Přejít na výpis diskuzí
Nvidia: PC architektura v konzolích = lepší hry pro všechny platformy
25.9.2013 | Petr Poláček
252 příspěvků
-
Logické je, že budete mít zase ho*no. *3* PC je mrtvá platforma, se podívej na prodeje GTA. A jak přispěla PC verze? 0!
-
Aaaaaaha, někdo si tu koupil křišťálovou kouli z výprodeje a snaží se z ní věštit. Pověz mi, co dalšího tam vidíš?
-
Tak prodám konzoli a koupím si PC. To je to, co chce většina z vás slyšet? :)
-
Hram na 32 palcovej hdtv asi meter dvadsat od nej.
-
ja taky nikde nerikam, ze to jde udelat pres noc, ale urcite to neni jak udelat tu hru od 0
predpokladam, ze fifa ma nakej vlastni engine, a pokud neni psanej s ohledem na pc architekturu, tak to urcite bude vetsi problem, nez tech par knihoven, o tom zadna -
Metal Gear Solid 1 a 2 byl i na PC. Čím byl ale vývoj náročnější, tím se soustředili už jen na konzole. Když teď bude vývoj zase víc univerzálnější i společně s PC, tak je uplně logické, že by se ty značky zase mohly na PC vrátit.
-
no neuvidime .. pac nepojedou ;)
-
No mam obavy ze budes zklamany :)
-
Kdyz myslis, ten rozdil je tam videt velmi silne
-
neklade to pak vysoke HW naroky na to PC ?
-
Tak tak, uvidíme. *3*
-
Vyssi rozliseni znamena vyssi fyzickou narocnost na pocitani dat :)
-
.... sice mám podřadný HW, ale já to větší rozlyšení stejně na nic nepotřebuju. *1*
-
Jsem v tom rozrušení napsal pěknou koninu (138"). Opraveno *2*
-
no zrovna ovladace ma nVidia trochu naprd :) .. kartu od AMD jsem nikdy nemel tak nevim jak fachaji ovladace u nich, ale situace, kdy je vyhodnejsi pouzivat pulroku stare ovladace protoze nVidia neni schopna v dlasich 10-15 verzich opravit chyby, ktere mezi tim stihla vytvorit neni uplne cool ... na druhou stranu, kdyz si clovek najde ty svoje drivery, ktere mu sedi (u me 311.06 a 314.22) tak nema problem :)
-
PC tlouštíci? Ty máš asi dobrý mindrák *1*
-
138" ? tak to jsi frajer
-
Tak uvidíme jak ti pojedou hry na konzoli při FullHD při 60FPS za 2-3 roky *15*
-
Sni dál. PC tlouštíci MGS nedostanou.
-
Nove konzole maji pouze podporu 720p akorát jsou upskillovaný (dopočítavají to trapně na fullHD)