Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konzole se konečně dočkali těch 60fps? *1*
  • Jako WD je super, i přes problémy se servery koupě nelituju. Popravdě mi nevadí ani provařený příběh, protože poslední dva dny prostě jednom běhám po městě a plním vedlejší mise, kterou jsou taky zábavné.
  • Dlaha
    Kdyby si vývojáři mohli vybrat, tak se jim víc vyplatí vyvíjet pro ty 'pitomý' konzole, než pro PC. Je to jednodušší, levnější, víc prodají. S vývojem na PC jsou problémy, každý má doma něco jiného, takže vývoj a testování trvá dlouho a i potom musí poskytovat rozsáhlou technickou podporu. Jestli nastane chvíle, kdy grafické karty rozbijí PC na 2 platformy, nebudu se divit, když se z PC trhu stáhnou.
  • Ať je to pravda nebo ne, lidi uvědomte si také to, že oba výrobci grafických karet z nás stejně tahají neskutečné prachy. Víte jaké? Už by tu dávno byl Maxwell atd. Teď mám na mysli architekturu čipu. Oni to mají dávno vykoumané, ale proč to trochu neočesat, nebo nepozdržet. Tahaj z nás prostředky postupně a mastí si kapsy!
  • P1trs
    teda vubec to tem vyvojarum nezavidim, nejdriv musej hru kodit pro minimalne dve pitomy konzole a ted jeste budou muset delat dalsi dve verze na pc kvuli konkurencnimu boji NV vs AMD? *13* no nechci se dozit dne kdy bude NV mit monopol na GK...
  • tak ale ten chlapik co to submitol in the first place ma email niekto[at]nvidia.com - staci pozret uplne hore.
  • zkus toho wolfa na NVidii.. co sem cetl diskuse tak dela problemy na vsem moznym. me beha na 270x v pohode, ale musim vypnout vertical sinc (o ten se ovsem stara procak, ne grafika). kod wolfa je jedna velka prasarna. nema to nic spolecnyho s AMD ci NV.
  • A proto raději vy okradete tvůrce. Opravdu skvělé řešení.
  • froztik
    Já teda s připojením k serveru Ubi neměl absolutně žádný problém. Já jsem s WD naprosto spokojen. *5*
  • ucho
    mno Infamous jednička se mi asi 4x sekla, ale jinak souhlas
  • TheGGG
    Chudáci zaměstnanci ATI, zeleňáci jedou špinavou hru a doplatí na to hlavně zákazníci. Nový Wolf teda na AMD není žádná sláva a to to na PS4 a xbone běží se stabilními 60FPS v 1080p. Co na tom že obě konzole mají v sobě AMD. No s příští kartou du do zeleňáků, je mi jedno jestli třeba šéf nvidie jí nemluvňata a šéf AMD je druhá matka Tereza, ale mě zajímá pouze to jak dobře to ve finále poběží.
  • Omlouvat kradení her tím, že jsou špatně optimalizované i třeba po stránce ovládání mi přijde přinejmenším hodně úsměvný a dost alibistický. Pořád totiž existuje možnost reklamace u prodejce. Navíc při nákupu přes internet je stále možnost vrácení po dobu 14ti dnů od nákupu bez udání důvodu. Ale chápu, že jeden syslí CD klíče a hru si pustí třeba až po čase, alespoň já to tak mám, málokdy koupím klíč a hned instaluju a hraju. Nicméně to pořád není omluva pro kradení her :)

Jinak mi ale tohle taky leze krkem a pokud se celá situace nějak neurovná, tak lidi postupně začnou pořizovat konzole víc a víc a PC už bude opravdu jen na práci. Tohle jediný závidím konzolistům - žádný řešení, že něco chodí a něco ne.
  • Velký nápor na začátku. Co jiného jsi čekal. Pár dní vydrž a ono se to spraví. Já už se třeba včera připojil v 90% případů... . Není to ideální, ale u masivních startů her se s tím jaksi musí počítat (nápor na infrastrukturu je v prvních dnech prostě gigantický a musela by být výrazně naddimenzovaná, aby to ustála).
  • To jsem rád, že jsem před pár lety "konvertoval" z PC na Playstation. Jedním z důvodů bylo právě to, že se nemusím starat o HW a ovladače... .
  • Doporucuji herni edici ze zatoky - je stejne spatna jako normalni verze ale nikdo se vas nepokusi pri jejim porizeni okrast
  • Asharak
    Pravda, navíc next gen, takže jsou tu logicky i nexg-gen chyby :3
  • Killer
    No tak na neco svoji neschopnost svest museji, ze jo? Prece to nemuze byt tim, ze to neumeji zoptimalizovat, nebo jsou na to moc lini.
    Ja mam v PC ovladace nekdy z podzimu 2009 a jeste jsem nepotkal hru, ktera by mi nesla. Takze ovladaci to opravdu nebude.
  • taky s WD mam problemy bezi mi jen v offline modu jinak se pri spousteni sekne. Navic pri instalaci atualizace avast hlasil ze uplay se snazi ze stranek ubisofu stahnout malware fakt k pobaveni... Ale je to jasne za 90% problemu PC hracu muze JEN A POUZE UPLAY!!!!
  • tak predstav si ze v roce 2014 jsou lidi co nechtej hry hrat v 30fps a v ubohem 720p rozliseni
  • bohuzel WD jsem si koupil hned dedsec edici a zatim to muzu hrat jen v offline modu pac se hra k ubi serverum ani nepripoji... je to sh*t

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit