Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta novinarina tak skvela zase nebyla. nejvic mne vzdy odrovnaval citovej osobni vylev od JD, kterej si tim snad rad vyrizoval ublizenost. Ale kdyz se divam na Vavru, tak uz se nedivim nicemu.
  • ps: otazkou spis zustava, zda neni na vine spis google, kterej si na to zacal davat bacha taky a kterej vlastni youtube a google play, takze je defakto zavrtanej v kazdym androidu.
  • btw: pokud se nvidia dostane k tvym osobnim udajum (treba tve jmeno z google uctu (pac android nebo youtube) nebo i klidne z toho tabletu, ty ji musis dat souhlas, jinak to nebudou mit pravne osetrene. to pritom ty udaje nemusi ani nijak zpracovavat. jedina moznost jak to osetrit je prave registrace, protoze ty sice souhlasis s ujednanim pri stahovanim novych, nebo pri instalaci, ale v pripade propojeni vice zarizeni uz to tak jednoduche neni.
  • btw: pokud se nvidia dostane k tvym osobnim udajum (treba tve jmeno z google uctu (pac android nebo youtube) nebo i klidne z toho tabletu, ty ji musis dat souhlas, jinak to nebudou mit pravne osetrene. to pritom ty udaje nemusi ani nijak zpracovavat. jedina moznost jak to osetrit je prave registrace, protoze ty sice souhlasis s ujednanim pri stahovanim novych, nebo pri instalaci, ale v pripade propojeni vice zarizeni uz to tak jednoduche neni.
  • naopak. tyhle jejich ovladace jsou malej krok k velkym vecem.
  • no, jenze to neni jen o tom. v tech ovladacich je zakomponovan obchod, jenz byl primarne urceny shieldu, do ktereho si muzes streamovat obraz z pc na kterem ti jede hra. ale to uz je mobilni zarizeni se simkou... sam tohle pisu z jednoho a jsem s nim maximalne spokojen ;-) pokud se budu muset regnout kvuli novym featuram, rad to udelam a nic spatneho na tom nevidim.
  • Moc nerozumím, co se tu řeší.

Nainstaluji vždycky jen ovladač grafiky a physx, 3D ne děkuji, cokoliv dalšího ne děkuji, proč na to mít program, ne děkuji a hlavně hned po vydání ne děkuji, sdílet s někým videa? Probůh ne děkuji, už takhle je jich jak smetí.
  • ono to je pochopitelne. v pripade, ze maji k dispozici nektera data od uzivatelu, je potreba zavest registraci a do pravidel dat souhlas...
  • ja neporovnávám funkce ale styl a způsob jak to funguje a to je to největší svinstvo.

Nova hra jen se steamem ? Vtipne.

Ale nechame toho, proste steam te dostal a přes ruzovy brejle nevidíš podstatu věci..takze se nedohodnem. A neboj ja sem na steamu taky, co mi zbejva když nechci krast.
  • Kéž by to tak bylo, ovšem ne všechny hry jsou dostupné na Steamu....navíc je spousta kanálů, kde si můžeš hry koupit a hrát, není to jen o Steamu.....ostatně i tak to mám já, co není na Steamu, pro mě neexistuje (například origin only hry).
    To co udělala Nvidie je podlě mě něco jiného, jejich nástroj neumí skoro nic důležitého ke hraní, a pokud bude potřeba se registrovat pro využívání funkcí, které to má, není poblém.....ale nové ovladače jen s tímto programem? Vtipné.
    Ale proč sakra srovnánat Steam a ovladače ke grafické kartě?
  • Když chces hrat novy hry steam mit musíš, povinne..tecka.

ja vim ze si to kazdej rad omlouva, ale to co udelal nvidie je to samy co udelal gabe před lety jen v bledemodrym..jenze málokdo si to prizna..steam je prece tak bozi.. *7*
  • No Steam je však volitnelná věc.....a rozhodně není dokonalý, ty jeho téměř každodenní výpadky už mě pěkně serou.
    Navíc Steam nikomu neinstaluju, to je každýho věc, jak si ty hry hraje, ovšem nejnovější ovladače většinou mít musíš.
  • nekteri tady to porovnavaji se steamem, ale ten ja na rozdil od toho co nam chce nvidia naservirovat tak steam pouzivam na pohodlnejsi nakup her abych se nemusel spolihat na ceskou postu, kdyby tady lidi trochu premysleli uz by davno nvidiu nekupovali . do roku 2013 jsem nic jineho nez nvidii nemel ale ted bych radeji prestal hrat nez ty jejich podvodny praktiky tod muj nazor
  • Jo, když zacinal steam tak se to taky nikomu nelíbilo...a dneska?..Kdyz clovek rekne ze Steam je sraccka tak ho malem ukamenujou..lidi sou holt ovce..co nadelame.
  • Jak uz jsme několikrát rikal, blizi se doba ze když se clovek bude chtit jit doma vyssrat bude se muset nekde zaregistrovat a vyuzit nejakej podpurnej program ke stazeni hajzlpapiru. Ale lidi si za tohle muzou sami..Steam ma preci tak uzasny uspech, tak proc by to nemohla mit i Nvidie a další.
  • Udělal bych to, jak to má (či ještě nedávno měl) Raptr, kterej převzalo AMD. Po instalaci se vytvoří anonymní bezejmenný účet, který funguje normálně jako každý jiný. Ovšem po registraci Vám všechno zůstane (za hraní dostáváte body, za které si něco můžete koupit).
    Tahle registrace od nVidie se mě moc nelíbí, často lidem instaluji počítače s nejnovějšími ovladači....a takhle přibude práce navíc (zaregistrovat/nezaregistrovat). Těžko říct.
  • Pokud tam bude moznost i odesilat informace o sve konfiguraci PC a pripadnych chybovych hlasenich okolo ovladacu, tak muze tim ziskat ve vysledku zakaznik tim, ze oni lepe budou schopni optimalizovat ovladace. Samozrejme to zalezi, zda budou lidi ochotni zasilat informace o problemech.
  • Z hlediska prava mas narok na to, aby jsi mohl odhlasit newslettery, pokud te otravuji. Musi to obsahovat kazdy email tohoto typu. Takze pokud tam neco takoveho bude, jednoduse to odhlasis.

Byli doby, kdy jsem mel nehorazne zaspamovany email, sedl jsem si k tomu a postupne daval unsubscribe u emailu a behem chvile jsem zjistit, ze me skoro uz nic nechodi. Samozrejme k tomu pomohl i spamovy filter u poskytovatele, ale to byli jine typy emailu, nez tyto.
  • Mno, nic proti, ale uz nyni nebyli driver tak aktualni. Stale vychazeji v nejakem tom zpozdeni. Tohle jen umozni patricnou aktualnost. Na tomto principu pracuje spousta ostatnich spolecnosti. Apple, Microsoft, Google, je to jen dalsi druh sluzby. Bud zustanes u stejneho typu aktualizace jako doposud, tedy aktualizovat za urcitou dobu, kdyz si vzpomenes, pokud nat o nemas nejaky program co to hlida za tebe (coz je skoro stejne jako to, co nabizeji), a nebo proste budes mit jejich appku. Nic zleho na tom nevidim :).
  • to bude dalsi skrytej gihad *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit