Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The bomb has been planted. *1*
  • ved preto im zato platili:)
  • skor palladin lvl. 80 :)
  • frag.ment
    Dokud mi nebude někdo čumět přes kameru na záchod a do ložnice, tak mi to moc žíly netrhá (na TV mám kamerku vyplou a hovadiny ala Kinect si nehodlám pořizovat). Na PC jen surfuju a občas mrknu na nějakej kvalitnější film pro dospělé, takže si můžou šmírovat o sto šest... Tím nechci říct, že je to dobřře, ale zřejmě se toho nevyvarujeme.
  • Odoporucam im sledovat komunikaciu hracov cs go za T stranu *1*
  • A proc si myslite ze M$ nejprve prisel s vecmi jako musis byt 1x za 24h v pozoru online s xbonem... musis mit zapnuty kinekt s kamerou 24/7 a podobny sragory?
    fAKTHEM.
  • XorxoxTalarius
    No ja sebavil o tom nakupovani na Aukru :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=Srv_V3-oqsc
  • U MS je monitorovano uplne vsechno, od nich uz me domu nic nesmi.
  • Jack1947
    Kdo by to byl cekal, ze v MMO ( nejen tam) bude nekdo nekoho sledovat... takove masy hracu, skupiny a sifrovane zpravy jako kryti (organizovaneho zlocinu, teroru a buhviceho jeste), nakolik je tohle legalni/nelegalni na to vam ani neodpovi Strycek Sam.
  • Tak nejak mi z toho vychazi, ze by to mělo zajímat hlavne danove poplatníky, ze za jejich dolary se hraje wowko a csko.
  • tak ja bych se vubec nebal zamestnat korejce z top hracu starcraftu jako letoveho dispecera ten by na zem/start bezpecne navedl vsecny letadla a jeste by stacil kazdemu vystupujicimu potrast osobne rukou *3*
  • sugyn
    Tak u WoW se vedelo ze s prichodem Battle.net bude monitorovan chat.
  • Tushan
    no jo platit hromadu lidí za takové kraviny *7* ale že zdravotnictví stojí za hov.. jim nevadí *1*
  • Nic se nezměnilo, buď je odpověď "Ty seš nějakej paranoidní", nebo "Nemáš čisté svědomí? Co skrýváš?" a nebo to prostě je lidem jedno. A to nemluvím jen o Američanech...
  • Jak se chceš na xbox live připojit přes tor? Nehledě na to že bys měl takovou odezvu a tak pomalý připojení že by to vyšlo na stejno jako bys nebyl připojenej vůbec.
  • Hmm no je sice teoreticky mozne v nejakej strategickej hre najist vybrnych hracov ktori maju vyborne strategicke a takticke myslienie ale myslim si ze je silne pritiahnute za vlasy ze by boli schopny rovnako dobre premyslat aj v realnom bojovom nasadeni. Jednak je v takom pripade daleko vecsi stres a potom stale su to hry ktore maju kopec mechanizmov zjednodusenych prave pre to ze ide o hru, v realite je zpravdila vsetko inak.
    Co je skor zaujimave aky vpilv budu mat tieto informacie na rozne online hry a hlavne na poslednom E3 silne propagovany ten online singleplayer kadejak zmixovany (Watchdogs a hlavne Division). Uz nedavna vyzva velkych internetovych spolocnosti vlade usa aby ich nespehovali naznacuje ze asi uzivatelia prestavaju byt kludny a doverovat im. Toto sa moze amerike nepekne vypomstit ked velky klienti od nich odidu.
  • nesmysl, vsechny tyhle informace, nechavaji USA jakoby ,,uniknout,, schvalne, abychom si mysleli, ze maji pod kontrolou cely svet...v South Parku to bylo jasne odhaleno
  • XorxoxTalarius
    Proc? Muze pouzivat prohlizec na bazi TOR a ten do site posila falesnou IP adresu kterou kazdou chvili meni
  • Naprosto súhalsím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit