Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tys ale tupoun co
  • ono neni ani tak problem co sa dozvedia, alebo ze aj tak sprosty ludia na seba bezproblemov sami prezradia kopec veci. Tu ide skor o to ze by sa nemal stat bez dovodne a hlavne bez kontroli len tak rypat kde sa mu zachce a zistovat si co sa mu zachce, lebo v takom momente sa straca akakolvek dovera obcanov voci danemu statu, a tym nemyslim len USA a jej NSA ale hocijaky stat a jeho organy, a hlavne tazko potom povedat kto koho kontroluje a riadi. A tak isto si myslim ze je potrebna aspon iluzia sukromia ak uz uplne sukromie tato doba neumoznuje. A nie preto ze by niekto chcel nieco zle pachat ale skor cisto z psychologickeho hladiska. A druha vec je ze ziaden system neni neomylny a pri tom kvatne dat ktore spracuvaju, musia pouzivat rozne automatizovane systemy a v takom pripade je docela bezne ze system zblbne a vyhodnoti aj nevynneho cloveka ako hrozbu a to dokaze minimalne otravit zivot.
  • hmm to je zaujimava myslienka. Reflexy maju sice brutalne a aj zapasy na sutazia su urcite stresujuce, zvlast ked su slusne prize money ale je otazne ci je 20 rocny chalan si uvedomit zodpovednost za letovu prevadzku. Ze ked klikne vedla a oznaci iny let tak sa mu nestane len to ze sa mu znici "unite" tak si nepostavy proste novu jednotku ale ze to moze kludne znamenat ze zhavarjue lietadlo z zomrie kopec ludi. Proste ucite skusenosti prichadzaju z vekom a clovek ich postupne ziskava, to sa neda uplne predbehnut. A este jedna vec, vela hier ale aj samotnych hracov su pomerne silny individualisti. V realnom zivote mozete byt individualista a v niektorych zamestnaniach je to aj plus, ale v konecnom dosledku aj tak zavysite od dalsich ludi.
  • vlastik.plaminek
    Protože islám, který uznává jenom jejich víru. Pokud budeš někdy v Londýně, zajdi si do Hyde Parku a poslechni si projev plný "lásky a pochopení", který ti tam vystřihne drtivá většina muslimů.
  • Tohle téma se zajímavě řešilo v jedné z epizod South Parku. Než jsem ji viděl přikláněl jsem se k lidem, kteří by se přidali na stranu odpůrců, teď mi to ale zase až tak žíly netrhá.

Lidi řvou kvůli NSA, a pak sami pouštějí hromady a hromady osobních informací veřejně na Facebooku, volají v MHD s hands-free či dělají XY jiných věcí. Takže nějaké ohánění se soukromím je hodně solidně vedle.

Mám pocit, že se každý považuje málem za celebritu, když si myslí, že by někoho z NSA mohlo zajímat, že si s kamarádem ze střední plánoval ve WoW výlet do stripbaru nebo že řešil na Facebooku které pivo je nejlepší.
    I kdyby tyhle odposlechy a sledování zachytily byť jen jednu potenciální hrozbu, ať už větší či menší, pak rozhodně nejsou k ničemu.
  • Jestliže si nedokážeš sám odpověď na otázku proč, pak se v této tématice očividně VŮBEC neorientuješ.
  • Z.Z super fór: "V USA mají velmi kvalitní zdravotní péči. Kam se na ně hrabeme" Za mě máš bod, tak dobře jsem se už dlouho nepobavil..... No a teď už vážně. Poslední údaje uvádí, že v USA je cca 15% popoulace nepojištěné. Což by odpovídalo asi tak 46 mil. lidí co dosáhnou poze na ubohou základní péči, víc si dovolit nemohou.
    Osobně doporučuji Tobě a všem co sníte svůj "vlhký sen o Úžasných Státech Amerických" shlédnout vynikající film "Vyvolávač deště" http://www.csfd.cz/film/1656-vyvolavac-deste/
    Nemusím jistě nikomu vysvětlovat, kam nakonec vede kombinace "zdravotního pojištění a komerčního přístupu"
  • Ne, šeptnem vpřed a po špičkách k nim doběhneme s pokřikem pšššššt, a pak je udusíme v Listrově podpaží. :-) Joe by si měl raději stopnout taxík, aby ho zavezl zpět do reality.
  • ROFL *15*
  • Illuminati je organizace pristupna pouze jedincum zasvecenym. V historii to byli prevazne mistri remesla kteri slozili slib o zachovani jejich tajemstvi vedeni. Byli to velici stavitele, fyzici, matematici, zemedelci, obchodnici a podobni velikani a o svoje znalosti se delili pouze s rodinnymi prislusniky a cleny organizace. Sve sluzby nabizeli sobe navzajem zdarma ci velmi vyhodne a vsem ostatnim samozrejme za pekne penize. Clenove nejsou pouze zidi nybrz je tam cela skala nabozenstvi. Dokonce je podminkou ze clen musi verit v nejakou nadprirozenou silu nebo bytost. Verim ze i dodnes at uz to jsou magnati a nemuseji hnout prstem ze maji dobre skoly a mistrne ovladaji svoje remeslo.
  • a kto vlastne nieje iluminat?:) lebo ja podla tych roznych konspiracnych teorii zacinam mat dojem, ze sme vlastne vsetci iluminati len o tom asi nevieme:)
  • A já nechápu, proč to každej bere černobíle. Proč by nemohli islámisti a křesťané a židé atd žít mezi ssebou. Proč by v každém městě nemohla stát mešita a katedrála atd.. Proč. proč
  • Si děláš srandu, ne? Tohle dělá každá velmoc a z docela dobrých důvodů...
  • To je dost trollí pochod...
  • Vrook
    ^ WOOOOO! You just got schoooooled son! *15*
  • Ja myslím, že islám nás drtí už teď a bohužel ne z jihu, nýbrž zevnitř.
  • sugyn
    Nejsem tvuj kamos. Battle.net existuje od roku 96 kdy uvedli Diablo a v te dobe nikdo soukrome zpravy ve wowku nesmiroval, za prve wowko neexistovalo a za druhe nikdo to nemel za potrebi. To co ja popisuju se konalo v roce 2009 kdy se spojovali ucty a zaroven se zacala prohledavat komunikace mezi hraci. Navic to co ty popisujes se jmenuje battle.net classic. Tak klidni hormon.
  • Myslíš jako teroristickej útok na stormwind, případně ogrimmar?
  • jindra.veliky
    a romove jsou tedy take iluminati? *8*
  • BookerDeWitt
    Ne, byl jsem napojenej na sousedovic Wi-Fi, kterou neměl zamčenou. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit