Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela zajímavé číst to od "člověka" který na hrej.cz ustavičně tvrdil že pro něj současná generace konzolí končí, stejně jako PC a že přejde na OnLive - ty seš ulhanej že to snad ani není možný :D
  • MickeyMutant
    Snad 30x za vteřinu. Podle toho videa počítají maximálně s 30 FPS. V prvním případě posílají 15 FPS, ve druhém dokonce 10 FPS, které se přepočítávají na 30 (tabulka 00:29).

Jako laikovi se mi zdá, že se za každou cenu pokouší vytvořit pupeční on-line šňůru, která je pro hráče zbytečná a to, co dopočítá cloud, je pouhým zlomkem výkonu průměrného hardwaru. Nebo to zatím nikdo pořádně nevysvětlil, a tak v lidech pochopitelně bují podezření z další on-line kontroly na obzoru.
  • Veskoslav
    Svůj nick v práci píšu jinak trosko;)
  • Není to tak dávno, co se tohle tvrdilo o OnLive... A zatím nic...

Honiči lepší grafiky jsou hlavně na PC, většině konzolistů je úplně jedno, jakou má hra grafiku.
  • Na rychlosti internetu právě vůbec nezáleží. Záleží na rychlosti odezvy a ta bude vždycky na servery mimo republiku pro takovéhle účely naprosto zoufalá.
  • Veskoslav
    Říkají ti něco technologie VDSL například? A Titan to sotva nahradí;)
  • jako záleží taky na rychlosti internetu, takový optický vlakno ma takovou rychlost že by to klidne nahradilo i Titána, tedy alespon v singleplayeru ale i tak... samozrejme pokud bezite na dsl tak ne...
  • Robotron3
    Kde jsem prosimtě psal, že se Nvidia mýlí? Můžeš mi to ukázat? Jen jsem psal, jaké praktické zádrhele s tím mohou být. Jsem si jistý, že někomu cloudLight bude vyhovovat, ale zároveň to nemůže konkurovat silnému hardwaru, protože ten bude vždy poskytovat kvalitnější zážitek a neni omezený internetovým připojením. To je celý.
  • Veskoslav jestli to bude někde fungovat tak hlavně na konzolích ( placený online) protože to rozhodně nebude zadarmo ke každé pc hře *4*
  • Takze nVidia se myli a vse je spatne dle inteligentu z Games.cz. To se da.. Robotron3 a dalsi mongoloidi zavolejte do Kalifornie jak se veci maji *15*
  • Nic zazracneho. Vlastne dopocitava cast lightmapy pro kousek levelu, kde se hrac pohybuje a nasledne tu malou cast predstreamuje. Nic revolucniho, jen malinko zlepsuje vykon a velkej prutok to byt nemusi.
  • Robotron3
    Jo, ale to se nějak dá ještě zaonačit, když se to týká jen zobrazení. Interakce jako takový by ale si myslim nebyly možný, protože hra by už ty data musela přímo vyžadovat a kdyby je nedostala, nebo se zpožděním, tak by se zpomalila neúnosně celá hra. U nasvícení by se kvalita grafiky třeba zhoršila, jinak by ale hra jako taková mohla v pohodě běžet normálně.
  • No ne, to přeci taky hráč (a NPC) ovlivňuje svým stínem :)
  • Robotron3
    Fyziku podle mě už vůbec ne, to nemůže být technicky možné. Už z názvu CloudLight je jasné, že se to týká nasvícení, které tam může být a nemusí, a na hru jako takovou to nemá vliv. Kdyby se řešili i kolize, interakce, tak by ta hra musela být nehratelná při výkyvech připojení.
  • Přesně, jakmile do cloudově počítané grafiky / fyziky zasáhne hráč, ztrácí naprosto schopnost fungovat... Není fyzicky možné, aby to fungovalo, ta data prostě rychleji letět nemůžou (a to myslím opravdu rychlost, ne "šířku pásma").
  • Tohle jen další hřebíček do rakve konzolím a hlavně ps4. Herní budoucnost je v PC v podaní nVidie - pak můžeme očekávat další herní skvosty jako Mass Effect či Skyrim ,)
  • Robotron3
    Je asi fajn, že se o to pokouší a je to pokrok a zase něco novýho v technologii, ale v praxi tohle podle mě nemůže nahradit výkonnej hardware. To bude fungovat jen v ideálnim případě na rychlym připojení a malym pingu. Většině lidí to pak ale hru ještě o to zpomalí, protože nějaký dopočítávání grafiky musí být výměna dat tam a zpátky a to 60x za vteřinu, při 60FPS. To vždycky bude omezovat nedokonalý internetový připojení a bude to lagovat, nebo se ta lepší grafika bude vypínat a zapínat, nebo kompresit jako při sledování filmů z netu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit