Přejít na výpis diskuzí
NSA sledovala Xbox Live, World of Warcraft a mnoho dalších her
10.12.2013 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
to sú ale hajzli. *16* naradšej by som im nakopal tie ich americké zadky. Dúfam len že nesledujú aj túto konverzáciu a že zajtra mi na dvere nezaklopú nejaký men in black *5*
-
Btw ... doufám, že brzo vypustí statistiky na net. Zajímalo by mě který strana ve wowku měla víc teráčů. By jsme potom mohli upravit to staré rčení ...
The Internet: where men are men, women are men, children are FBI agents, elves are NSA agents and orcs are terrorists. -
jasně že vím a moc mne teď baví MS tím jak poslal otevřený dopis Obamovi že s tím JAKO nesouhlasí a tak zavádí šifrování *3* (takže pak už nikdo nebude ani vědět co vše se z počítače posílá) ... pěkně to maj vymyšlený *1*
-
Hned si jdu zahrát Wowko nebo Second Life na PS4 *1* A nezapomeň si přelepit webkameru na NB.
-
a to vše z tvé domácí IP adresy joj tys byla ale anonymní *8* *1*
-
a to víš, že NSA využívá i backdoor do windowsů? :)
-
tak tady to máte bílé na černém coje to ten NEXTGEN tak si to krabičkové online hraní užijte *1*
-
Nemyslim si, že by NSA sledovala cokoliv se souhlasem provozovatele jakýkoliv služby...
-
Tak jako jakýkoliv provozovatel jakékoliv služby se hrdě rád přihlási k tomu, že dali NSA souhlas se špehováním to je snad jasné že jo :D :D :D
-
Ty neustálé zprávy o WoW už mě pěkně unavují...
-
Právě proto jsem hrával na Xbox Live pod falešným účtem, registrovaným v UK, na cizí adresu, někde ve Walesu a DLC stahoval či Gold účet platil jen přes MS Points, který jsem kupoval na Aukru. :D
-
Ať si americká populace u sebe doma vydržuje pavlačový drbny a šmíráky dle libosti. Ať se klidně kvůli ochraně svobody vzdaj všech svejch práv. Pokud jim podobná fašistická rétorika nevadí, je to jejich věc. Problém je, že podobný manýry zatahují i do zbytku světa.
-
Suicide ter. lvl 60 LFG plane bombing.
WTS antrax @ 60GP.
... sem si vždycky říkal, že ty zkratky v MMO sou nějaké divné. A oni TERORISTI! -
No vetsina aemricke populace v tom problem nevidi, vim z prace, a argumentuji tim ze prece nemaji co skryvat :)
-
To, že AA slouží jako agitačka místních náborových středisek, je poměrně známá a stará věc. Proč by se taky jinak vývoj hry financoval z federálních peněz, že. Podobně známá věc je, že NSA a přidružený organizace jsou šmíráci nejšmírákovatější, který nám nakukujou do našich obýváků už hezkou řádku let. Bohužel dřív byli ti, co na to upozorňovali, označovaný za konspirátory, komouše, anarchisty a vím já co dalšího. K tomu, aby tuhle skutečnost začala vnímat i veřejnost, bylo třeba až Snowdena. A myslim, že i dneska se najde dost individuí s vyklobanou mozkovnou, který tomu odmítají uvěřit případně v tom nevidí problém...
-
No divim se ze tam neni hlavni zprava o tom ze teroriste se domlouvaji skrze nabizeni styku s matkou agenta ...
-
Chudáci *15*
-
Proc ne? Gestapackyho gnoma a jedem! *15*
-
to je spíš za trest ne? *1*
-
Chci být agentem NSA :) v pracovní době pařit WoWko no komu se to poštěstí *1*