Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to sú ale hajzli. *16* naradšej by som im nakopal tie ich americké zadky. Dúfam len že nesledujú aj túto konverzáciu a že zajtra mi na dvere nezaklopú nejaký men in black *5*
  • walltar
    Btw ... doufám, že brzo vypustí statistiky na net. Zajímalo by mě který strana ve wowku měla víc teráčů. By jsme potom mohli upravit to staré rčení ...

The Internet: where men are men, women are men, children are FBI agents, elves are NSA agents and orcs are terrorists.
  • jasně že vím a moc mne teď baví MS tím jak poslal otevřený dopis Obamovi že s tím JAKO nesouhlasí a tak zavádí šifrování *3* (takže pak už nikdo nebude ani vědět co vše se z počítače posílá) ... pěkně to maj vymyšlený *1*
  • Hned si jdu zahrát Wowko nebo Second Life na PS4 *1* A nezapomeň si přelepit webkameru na NB.
  • a to vše z tvé domácí IP adresy joj tys byla ale anonymní *8* *1*
  • ucho
    a to víš, že NSA využívá i backdoor do windowsů? :)
  • tak tady to máte bílé na černém coje to ten NEXTGEN tak si to krabičkové online hraní užijte *1*
  • Whoossain
    Nemyslim si, že by NSA sledovala cokoliv se souhlasem provozovatele jakýkoliv služby...
  • Tak jako jakýkoliv provozovatel jakékoliv služby se hrdě rád přihlási k tomu, že dali NSA souhlas se špehováním to je snad jasné že jo :D :D :D
  • Ty neustálé zprávy o WoW už mě pěkně unavují...
  • BookerDeWitt
    Právě proto jsem hrával na Xbox Live pod falešným účtem, registrovaným v UK, na cizí adresu, někde ve Walesu a DLC stahoval či Gold účet platil jen přes MS Points, který jsem kupoval na Aukru. :D
  • Whoossain
    Ať si americká populace u sebe doma vydržuje pavlačový drbny a šmíráky dle libosti. Ať se klidně kvůli ochraně svobody vzdaj všech svejch práv. Pokud jim podobná fašistická rétorika nevadí, je to jejich věc. Problém je, že podobný manýry zatahují i do zbytku světa.
  • walltar
    Suicide ter. lvl 60 LFG plane bombing.
    WTS antrax @ 60GP.

... sem si vždycky říkal, že ty zkratky v MMO sou nějaké divné. A oni TERORISTI!
  • XorxoxTalarius
    No vetsina aemricke populace v tom problem nevidi, vim z prace, a argumentuji tim ze prece nemaji co skryvat :)
  • Whoossain
    To, že AA slouží jako agitačka místních náborových středisek, je poměrně známá a stará věc. Proč by se taky jinak vývoj hry financoval z federálních peněz, že. Podobně známá věc je, že NSA a přidružený organizace jsou šmíráci nejšmírákovatější, který nám nakukujou do našich obýváků už hezkou řádku let. Bohužel dřív byli ti, co na to upozorňovali, označovaný za konspirátory, komouše, anarchisty a vím já co dalšího. K tomu, aby tuhle skutečnost začala vnímat i veřejnost, bylo třeba až Snowdena. A myslim, že i dneska se najde dost individuí s vyklobanou mozkovnou, který tomu odmítají uvěřit případně v tom nevidí problém...
  • XorxoxTalarius
    No divim se ze tam neni hlavni zprava o tom ze teroriste se domlouvaji skrze nabizeni styku s matkou agenta ...
  • Robotron3
    Chudáci *15*
  • Proc ne? Gestapackyho gnoma a jedem! *15*
  • to je spíš za trest ne? *1*
  • Chci být agentem NSA :) v pracovní době pařit WoWko no komu se to poštěstí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit