Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Architekturu to má jako to nejobyčejnější PC, tak co :).
  • mdkGT
    Spousta veci co muzes udelat s klasickym PC, a Macem delat nemuzes, je to uzavreny system, jako je treba tablet nebo netbook s androidem.
  • Se ti divim ze na podobne vykriky do tmy vubec reagujes, ignorovat a ona je ta samomluva casem omrzi. *5*
  • Když se kouknu na nové GTA tak bych chtěl vidět těch tvým 30FPS. Jistě že +- jedou 30FPS jako na začátku, kam by si asi tak chtěl jít na 15 *15*? Tím že mám 60FPS, můžu ubírat na plynulosti, místo toho aby mi hra vypadala jako z roku 2010.
  • Rhuland: sorry, ale v dnešní době je Mac fakt klasické PC akorát s jiným operačním systémem. Nebo chceš tvrdit, že PC se dá říkat jenom pořítači s operačním systémem Windows? Trochu blbost ne? :-D
  • nikto nehovorí o rekordných predajoch ale o predajoch porovnatelných s konzolami a to je sakra rozdiel. Crysis považujem za výbornú sandbox hru ktorá hráča neťahá tak úchýlne za ručičku ako dnešné hry a v ktorej sa môže človek vyblázniť podľa seba a nie len podľa vypracovaného plánu autorov hry.

Nemusíme ale hovoriť o Crysis, vezmi si ktorúkoľvek "objektívne" kvalitnú a vyspelú hru a uvidíš, že napriek obrovskému potenciálu PC platformy sa na ňu nepredáva, takže to zrejme nebude o kvalite hier ale v niečom inom.
  • problém s piratsvim je, ale jak vidno, je neresitelny, takze jedina cesta jak na PC hre vydělat je..udelat kvalitni, nezabugovanou originalni hru které se proda hodne i když ji plno lidi ukradne. Takových her je spousta, Skyrim, Civilizace, Zaklinac, Borderlands atd...vydelali vic nez dost..i když je lidi kradli..
  • ringmancz
    Paradox, Creative Assembly, Tripwire a indie týmy. není to o pirátství, je to o tom udělat dobrou hru, ta se potom prodá sama
  • Maximalne sa dockame ze hra bude v ten isty den pre konzole aj pc a nebude sa muset cakat pol roka na port o sony exkluzivitach mozu vsetci len snivat mozno ms pusti par hier z xka kedze ich prijem ide aj z pc...
  • BookerDeWitt
    Hanzles: Já jsem zas zarytý HRÁČ a nedělá mi problém hrát jak na PC či konzoli, tak i na smratphonu nebo handheldu. Jen mě baví provokovat právě ty hlupáky, co to donekonečna rozebírají a musí mít vždy poslední slovo. *15*
  • Já osobně bych si konzoli nekoupil. Stále je to víceméně jednoúčelové zařízení (i když se nová generace snaží o něco víc), stále PC potřebuju tak jako tak.
    Jo kdybych to PC toliko nepotřeboval na tu práci, konzole by byly jasná volba (pohodlné jednoduché rychlé, na zábavu dostačující zařízení). Další věcí je myš+kláveska ve většině hrách co hraju sou nepostradatelné (s gamepadem mám pár let zkušeností a celkově mi nesedí krom Sportovních a Závodních her na vůbec nic).
    Toť mé důvody :)
    Každý si vybere co mu vyhovuje nejvíc, je tak ?:)
  • mdkGT
    haha
  • crysis je obycejna strilecka, ktera vycniva grafikou, kterou ale 90% lidi v dobe vydani nemohlo nastavit, takze meli prumernou strilecku, kterou hrali s prumernym grafickym nastavenim...nic kvuli cemu by hra mela mit rekordni prodeje.
  • Ale jo, Crysis nebyla uplne spatna hra, ale ocekavani v te době byla preci jen vetsi nez jake to nakonec bylo, navíc jak sam pises plno lidi to hrat nemohlo pac na to nemeli pocitac. Takze s tehle dvou duvodu se to nakonec neprodávalo tak jak se cekalo. Logicky, někdo mel slabej pocitac a vedel ze mu to Crysis neutáhne, ale presto se na to chtěl aspoň při tech 15 fps podivat..samo si to kvůli tomu nepujde koupit..tak to stahne z torrentu a zkusi. Kdyby hra nebyla tolik narocna, koupil by si ji..kde je pak chyba..kde se ma brečet ze se neprodávalo..svadet vse na piratstvi je dost kratkozrake.
  • SK ty zoufalce zalez *1*
  • Hanzales
    Valve, Eagle Dynamics, Bohemia Interactive....
    Máš pravdu. Dobrých exclusivek se na konzoli najde víc, ale na PC je taky dost věcí, které na konzolích nikdy nebudou a drtivá většina ostatních her je pak multiplatformních. Pak už je na každém, jestli se mu ta konzole na těch pár exclusivek vyplatí. Někomu se vyplatí i na jednu. Já už byl třeba rád jen za GodOfWar a Uncharted a pak přibylo dalších 8 exclusivních krabiček (pro PS3) a hrát na ni mně nějak neuráží, naopak. Stejně furt nechápu co řešíte. Já jsem třeba zarytý PCčkář, teď zrovna jsem zarytý konzolista, než se vyblbnu v GTA5... a pak zase chvíli budu drtit na kompu simy, fpska a to co vychází na všechny ostatní platformy...
    Jinak. Přejme si a bude nám přáno. Napadejme se, pohádejme se, zdůvodněme si v diskuzi, proč zrovna ta naše platforma je lepší, ať máme dobrý pocit, ale zmení si ti radikální jedinci navzájem názor na věc? Nemyslím si :)
  • Co to meles, ta hra byla vic nez slusna a lepsi nez dnesni koridory 6x5m tunel s AI rok 1999. Texhnicky byla neuveritelne vyspela, ale spis se projevilo to, ze to nikdo nerozbehal, i kdyz VSICHNI pcckari maj doma osmijadro, 16GB RAM a 2x Titan GTX, alespon v diskuzich. V realu usmudlany pc co tatka uz nechtel v kanclu ani na to ucetnictvi. A podle toho to pak dopada.
    Probleme pc jsou pirati a nic jinyho. Kdo tvrdi opak lze! *16* *1*
  • upskillovaný, dafuq is that ?:D když už se chceš bavit o odborných názvech tak je to "Upscaling" ;)
  • prakticky vsechna MMO?
  • CD project mel to stesti, ze udelal oba Zaklinace hodne levne na pomery AAA a 100% tomu pomohly i ty knizky. Diky tomu stacilo prodat 1m Zaklinace 1 a 2,2m Zaklinace 2(pc+Xbox). Zaklinac 3 je ale uz drahej projekt na cenovy urovni zapadnich her. Pokud jim to nevyjde, budou se muset vratit produkcne o 8 let zpatky a propoustet. Posledni Tomb Rider prodal 3,5m kopii a stejne se hra nezaplatila. Vyvoj velkych titulu je proste finacne narocnej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit