Přejít na výpis diskuzí
NSA sledovala Xbox Live, World of Warcraft a mnoho dalších her
10.12.2013 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Ehmm, to plati pouze v pripade ze si tu peci muzes dovolit. To znamena ze muzes s pleziru zaplatit treba 100k dolaru z operaci.
Pokud jsi normalne pracujici tak se ti taky stane ze te nechaji umrit jelikoz to vyjde financne levneji nez te lecit ... takze ta kvalita je diskutabilni. Ponevadz pokud mas prachy tak super kvalitni peci dostanes v kazdym state :D -
Bacha, už viděj klíčový slova a zejtra je budeš mít na prahu.
-
Zjednodušeně -Židovská "elita" která si s námi hraje...Hitler tehdá věděl,proč jde proti Židům. ..a jako bonus - karetní hra Illuminati ..původní verze z r.1981, druhá pak 1995 (vzápětí hned stažena z prodeje) http://jedenacteho-zari.7x.cz/rubriky/karetni-hra-iluminati
-
Upřímně a myslel si někdo, že to nesledují? Vždyť v každý MMO hře probíhají desetitisíce rozhovorů denně. By stačilo, aby si terorista zapl WoWko a kromě pár raidu si jako bokovku naplánoval teroristickej útok.
-
kamerku máš vyplou jo? *15*
-
Back to the USA!
-
V USA mají velmi kvalitní zdravotní péči. Kam se na ně hrabeme. Jistě, je dražší, možná předražená, ale to už je dáno i někdy nesmyslně velkou poptávkou.
-
tezko rict, podle mne by stačilo aby evropska unie poslala usa nejakou diplomatickou notu, že se nam to nelibi. ja jako volič mužu akorat nevolit politiky kteri ohybaji zada. ale ja prestal volit uz davno... a když nebudeme ohybat zada pred usa tak nas rozdrti rusko nebo islam z jihu
-
hele Zulukufre znás tohle rčení ? "k vítězství zla stačí aby dobří lidé nedělali nic." ? tak tady to platí taky.
-
A čo spravíš? Poskladáš sa?
-
Proč tak soudíš? Kdo vůbec jsou podle tebe illumináti?
-
Jsem si taky rikal, kolik asi tech agentu wowku propadlo a vecerni raidy si psaly jako prescasy.
-
USA už ve sve aroganci zašlo pridaleko a meli bychom jim to prestat tolerovat
-
Prichodem battle.net? A ve wow? Sry kamo ten existuje hooooodne dyl nez to wowko...
-
so steamom su online stale a je mi to upici. a MS prisiel stym hlavne kvoli tebe, aby videli ako planujes teroristicky utok na USA
-
Konecne sem se i pousmal :D
-
A: Hele už jsi odevzdál včerejší hlášení?
B: Teď to sepisuju.
A: Jo ? Co tam píšeš ?
B: Že jsem konečně dingnul toho monka. Z Garroshe mi na warra padla ta 2h axa. Smazal blacksmithing a lvlim jewelcrafting. A začal jsem konečně tahat ten rating, v arénách, zas nahoru.
A: Najs. S kym chodíš arény, se Smithem ? Můžu s váma?
B: Jasně Andersone.
Pátek v NSA *1* -
Sony je zase iluminátská firma,takže si nevybereš...
-
Těm stačí říct že je to pro jejich ochranu. :)
-
Stačí slyšet "Terrorists win!"