, označovaný za konspirátory, komouše, anarchisty a vím já co dalšího. K tomu, aby tuhle skutečnost začala vnímat i veřejnost, bylo třeba až Snowdena. A myslim, že i dneska se najde dost individuí s vyklobanou mozkovnou, který tomu odmítají uvěřit případně v tom nevidí problém...
-
-
Nic se nezměnilo, buď je odpověď "Ty seš nějakej paranoidní", nebo "Nemáš čisté svědomí? Co skrýváš?" a nebo to prostě je lidem jedno. A to nemluvím jen o Američanech...
-
Právě proto jsem hrával na Xbox Live pod falešným účtem, registrovaným v UK, na cizí adresu, někde ve Walesu a DLC stahoval či Gold účet platil jen přes MS Points, který jsem kupoval na Aukru. :D
-
-
a to vše z tvé domácí IP adresy joj tys byla ale anonymní *8* *1*
-
-
Ne, byl jsem napojenej na sousedovic Wi-Fi, kterou neměl zamčenou. *2*
-
Proc? Muze pouzivat prohlizec na bazi TOR a ten do site posila falesnou IP adresu kterou kazdou chvili meni
-
-
Jak se chceš na xbox live připojit přes tor? Nehledě na to že bys měl takovou odezvu a tak pomalý připojení že by to vyšlo na stejno jako bys nebyl připojenej vůbec.
-
-
No ja sebavil o tom nakupovani na Aukru :D
-
-
-
-
-
No vetsina aemricke populace v tom problem nevidi, vim z prace, a argumentuji tim ze prece nemaji co skryvat :)
-
-
Ať si americká populace u sebe doma vydržuje pavlačový drbny a šmíráky dle libosti. Ať se klidně kvůli ochraně svobody vzdaj všech svejch práv. Pokud jim podobná fašistická rétorika nevadí, je to jejich věc. Problém je, že podobný manýry zatahují i do zbytku světa.
-
-
Naprosto súhalsím.
-
-
-
-
Odoporucam im sledovat komunikaciu hracov cs go za T stranu *1*
-
-
Stačí slyšet "Terrorists win!"
-
The bomb has been planted. *1*
-
-
no jo platit hromadu lidí za takové kraviny *7* ale že zdravotnictví stojí za hov.. jim nevadí *1*
-
-
V USA mají velmi kvalitní zdravotní péči. Kam se na ně hrabeme. Jistě, je dražší, možná předražená, ale to už je dáno i někdy nesmyslně velkou poptávkou.
-
-
Z.Z super fór: "V USA mají velmi kvalitní zdravotní péči. Kam se na ně hrabeme" Za mě máš bod, tak dobře jsem se už dlouho nepobavil..... No a teď už vážně. Poslední údaje uvádí, že v USA je cca 15% popoulace nepojištěné. Což by odpovídalo asi tak 46 mil. lidí co dosáhnou poze na ubohou základní péči, víc si dovolit nemohou.
Osobně doporučuji Tobě a všem co sníte svůj "vlhký sen o Úžasných Státech Amerických" shlédnout vynikající film "Vyvolávač deště" http://www.csfd.cz/film/1656-vyvolavac-deste/
Nemusím jistě nikomu vysvětlovat, kam nakonec vede kombinace "zdravotního pojištění a komerčního přístupu" -
Ehmm, to plati pouze v pripade ze si tu peci muzes dovolit. To znamena ze muzes s pleziru zaplatit treba 100k dolaru z operaci.
Pokud jsi normalne pracujici tak se ti taky stane ze te nechaji umrit jelikoz to vyjde financne levneji nez te lecit ... takze ta kvalita je diskutabilni. Ponevadz pokud mas prachy tak super kvalitni peci dostanes v kazdym state :D
-
-
-
Tak nejak mi z toho vychazi, ze by to mělo zajímat hlavne danove poplatníky, ze za jejich dolary se hraje wowko a csko.
-
-
Těm stačí říct že je to pro jejich ochranu. :)
-
-
tak tady to máte bílé na černém coje to ten NEXTGEN tak si to krabičkové online hraní užijte *1*
-
-
Hned si jdu zahrát Wowko nebo Second Life na PS4 *1* A nezapomeň si přelepit webkameru na NB.
-
a to víš, že NSA využívá i backdoor do windowsů? :)
-
-
jasně že vím a moc mne teď baví MS tím jak poslal otevřený dopis Obamovi že s tím JAKO nesouhlasí a tak zavádí šifrování *3* (takže pak už nikdo nebude ani vědět co vše se z počítače posílá) ... pěkně to maj vymyšlený *1*
-
-
-
No divim se ze tam neni hlavni zprava o tom ze teroriste se domlouvaji skrze nabizeni styku s matkou agenta ...